Gregory House meets Loki Laufeyson

Door Mick op 12 februari 2016 om 22:23 in 3 | 591

Niet echt natuurlijk, want dat zou een vrij kansloos gevecht zijn voor House. Met alleen sarcasme zal die het niet redden tegen de krachten van Loki, maar misschien verzint Marvel daar iets op voor de toekomst. In de tussentijd zullen we het moeten doen met de acteurs achter deze karakters; zij zullen elkaar binnenkort op televisie treffen in een gloednieuwe dramaserie: The Night Manager.

Gregory House meets Loki Laufeyson

De serie gaat over een voormalig Britse soldaat Jonathan Pine (Tom Hiddleston, Loki), die zich midden in een samenwerking tussen de inlichtingendienst en de geheime wapenhandel bevindt. Hij moet infiltreren bij wapenhandelaar Richard Onslow Roper (Hugh Laurie, House), om hem en diens persoonlijke kring van binnenuit te vernietigen.

The Night Manager wordt vanaf 21 februari in Engeland (BBC One) en vanaf 19 april in de Verenigde Staten (AMC) uitgezonden. Het is, helaas wellicht, een mini-serie en het eerste seizoen zal daardoor slechts zes afleveringen tellen. Voor de liefhebbers echter niet getreurd: als de serie een denderend succes is, zullen er vast en zeker meerdere seizoenen van komen.

Hoe denken jullie erover? Gaan jullie hem kijken omdat het je interessant lijkt, of puur omdat Hugh Laurie en Tom Hiddleston zij aan zij spelen? Of slaan jullie hem toch maar helemaal over? Bekijk de trailer hier en laat ons hieronder weten wat jullie ervan vinden!


Reacties (3)

Geplaatst op 13 februari 2016 om 12:07

Klinkt goed en twee top-acteurs, dus zal het zeker uitproberen.

Geplaatst op 14 februari 2016 om 12:06

Het ziet er echt fantastisch uit!

Geplaatst op 14 februari 2016 om 21:17

Ik ben benieuwd! Heb hem aan mijn lijstje toegevoegd :)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan