Master of None krijgt een tweede seizoen

Door Mick op 12 februari 2016 om 15:06 in Renewed 2 | 581

Aziz Ansari is voorlopig nog niet klaar als 'Master' van zijn Netflix domein. Zijn serie, Masters of None, is namelijk vernieuwd voor een tweede seizoen. Dit seizoen zal uitgezonden worden in 2017.

Master of None krijgt een tweede seizoen

Dat maakt Aziz Ansari, onder andere bekend van de hitshow Parks and Recreation, bekend via zijn twitterpagina.

Het tien-aflevering tellende eerste seizoen krijgt bijna uitsluitend positieve reacties. Zo won de show onlangs nog tijdens de Critics Choice Television Awards een beeldje voor beste comedyserie. Hoewel Netflix geen informatie prijsgeeft over kijkgedrag, heeft het overduidelijk genoeg kijkers getrokken dat ze er meer afleveringen van willen (laten) maken.

Voor wie de serie nog niet kent: Master of None volgt het leven van Dev Shah, een 30-jarige acteur die niet weet wat hij wil in het leven. De serie wordt op IMDb hoog gewaardeerd. Daar krijgt deze comedy een gemiddelde van 8,4 na iets meer dan 19.000 stemmen.

De serie stond tot vandaag nog niet op Seriesfeed, maar na dit goede nieuws hebben we hem direct toegevoegd. Volg jij hem al? Of is dit nieuws wellicht aanleiding om hem op te pakken? Laat het ons weten in de reacties!


Reacties (2)

Geplaatst op 12 februari 2016 om 19:20

Hij staat al een hele tijd op mijn to do-list.
Binnenkort dan toch maar eens een start maken.

Geplaatst op 12 februari 2016 om 19:21

Leuk nieuws! Zeer leuke comedy!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan