Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor Q en Q Q en Q Q & Q gaat over de twee vrienden, Aristides Quarles van Ispen en Wilbur Quant. Zowel in de eerste als in de tweede reeks komen ze door toeval enkele misdadigers op het spoor. Omdat ze door de volwassenen maar half worden geloofd, moeten ze zelf op onderzoek uitgaan, daarbij geholpen door Aristides' oudoom: 'opa' Reinier Quarles van Ispen.
Poster voor Q-Force Q-Force Een knappe geheimagent en zijn team van LGBTQ-superspionnen beginnen aan buitengewone avonturen.
Poster voor QI QI QI, ofwel Quite Interesting, is een komische kennisquiz. Het opvallendste kenmerk van de serie is dat de punten niet toegekend worden aan de hand van correctheid van de antwoorden, maar vooral voor hoe interessant deze zijn. Antwoorden die voor de hand liggen, maar fout zijn, leiden tot strafpunten.
Poster voor Quantico Quantico Quantico gaat over een diverse groep nieuwelingen die arriveren op de FBI-basis in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en meest gelauwerde nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen de grootste aanval op New York beraamt sinds 11 september 2001.
Poster voor Quantum Leap Quantum Leap De serie gaat over een wetenschapper, Dr. Samuell Beckett, die door een mislukt experiment met een tijdmachine in het lichaam van een persoon uit het verleden 'springt'. De sprongen blijken willekeurig; wel moet dokter Beckett er iedere sprong voor zorgen dat de persoon een bepaald probleem in zijn leven oplost, waardoor grotere problemen in de toekomst worden voorkomen. Hij wordt hierin bijges...
Poster voor Quantum Leap Quantum Leap Het is 30 jaar geleden dat Dr. Sam Beckett in de Quantum Leap versneller stapte en verdween. Nu is een nieuw team samengesteld om het project opnieuw op te starten in de hoop de mysteries te begrijpen achter de machine en de man die ze creëerde.
Poster voor Quarry Quarry Een marinier keert in 1972 uit Vietnam terug naar huis, waar de personen van wie hij hield hem verachten en hij gedemoniseerd wordt door de grote massa.
Poster voor Quarterback Quarterback Kruip in de huid van Patrick Mahomes, Kirk Cousins en Marcus Mariota in deze openhartige docuserie over hun NFL-seizoen 2022-23.
Poster voor Queen Charlotte: A Bridgerton Story Queen Charlotte: A Bridgerton Story De opkomst en het liefdesleven van een jonge koningin Charlotte.
Poster voor Queen Cleopatra Queen Cleopatra Cleopatra vecht als laatste farao van Egypte om haar troon, familie en erfenis te beschermen in dit docudrama met reconstructies en interviews met deskundigen.
Poster voor Queen of Tears (KR) Queen of Tears (KR) Huwelijk of oorlog van de eeuw? Hong Hae-in, de derde generatie erfgename van Queens Group en de koningin van de warenhuizen, is drie jaar getrouwd met Baek Hyeon-u, de zoon van het dorpshoofd van Yongdu-ri en de prins van de supermarkten. Terwijl dit stel een huwelijkscrisis doorstaat, ontdekken ze een wonderbaarlijk nieuw begin dat hun liefdesverhaal herschrijft.
Poster voor Queen of the South Queen of the South Teresa vlucht uit Mexico als haar vriend, een drug-runner, wordt vermoord. Ze gaat wonen in Spanje en daar wil ze de grootste drugsmokkelaar worden en zo de moord op haar geliefde wreken.
Poster voor Queen of the Universe Queen of the Universe 'Queen of the Universe' is een internationale drag-Sing-competitie die naar het nieuwe streamingplatform Paramount+ komt en wordt gemaakt door de producers van 'RuPaul's Drag Race'.
Poster voor Queen Sono Queen Sono Een hoog opgeleide Zuid-Afrikaanse spion (Pearl Thusi) krijg te maken met veranderende relaties in haar persoonlijke leven terwijl ze haar meest gevaarlijke missie tot nu toe op zich neemt.
Poster voor Queen Sugar Queen Sugar Queen Sugar volgt het leven van twee zusters, Nova Bordelon en Charley Bordelon, die met haar tienerzoon Micah verhuist naar hartje Louisiana om de erfenis te claimen van haar onlangs overleden vader: een 800 hectare grote suikerriet plantage.
Poster voor Queenmaker Queenmaker Na een tragisch ongeval gebruikt een invloedrijke fixer haar vaardigheden om van een advocate de volgende burgermeester te maken – en haar oud-werkgever- ten val te brengen.
Poster voor Queens Queens Vervreemd en out-of-touch, komen vier vrouwen van in de veertig samen voor een kans om hun roem te heroveren en de branie terug te krijgen die ze hadden als de Nasty Bitches - hun groep uit de jaren 90 die hen tot legendes in de hiphopwereld maakte.
Poster voor Queens for the Night Queens for the Night Voor slechts één nacht zal een cast van beroemdheden hun innerlijke dragqueens kanaliseren en de diva's in zichzelf blootleggen in een fantastische wedstrijd als geen ander.
Poster voor Queens of Mystery Queens of Mystery Matilda Stone is een eeuwige vrijgezelle vrouwelijke detective wiens drie tantes bekende misdaadschrijvers zijn die haar helpen om moorden op te lossen en steeds blind dates voor haar regelen.
Poster voor Queer as Folk Queer as Folk De serie volgt het leven van vijf homoseksuele mannen in Pittsburgh: Brian, Justin, Michael, Emmet, Ted; een lesbisch koppel: Lindsay en Melanie; en Debbie, de moeder van Michael. Een ander hoofdpersonage, Ben, werd geïntroduceerd in het tweede seizoen. In tegenstelling tot de Britse uitvoering van de serie, wordt in de Amerikaanse versie veel nader ingegaan op maatschappelijke thema's zoals a...
Poster voor Queer as Folk Queer as Folk Een herinterpretatie van de Britse serie gecreëerd door Russell T. Davies in 1999, waarin een diverse groep vrienden in New Orleans wordt onderzocht wiens leven wordt getransformeerd in de nasleep van een tragedie.
Poster voor Queer Eye Queer Eye Bijna 15 jaar geleden probeerden vijf gay mannen in Queer eye for the straight eye hetero's wat stijl bij te brengen.
Poster voor Question Everything Question Everything In een wereld die gedomineerd wordt door nepnieuws en regelrechte leugens, ontleden Wil Anderson, Jan Fran en gasten het nieuws om het echte van het gerucht te scheiden, feit van fictie te scheiden en samenzweringstheorieën weer met de grond gelijk te maken.
Poster voor Question Team Question Team Question Team herschrijft de regels van het panelprogramma door de spelers de vragen te laten stellen. In elke aflevering nodigt Richard drie komieken uit om deel uit te maken van zijn Question Team. In een schaamteloze daad van indolentie besteedt Richard het leeuwendeel van de voorbereiding uit aan zijn gasten door te eisen dat ze elk een unieke vragenronde meebrengen, geïnspireerd door h...
Poster voor Quicksand Quicksand Na een schietpartij op school in de rijkste buitenwijk van Stockholm, Danderyd, wordt het schijnbaar normale meisje van 18 jaar Maja Norberg beschuldigd van moord. Maar tijdens de proefdetails van haar relatie met vijf andere studenten, wordt ouders en een leraar alles duidelijk. Is zij echt de moordenaar of gewoon een ander slachtoffer?
Poster voor Quintuplets Quintuplets Quintuplets gaat over een gezin met een 15-jarige vijfling. Ze wonen met zeven in een huis met drie slaapkamers en zitten dus voortdurend op elkaars lip. Het puberende vijftal heeft het niet makkelijk, maar als deze vijf pubers het al zwaar hebben, hoe moet het hun ouders dan wel niet vergaan?
Poster voor Quirke Quirke Lijkschouwer Quirke is een bijzondere man. Hij voelt zich meer op zijn gemak bij de koude levenloze lichamen op zijn onderzoekstafel dan bij zijn collega's. Gedreven door nieuwsgierigheid brengt hij zijn dagen het liefst door in het mortuarium om van elk lijk de doodsoorzaak vast te stellen. Wanneer op een dag een lijk wordt gestolen uit zijn mortuarium, gaat Quirke op onderzoek uit. Nu hij per...
Poster voor Quiz Quiz Quiz vertelt het verhaal van Charles Ingram, een voormalige Britse militair, die begin jaren 2000 een groot schandaal veroorzaakte nadat hij betrapt werd bij het vals spelen in de spelshow Who Wants To Be A Millionaire?
Poster voor Quiz me Quick Quiz me Quick Quiz me quick vertelt het verhaal van vijf underdogs die per toeval samenkomen tijdens een caféquiz. Ze vatten het ambitieuze plan op om mee te doen aan de Superprestige, de quiz der quizzen. Maar de selectieprocedure is hobbelig en vergt meer dan alleen maar parate kennis. Er staat bovendien meer op het spel dan de vijf aanvankelijk dachten. Quiz me quick volgt hun successen, maar ook hun teg...