Game of Thrones onthult drie korte teaser trailers

Door Jesse op 22 januari 2016 om 21:29 in 4 | 685

Het zesde seizoen van Game of Thrones komt er alweer snel aan, maar een trailer was, afgezien van drie korte shots in het jaarlijkse HBO overzicht, nog nergens te vinden.

Game of Thrones onthult drie korte teaser trailers

Helaas is dat nog steeds het geval, maar wel zijn er drie korte teasers vrijgegeven via Twitter. De trailers zijn verdeeld over drie families uit Westeros, namelijk House Stark, Lannister en Targaryen.

House Stark: VIDEO
'Winterfell is mine. Come and see,' horen we Ramsay Bolton zeggen, terwijl er een afgeraffelde Stark banner in beeld verschijnt.

House Lannister: VIDEO
'Every one of us is poor and powerless,' vertelt de High Sparrow. 'And yet together, we can overthrow an empire.' Op de achtergrond horen we de septa's met hun bellen rinkelen.

House Targaryen: VIDEO
Als je Dothraki spreekt, kan je deze laatste verstaan. Is dat niet het geval, dan heb je geluk dat hij Engels ondertiteld is. 'Queen of Nothing!'

Kijk jij uit naar het zesde seizoen van Game of Thrones? Laat ons weten waarom wel/niet!


Reacties (4)

Geplaatst op 24 januari 2016 om 14:41

Dat is natuurlijk persoonlijk. Ik vind GoT en TWD wel behoren tot de beste series van dit moment. Fargo en True Detective(seizoen 1) zijn ook series die ik daar toe reken. Ik vond zelf Mr. Robot niet zo heel geweldig, maar nogmaals dat is persoonlijke smaak natuurlijk.

Geplaatst op 27 januari 2016 om 11:56

Ik ben het met minouhse eens dat het wel erg gehyped wordt elk jaar. GoT komt niet in mijn persoonlijke top 5/10 voor denk ik. Aan de andere kant is het wel gewoon een hele vette serie, waar ik elk jaar stiekem wel naar uit kijk.

Geplaatst op 14 maart 2016 om 03:26

Of het één van de beste series is van dit moment is discutabel. Ja, ik kijk ook elke aflevering, maar het is ook een grote hype. De serie is zeker de moeite waard -zeker voor een groot publiek- maar in ogen zijn er ook veel andere pareltjes te vinden. Mr. Robot, Fargo, True Detectives staan wat mij betreft op een hoger niveau.

Beetje als The Walking Dead, iedereen kijkt ernaar, maar is het zo geweldig?


Geplaatst op 14 maart 2016 om 03:26

Ik kijk zeker uit naar het nieuwe seizoen. Toch één van de beste series van dit moment.

Een trailer hoeft van mij niet echt. Zulke teasers zijn ook leuk.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten