Shades of Blue krijgt nu al een nieuw seizoen

Door Mick op 8 februari 2016 om 15:11 in Renewed 3 | 655

Een grote naam in de muziekwereld zijn én daarnaast ook nog je eigen televisieshow. Het overkwam Jennifer Lopez vorig jaar toen Shades of Blue werd opgepikt voor het 2015 - 2016 televisieseizoen. Voorlopig komt er nog geen einde aan deze droom, want Shades of Blue is nu al, na slechts 5 (!) afleveringen, vernieuwd voor een tweede seizoen.

Shades of Blue krijgt nu al een nieuw seizoen

In de serie wordt het leven van de alleenstaande moeder Harlee Santos gevolgd. Zij is detective in New York en wordt verplicht om in de FBI's anti-corruptie eenheid te werken, terwijl ze tegelijkertijd ook nog eens met de nodige financiële problemen kampt. Het huidige seizoen kent 13 afleveringen en is momenteel nog niet eens op de helft.

NBC Entertainment president Jennifer Salke maakte het nieuws bekend en verklaarde het volgende tegenover de pers: 'Wij willen Jennifer, die een van de hardwerkende vrouwen is die we kennen, bedanken voor haar ongelofelijke bijdrage, zowel als ster als producer van de show. Daarnaast willen we ook onze andere geweldige producers en cast bedanken voor hun werk in het creëren in één van de meest meeslepende drama's van de hedendaagse televisie. We kijken er ontzettend naar uit waar dit verhaal naartoe zal leiden. We leggen de lat nog hoger in het tweede seizoen waarvan we overtuigd zijn dat het fantastisch wordt.'

Shades of Blue scoort momenteel gemiddeld een rating van 1,38, waarmee het net iets boven NBC's gemiddelde van het seizoen zit. Het aantal afleveringen waaruit het tweede seizoen zal bestaan is nog niet bekend. Wel is bekend dat naast Jennifer Lopez, ook Ray Liotta aanwezig zal zijn voor het tweede seizoen. De onderhandelingen met de rest van de cast zijn nog in volle gang.

Op Seriesfeed wordt Shades of Blue gevolgd door zes personen. Misschien dat deze vroege renewal voor sommige lui een teken is om de serie op te pakken. Laat ons in ieder geval in de reacties even horen wat jullie ervan vinden!


Reacties (3)

Geplaatst op 8 februari 2016 om 18:33

Ik vind het een vermakelijke serie met goede cast.
Het is weer eens iets anders dan de gemiddelde politieserie.
Had deze vroege renewal echter niet verwacht.
Normaal zijn dit soort niet typische series geen succes.
Ik denk hierbij aan Against the Wall.

Geplaatst op 10 februari 2016 om 08:51

Leuk, ik ken deze serie niet maar ga het nu toch even bekijken.

Geplaatst op 10 juni 2016 om 03:12

Ik download eerst alles met NL subs voordat ik begin te kijken. Daarna zal ik beslist mijn mening hierover geven! 8-)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan