Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor Z Nation Z Nation Drie jaar nadat een zombievirus de Verenigde Staten verwoeste, moet een groep mensen een overlever van New York naar Californië verhuizen waar het laatste functionerende lab wacht op zijn bloed. Zijn antilichamen zijn 's werelds laatste hoop op een vaccin. Maar hij verbergt een geheim dat hen allemaal bedreigt.
Poster voor Z: The Beginning of Everything Z: The Beginning of Everything Z is een biografische serie gebaseerd op het leven van Zelda Sayre Fitzgerald, de briljante, beeldschone en getalenteerde Amerikaanse die een icoon van het wilde, flamboyante jazztijdperk in de jaren 20 wordt.
Poster voor Zapped! Zapped! Brian Weaver, een marketingassistent, bevindt zich abrupt vervoerd naar een parallelle wereld. Gelukkig is er een pub. Daar ontmoet hij de eigenaar, Herman, plus een handvol stamgasten: Barbara, Steg en Howell.
Poster voor ZaterdagavondJURK! ZaterdagavondJURK! Komische sketchshow waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hun krachten bundelen en zowel als presentator, zanger én acteur op het podium verschijnen. Het beproefde duo pakt flink uit met een ultieme two-man-show boordevol liedjes, sketches en interviews.
Poster voor Ze Weten Alles Van Je Ze Weten Alles Van Je Onderzoeksjournalist Nadia duikt in de vermissing van privacy-expert Arjen Kamphuis, die tijdens een vakantie in Noorwegen in 2018 op raadselachtige wijze verdween. De verdwijning van Arjen heeft een gat geslagen in het leven van zijn dierbaren. Maar voor ons allemaal is zijn verdwijning een groot gemis. Wat is er met Arjen gebeurd en ten koste waarvan heeft hij ons steeds proberen te waarschuwen?
Poster voor Zeeman Confronteert: Stalkers Zeeman Confronteert: Stalkers In 'Zeeman Confronteert: Stalkers' helpt Thijs Zeeman de gestalkte om een einde te maken aan de behoorlijk vervelende situatie. Thijs gaat in 'Gestalkt' op onderzoek uit om de stalker te vinden. Vervolgens confronteert Thijs de stalker met zijn of haar gedrag en hoopt daarmee het stalken stop te zetten. Hij wordt bijgestaan door privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries.
Poster voor Zeg 'ns Aaa Zeg 'ns Aaa ‘Zeg ‘ns Aaa’ is een van de langstlopende komedieseries op de Nederlandse televisie geweest. In totaal heeft de VARA 212 afleveringen op tv vertoont. De serie heeft in 1984 ook een Gouden Televizier-ring gewonnen voor het beste Nederlandse programma op de televisie in dat jaar.
Poster voor Zeg 'ns Aaa Zeg 'ns Aaa 'Zeg 'ns Aaa' is een Nederlandse televisieserie van RTL 4 uit 2009-2010, die een vervolg was op de serie uit 1981. De eerste serie 'Zeg 'ns Aaa' liep van 1981 tot 1993 bij de VARA. Sommige personages, zoals Mien Dobbelsteen, Wiep Lansberg en Gert-Jan van der Ploeg, gespeeld door dezelfde acteurs, speelden ook een rol in de vervolgserie. Maar ook nieuwe namen in de serie waren Ellen Pieters als ...
Poster voor Zenimation Zenimation Kom tot rust, ontspan en verfris je zintuigen met een momentje mindfulness met Walt Disney Animation Studios’ Zenimation. Of baby Vaiana nu geroepen wordt door de oceaan, Anna en Kristoff door een ijzig woud lopen of Baymax en Hiro Hamada over San Fransokyo vliegen, deze iconische scènes worden een auditieve soundscape-ervaring die je nog niet eerder hebt meegemaakt.
Poster voor Zenith Zenith Wat als je erachter komt dat je ouders robots zijn? Dat gebeurt Fay (14) en Boris (10): hun ouders hebben zichzelf hebben laten vervangen door robots. Robots die precies op hun ouders lijken.
Poster voor Zero Zero Een tiener met de kracht van onzichtbaarheid wordt meegesleurd in de zoektocht van een kleine crimineel om de buurt te regeren en leert een mysterieuze kunststudent kennen.
Poster voor Zero Chill Zero Chill De getalenteerde tienerkunstschaatsster Kayla moet alles achterlaten als haar familie haar tweelingbroer Mac volgt naar een prestigieuze hockeyacademie.
Poster voor Zero Day Zero Day 'Zero Day' stelt de vraag waar iedereen aan denkt: hoe vinden we de waarheid in een wereld in crisis, een wereld die lijkt te worden verscheurd door krachten buiten onze controle? En in een tijdperk vol complottheorieën en uitvluchten, hoeveel van die krachten zijn het product van ons eigen doen, misschien zelfs van onze eigen verbeelding?
Poster voor Zero Hour Zero Hour In Zero Hour stuit een man, die 20 jaar hoofdredacteur was van een sceptisch blad, op het grootste complot aller tijden.
Poster voor ZeroZeroZero ZeroZeroZero ZeroZeroZero, gebaseerd op het gelijknamige boek van bestsellerauteur Roberto Saviano, is een onvergetelijke verkenning van de werking van de wereldwijde cocaïnehandel.
Poster voor Zie Ze Vliegen Zie Ze Vliegen Zie Ze Vliegen is een comedyserie die zich afspeelt op een vliegveld. Het draait om personages die daar werken of langskomen. Zij worden in de serie gevolgd alsof het een documentaire is.
Poster voor Zina Zina Over vijf vriendinnen van Marokkaans Nederlandse afkomst, die ondanks dat ze het niet altijd met elkaar eens zijn, wel altijd voor elkaar klaar staan.
Poster voor Zoe Valentine Zoe Valentine Na het overlijden van haar ourdere zus, staat Zoe voor het eerst in de spotlights.
Poster voor Zoey 101 Zoey 101 Een nieuw schooljaar begint op de Pacific Coast Academy. Op de voormalige jongensschool worden vanaf nu ook meisjes toegelaten. De 13-jarige Zoey Brooks is één van de nieuwe meisjes die de school zal betreden. Dit doet zij samen met haar jongere broertje Dustin. Eenmaal aangekomen op de school maakt ze kennis met Chase. Zoey wordt ingedeeld in kamer 101 waar zij al snel kennismaakt met een va...
Poster voor Zoey's Extraordinary Playlist Zoey's Extraordinary Playlist Een slimme codeerder begint via liedjes de diepste wensen en verlangens van de mensen om haar heen te horen. Al snel beseft ze dat deze ongewenste vloek misschien een ongelooflijk prachtig geschenk is.
Poster voor Zombie House Flipping Zombie House Flipping Een verkenning van de recente trend van huizenflippers die inbeslaggenomen en vaak verlaten "zombiehuizen" opkopen en renoveren om buurten in hun oude glorie te herstellen.
Poster voor Zombieland Zombieland Vier overlevenden doden zombies en zoeken naar een plek om thuis te noemen. Ze hebben elkaar tenminste.
Poster voor Zombies: Addison's Monster Mystery Zombies: Addison's Monster Mystery Op Seabrook High hebben de zombies en weerwolven hun verschillen terzijde gelegd om vrienden te worden! Maar verandert er iets tussen Zed en Addison als er een nieuw meisje komt?
Poster voor Zomboat! Zomboat! Een zombie-apocalyps wordt losgelaten in Birmingham en zusters Kat en Jo moeten samen met onwaarschijnlijke reisgenoten Sunny en Amar voor hun leven vluchten... per kanaalboot.
Poster voor Zomer in Zeeland Zomer in Zeeland Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaal niet te wachten op deze plotselinge verandering. De enige die het besluit van Sjors nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur en goede vriendin Juul. Met haar bespreek...
Poster voor Zondag met Lubach Zondag met Lubach Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Met irrelevante verhalen van relevante gasten. Of andersom. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: platte inhoud en diepgravende grappen.
Poster voor Zonde van de Zendtijd Zonde van de Zendtijd Bij alles wat ze zien, horen of lezen in de media stellen ze zich - net als elke andere mediagebruiker - vragen. Maar anders dan de doorsnee mediagebruiker gaan ze ook zelf op zoek naar de antwoorden op die vragen. Dat zorgt voor een combinatie van sketches, reportages en candid-filmpjes die door Henk en Bert in de studio aan elkaar worden gepraat.
Poster voor Zone Stad Zone Stad Zone Stad is uitgegroeid tot een van meest dynamische politiereeksen van eigen bodem. De serie serveert een spannende cocktail van actie en misdaad in hartje Antwerpen, met boeiende plots die snel in elkaar vloeien en even dynamisch gefilmd worden. Iedere aflevering is een verhaal op zich, maar er lopen ook verschillen verhaallijnen doorheen een seizoen, alsook de hele serie.
Poster voor Zoo Zoo Zoo vertelt het verhaal over een golf van wereldwijde gewelddadige aanslagen tegen mensen door dieren. Als de aanvallen meer geslepen worden, meer gecoördineerd, en woester, is een jonge afvallige bioloog de stuwende kracht in de race om het mysterie te ontgrendelen voordat er geen plaats meer is voor de mensen om zich te verbergen.
Poster voor Zorro Zorro De serie is wederom een hervertelling van Don Diego de La Vega en diens alter-ego Zorro in hun strijd tegen het kwaad. Diego woont samen met zijn vader, Don Alejandro, en de doofstomme jongeman Felipe in een grote ranch vlakbij Los Angeles. Zorro’s grootste tegenstander is de corrupte bevelhebber in de stad, Alcalde Luis Ramone. Het is vanwege Luis Ramone’s onderdrukking van het volk dat Di...
Poster voor Zorro Zorro Zorro is een Amerikaanse televisieserie over het gelijknamige personage. De serie werd geproduceerd door Walt Disney Productions en liep van oktober 1957 tot juni 1959, met een totaal van 78 afleveringen. Daarnaast kende de serie vier specials van elk een uur.
Poster voor Zuidflank Zuidflank Het verhaal draait rond een familievete, gesitueerd in en rond Tongeren en Riemst. Twee families betwisten al honderd jaar de Zuidflank, een wijngaard die elk jaar een schitterende wijn oplevert. Rob en Mark, beide dertigers en telgen van de concurrerende clans, willen definitief komaf maken met die vete en een streep trekken onder het verleden. Maar honderd jaar ruzie, dat wis je niet zomaar uit.
Poster voor Zumbo's Just Desserts Zumbo's Just Desserts Desserttovenaar Adriano Zumbo zoekt de nieuwe Willy Wonka in deze spannende competitie waarin vakkundige deelnemers dingen naar de hoofdprijs van $100.000.
Poster voor Zwarte Tulp Zwarte Tulp De serie Zwarte Tulp combineert drama met een flinke dosis (bovennatuurlijke) spanning en romantiek. In de serie staan de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek, die vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden erfvijanden zijn geworden, centraal. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp. Beetje bij beetje wordt het...
Poster voor Zwarte Zwanen Zwarte Zwanen Cees Grimbergen onderzoekt met een kritische blik de soms schimmige wereld van ons pensioengeld. Onder andere aandacht voor de tientallen miljarden Nederlands pensioengeld die via geheimzinnige beleggingen een tocht over de wereld maken en uiteindelijk terugkomen in Nederland.