Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor S.O.Z. Soldiers or Zombies S.O.Z. Soldiers or Zombies Om uitlevering te voorkomen, ontsnapt de charismatische en onvoorspelbare drugsbaron Alonso Marroquín uit de gevangenis in Mexico om zich midden in de woestijn te verschuilen. Terwijl aan de andere kant van de grens een experiment van het Amerikaanse leger met varkens in een militaire basis misgaat en de Mexicaanse politie-eenheid die Marroquín achtervolgt geïnfecteerd raakt en verandert in ...
Poster voor S.W.A.T. S.W.A.T. S.W.A.T. Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson uit LA is toegewijd om een hooggekwalificeerde eenheid in de gemeenschap te leiden waar hij is opgegroeid. Hondo moedigt zijn team aan om te vertrouwen op communicatie en respect voor geweld en agressie, maar als er een crisis optreedt, zijn deze onfeilbare mannen en vrouwen bereid hun tactische training op de proef te stellen.
Poster voor S1ngle S1ngle Deze serie gaat over drie vriendinnen die allemaal op een verschillende manier in het leven staan. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn alleenstaand. Ze vertellen elkaar hun filosofieën over mannen, relaties, het leven en mislukkingen.
Poster voor Sabrina, the Teenage Witch Sabrina, the Teenage Witch Sabrina, the Teenage Witch gaat over Sabrina Spellman, een meisje dat er in de puberteit achterkomt dat ze een heks is. Ze is de dochter van een tovenaar en een menselijke vrouw (door tovenaars stervelingen genoemd). Daarnaast is ze een halve heks. Sabrina woont in bij haar tantes Hilda en Zelda en de pratende kat Salem Saberhagen in het plaatsje Westbridge in Massachusetts.
Poster voor Sacred Games Sacred Games Sacred Games draait om Sartaj Singh, een cynische veteraan bij de politie van het voormalige Bombay, die een anonieme tip krijgt. Een onbekend persoon belooft hem de mogelijkheid om de beruchte topcrimineel Ganesh Gaitonde op te pakken. Terwijl Singh zich verdiept in zijn doelwit, komt hij erachter dat zijn nieuwe missie deel uitmaakt van een veel groter geheel. Er is een namelijk samenzwering ...
Poster voor Safe Safe Tom is een kinderchirurg en een alleenstaande vader wiens leven goed lijkt te gaan, totdat een moord en een verdwijning verborgen geheimen naar de oppervlakte brengen.
Poster voor Safe Harbour Safe Harbour Deze psychologische thriller in Brisbane speelt zich af rond een groep vrienden waarvan de zeilvakantie naar Indonesië hun leven voor altijd verandert nadat ze een boot tegenkomen die is overladen met asielzoekers.
Poster voor Safe House Safe House Een echtpaar, voormalig detective Robert en docent Katy, worden gevraagd door nauwe vriend en politieagent Mark, om hun afgelegen vakantie huis om te zetten in een Safe House.
Poster voor Safety First Safety First Vrijdag 29 maart 2013 begon als een doodgewone werkdag bij BAYER Linkeroever. Dirk Porrez zat op zijn post als bewakingsagent aan poort 3, Luc Turlinckx reed fluitend rond met de vorklift in het magazijn en Smos werkte zich uit de naad aan de laad- en loskade. Maar voor Dirk, Luc en Smos werd vrijdag 29 maart 2013 een zwarte dag. Hun bedrijf kondigde een reorganisatie aan, drie mensen werden on...
Poster voor Saint George Saint George Saint George volgt het chaotische leven van George Lopez, een pas gescheiden Amerikaanse-Mexicaan. George is een succesvolle ondernemer die vaak moet laveren tussen twee culturen. Saint George zal het privéleven van George bespreken, met alle bijbehorende zakelijke ondernemingen.
Poster voor Saint X Saint X De mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een idyllische Caribische vakantie zorgt voor een traumatisch rimpeleffect dat haar overlevende zus uiteindelijk meesleurt in een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid.
Poster voor Saints & Sinners Saints & Sinners Greater Hope Baptist Church is het middelpunt van Cypress, GA, een zuidelijke stad buiten Atlanta die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een stad. De kerk begon als een gemeente met tien leden toen de burgerrechtenbeweging op haar hoogtepunt was en jong, zwart en alleen zijn 's nachts een gevaar vormde. Naarmate de tijden veranderden, groeide de gemeente en ook haar invloed in Cypress. W...
Poster voor Saints & Strangers Saints & Strangers Saints & Strangers is een verhaal dat verdergaat dan de gebruikelijk historische verhalen van Thanksgiving en gaat over de ontdekking van de Plymouth Plantage.
Poster voor Saiyuuki Reload Zeroin Saiyuuki Reload Zeroin Ooit was het land van Togenkyo een vredig land, waar mensen en yokai samenleefden. Maar toen verschenen er mannen die probeerden Gyumaoh, de Grote Yokai die werd gedood door de oorlogsgod Nataku Taishi en 500 jaar geleden in het kasteel van Houtou werd begraven, tot leven te wekken door een verboden combinatie van chemie en magie te gebruiken. De negatieve energiegolven die hierdoor ontstonden,...
Poster voor Salah Salah Belgische documentairereeks waarin Eric Goens de betrokkenheid van Salah Abdeslam bij de aanslagen in Parijs op 13 november 2015 reconstrueert.
Poster voor Salamander Salamander Wanneer in een kleine private familiebank kluizen worden gekraakt, is er paniek bij de slachtoffers. Want enkel een klein groepje machtshebbers is getroffen. In wiens opdracht werkten de daders? Wie wil de staat ontwrichten? In de paniek die ontstaat, besluiten de gedupeerden de kraak te verzwijgen. Zowel de bank als justitie beslissen tot een doofpotoperatie. Maar wat ze niet kunnen voorzien, ...
Poster voor Salem Salem Salem bevindt zich in de vluchtige wereld van het 17e eeuwse Massachusetts en onderzoekt wat de echte reden is achter het aanwakkeren van de beruchte heksenprocessen. Het durft de donkere, bovennatuurlijke waarheid achter de sluier van deze beruchte periode in de Amerikaanse geschiedenis te ontdekken. De serie, die zich centreert rondom een epische romance, moet een nieuwe visie brengen op echt...
Poster voor Sally4Ever Sally4Ever Sally4Ever volgt het leven van Sally, een binnenkort gepromoveerde marketeer die 10 jaar lang een comfortabel en saai buitenwijkleven met David heeft geleid. Maar 's nachts vraagt hij haar om met hem te trouwen, Sally heeft een crisis en begint een wilde affaire met Emma, een verleidelijke, charismatische, boho-actrice, zangeres, muzikant, dichter en auteur. Voordat Sally het weet, heeft Emm...
Poster voor Salt Fat Acid Heat Salt Fat Acid Heat Chef-kok en voedselschrijver Samin Nosrat brengt haar culinaire manifest van eenvoudig eten geworteld in traditie naar het scherm in een nieuwe kookserie.
Poster voor Salvage Hunters Salvage Hunters Antiekhandelaar Drew Pritchard gaat weer op jacht naar bijzondere items uit de geschiedenis van het Britse huisraad.
Poster voor Salvage Hunters: The Restorers Salvage Hunters: The Restorers Bekwame ambachtslieden brengen de vondsten van Drew Pritchard weer tot leven. Met veeleisende klanten en een hoge omzet, verandert hun harde werk afval in een schat.
Poster voor Salvation Salvation Een ex-MIT student en een tech superster brengen het vreselijke nieuws aan een collega bij het Pentagon dat een asteroïde over slechts zes maanden in botsing zal komen met de aarde.
Poster voor Sam & Cat Sam & Cat Sam & Cat is een spin-off van de eerdere series iCarly en Victorious. Hoofdpersonages in de serie zijn Cat Valentine en Sam Puckett. Het zijn twee studentes die een studentenkamer delen en een kinderoppasdienst opstarten.
Poster voor Sam Hunter Sam Hunter Sam Hunter is een spin-off van Hunted. De serie volgt Sam, die zich moet redden in de spionagewereld.
Poster voor Sam Sam Sam Sam In deze comedy draait het om het leven van vier jongeren en twee ouderen in een huis in Haarlem. Jimmy is een echte losbol, Chris is de slimme brunette, Jo is het onwetende blondje en Lex is een platvloerse barkeeper die graag de grenzen van fatsoen opzoekt en deze veelvuldig overschrijdt. De jongelui huren de bovenverdieping en de zolderkamer van een oud stel, Nol en Riet(je) Brouwer. Nol is e...
Poster voor Samantha Who? Samantha Who? Samantha Who? gaat over Samantha Newly die in coma raakt na een ongeval met de auto. Na acht dagen ontwaakt ze, maar ze heeft last van geheugenverlies: ze herinnert zich niets meer uit haar verleden. Ze herkent haar moeder niet meer, weet niet waar ze werkt en zelfs niet meer hoe ze met de auto moet rijden. Beetje bij beetje krijgt ze haar geheugen terug, en moet dan vaststellen dat de oude Sam...
Poster voor Samantha! Samantha! Samantha! was in de jaren 80 een enorm populair kindsterretje, dat inmiddels door iedereen vergeten is. En dus bedenkt ze allerlei compleet gestoorde plannen om terug in de spotlights te komen. Ze krijgt hulp van haar manager Marcinho, haar kinderen Cindy en Brandon en haar ex-man en oud-voetballer Dodoi.
Poster voor Samson & Gert Samson & Gert Samson en Gert is een Vlaamse kindertelevisieserie geproduceerd door Studio 100, die debuteerde in 1990. Samson en Gert debuteerden echter al rond de kerstdagen van 1989 als omroepersduo. Er zijn sinds 2005 geen nieuwe afleveringen opgenomen (op twee speciale afleveringen na), maar de serie wordt nog dagelijks uitgezonden op Ketnet. Het programma draait rond een man Gert die samen met z'n prate...
Poster voor Samson & Gert Zomerpret Samson & Gert Zomerpret In april 2017 verscheen onder de titel Samson & Gert Zomerpret een gelijkaardige reeks die zich afspeelt op een zomerse camping.
Poster voor Samson en Gert Winterpret Samson en Gert Winterpret Kinderprogramma waarin Samson en Gert samen met hun vrienden de Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto de feestdagen doorbrengen in een gezellig chalet waar ze het ene na het andere doldwaze avontuur beleven.
Poster voor Samurai Girl Samurai Girl Een tienermeisje probeert om een normaal leven als geadopteerde dochter van rijke ouders in evenwicht te brengen met de tradities van haar samoerai voorouders.
Poster voor Samurai Jack Samurai Jack Samurai Jack gaat over de jonge Jack, een samoerai die zijn vaders moord door de duivel Aku wreekt, ook al bevindt hij zich in de toekomst.
Poster voor Sanctuary Sanctuary Sanctuary volgt de avonturen van de mooie, raadselachtige en altijd verrassende Helen Magnus. Helen is een briljante wetenschapper die in het bezit is van de geheimen van een clandestiene bevolking: een groep van vreemde en soms angstaanjagende wezens die zich verbergen onder de mensen. Samen met haar nieuwe rekruut, forensisch psychiater Dr. Will Zimmerman, haar eigenzinnige tech wiz Henry en ...
Poster voor Sanctuary Sanctuary Wat is er erger dan opgesloten te zitten in een afgesloten kliniek waar niets is wat het lijkt, en niemand gelooft dat je bent wie je zegt dat je bent? Hoe zit het met het vermoeden dat ze gelijk hebben? Sanctuary is een spannende psychologische thriller die zich bezighoudt met de bepalende menselijke kwesties van overleven, identiteit, vertrouwen en verraad in een verhaal dat het publiek vraag...
Poster voor Sanctuary: A Witch's Tale Sanctuary: A Witch's Tale 'Sanctuary: A Witch's Tale' speelt zich af in een hedendaagse wereld waarin hekserij echt is. Het verhaal speelt zich af in het idyllische Engelse stadje Sanctuary, waar heksen al eeuwenlang vreedzaam samenleven als gewaardeerde leden van de samenleving. Tot nu toe…
Poster voor Sanditon Sanditon Sanditon vertelt het verhaal van de impulsieve, pittige en onconventionele Charlotte Heywood en haar stekelige relatie met de charmante Sidney Parker. Wanneer een toeval haar van haar landelijke geboorteplaats Willingden naar een kustoord vervoert, stelt Charlotte zich bloot aan de intriges en sluwheden van de stad. Het drama neemt kijkers mee van West-Indië naar de rottende steegjes van Londe...
Poster voor Sandokan Sandokan De sultan voert een schrikbewind over Mompracem. De bewoners van het rotseiland, dat vlak boven Borneo ligt, worden onderdrukt sinds hun held Sandokan zich niet meer op het eiland bevindt. Het lijkt erop alsof de Tijger van Mompracem getemd is. Als de vader van Jamilah door de bewakers van de sultan wordt vermoord gaat ze op zoek naar Sandokan. Ze besluit de Portugees Yanez de Gomera, Sandokans...
Poster voor Sanningen Sanningen Een oude, onopgeloste zaak komt weer boven water en zet alles op zijn kop, waardoor de levens van verschillende mensen met elkaar verweven raken.
Poster voor Santa Clarita Diet Santa Clarita Diet Santa Clarita Diet gaat over Joel en Sheila, een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles samen met hun tienerdochter Abby. Wanneer Sheila een dramatische verandering ondergaat in haar leven, dreigt dit de levens van haar gezinsleden te verwoesten.
Poster voor Santa Inc. Santa Inc. De onverschrokken elf Candy Smalls zal er alles aan doen om de eerste vrouwelijke kerstman te worden, zelfs als ze als een man moet vechten om hem te krijgen.
Poster voor Santa's Baking Blizzard Santa's Baking Blizzard Drie teams van Amerika's beste bakkers bundelen hun krachten met meesterijsbeeldhouwers om verbluffende kersttaferelen te creëren en kans te maken op 25.000 dollar.
Poster voor Santo Santo Twee agenten moeten leren samenwerken om 's werelds meest gezochte drugsdealer te pakken, wiens gezicht nooit is onthuld.
Poster voor Santos (NL) Santos (NL) In Santos proberen geliefden Glenn en Yola samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Aspirant-chef-kok Glenn wordt echter meegesleept door zijn drugsdealende vriend Jermaine, terwijl non-profit ondernemer Yola in conflict komt met haar criminele moeder die de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven.
Poster voor SAS Australia SAS Australia Gebaseerd op de populaire Britse reality-tv-serie SAS: Who Dares Wins, bevat de Australische productie een mix van beroemdheden, sporters en veroordeelde criminelen die proberen door de selectie te komen. SAS Australia ziet Aussie-beroemdheden een reeks fysieke en psychologische tests uitvoeren uit het echte SAS-selectieproces. Dit is geen spel. Er is geen winnaar; er is geen prijs. Deze ste...
Poster voor Sas Heeft een SOA Sas Heeft een SOA Saskia heeft zin in seks. Met Daan. Na de derde succesvolle date duiken ze het bed in. Maar voor ze dat doen, krijgt ze plots een heel branderig gevoel - oh shit, ze heeft toch geen soa, hè?
Poster voor SAS: Rogue Heroes SAS: Rogue Heroes Het verhaal van hoe de Britse special forces-eenheid, de SAS, ontstond, gebaseerd op het boek van Ben Macintyre. De show onderzoekt het denken dat leidde tot het creëren van een nieuwe vorm van gevechten in de woestijnen van Noord-Afrika tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het zal de glorie, actie en kameraadschap in het hart van dit verhaal vieren en zich verdiepen in de psychologie van de geb...
Poster voor SAS: Who Dares Wins SAS: Who Dares Wins Selectie voor de SAS is een van de zwaarste sollicitatiegesprekken ter wereld en fysieke fitheid is slechts het eerste uitgangspunt. Wat echt wordt getest is psychologische veerkracht en karakter als kandidaten slaapdeprivatie, ondervraging en een reeks steeds complexere hersenspelletjes ondergaan. In dit programma bootsen vijf ex-soldaten van de speciale strijdkrachten taken na uit de gehe...
Poster voor Sasquatch Sasquatch Tijdens een bezoek aan een wietkwekerij in Noord-Californië in 1993, hoorde onderzoeksjournalist David Holthouse een verhaal dat hem nog steeds achtervolgt: Op een nabijgelegen boerderij werden drie mannen van ledemaat tot ledemaat verscheurd in een woeste Bigfoot aanval. Sasquatch volgt David terwijl hij 25 jaar later de Redwoods opnieuw bezoekt, op zoek naar enig bewijs dat zou kunnen leiden...
Poster voor Satisfaction Satisfaction Een dramaserie over een huwelijk dat zijn beste tijd heeft gehad. Bankier Neil Truman komt erachter dat zijn vrouw het bed deelt met een mannelijke escort. Wanneer Neil in het bezit komt van de telefoon van de gigolo, ontdekt hij een unieke perspectieven over zijn leven en wat vrouwen motiveert om vreemd te gaan. Tegelijkertijd beraadt zijn vrouw Grace zich op hun huwelijk, of haar behoeften wo...
Poster voor Satisfaction (2013) Satisfaction (2013) Een humoristische blik op een groep ongeremde vrienden die een overgangsfase doorlopen, terwijl ze hun relatieproblemen en romantische overwinningen, levenscrises en persoonlijke ambities delen. De show draait om drie vrienden van in de twintig die samenwonen: Mark, de alleenstaande man, samen met Jason en Maggie, het stel. Ze streven allemaal hun dromen na op verschillende niveaus - in een we...
Poster voor Saturday Night Live Saturday Night Live Saturday Night Live is een Amerikaanse comedyserie van de zender NBC. De serie ging in première op 11 oktober 1975. In Saturday Night Live worden korte sketches, parodieën en muziek uitgevoerd, met een wisselende presentator.
Poster voor Savage Builds Savage Builds Adam Savage combineert zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid en bijna ongeëvenaarde inventiviteit bij het bouwen van werkende, innovatieve items. Elke aflevering zal zich concentreren op één project. Adam werkt samen met experts in hun vakgebied, vrienden, collega's en anderen.
Poster voor Savage River Savage River Wanneer Miki Anderson na tien jaar gevangenis terugkeert naar haar geboortestad is ze vastbesloten om eindelijk verder te gaan met haar leven, maar de hechte gemeenschap van Savage River is niet van plan om haar het verleden zo gemakkelijk te laten vergeten.
Poster voor Savages Savages Aan de vooravond van een historische verkiezingsoverwinning worden de ambities van een Arabische kandidaat voor het Franse presidentschap bedreigd door religieuze, culturele en familiepolitiek.
Poster voor Save Me Save Me Na een bijna-doodervaring hoort een vrouw de stem van God en is ze ervan overtuigd dat zij Hem moet helpen met het communiceren naar anderen.
Poster voor Save Me Save Me Save Me is een verhaal over de onwaarschijnlijke held Nelson Nelly Rowe en zijn zoektocht naar zijn vermiste dochter Jody. Een dochter die hij 13 jaar niet heeft gezien, meer dan de helft van haar leven. Nelly is een charmeur, een opportunist, een lover, een vechter en een leugenaar. Nu een vervreemde vader die er van beschuldigd wordt zijn eigen dochter te hebben ontvoerd, die hij nauwelijks h...
Poster voor Save Money: My Beautiful Green Home Save Money: My Beautiful Green Home ‘Save Money: My Beautiful Green Home’ is een opbeurende driedelige serie die inspeelt op onze wereldwijde obsessie met onroerend goed en de emotionele, creatieve en praktische reis die we allemaal ondernemen om onze huizen te renoveren. In de serie laat journalist Ranvir Singh ons allemaal zien hoe we de groene droom kunnen realiseren zonder de bank te breken. Hij zal drie families volge...
Poster voor Saved Saved Saved gaat over de rusteloze Wyatt Cole, die zijn studie medicijnen niet afmaakt, maar aan de slag gaat als paramedicus. Samen met collega John Hallon zit hij uren achtereen in de ambulance om, waar nodig, levens te redden.
Poster voor Saved and Remade Saved and Remade Geliefde maar ongebruikte voorwerpen worden door een team van zeer bekwame meester-ambachtslieden omgetoverd tot mooie en functionele voorwerpen en vervolgens aan hun eigenaars onthuld.
Poster voor Saved by the Bell Saved by the Bell Saved by the Bell gaat over een vriendengroep op de middelbare school Bayside High. Ze beleefden hier veel avonturen, waarin hun directeur, Richard Belding, vaak betrokken werd. Hoewel Saved by the Bell een jeugdserie is, bevatte het vaak onderwerpen waar ook echte tieners mee moesten omgaan, zoals drugsgebruik, rijden onder invloed, dakloos zijn, financiële problemen, scheiding, liefdesproble...
Poster voor Saved by the Bell Saved by the Bell Wanneer de gouverneur van Californië, Zack Morris, in de problemen raakt omdat hij te veel middelbare scholen met een laag inkomen heeft gesloten, stelt hij voor om de getroffen studenten naar de best presterende scholen in de staat te sturen, inclusief Bayside High. De toestroom van nieuwe studenten geeft de bevoorrechte Bayside kinderen een broodnodige en hilarische dosis realiteit.
Poster voor Saved by the Bell: The College Years Saved by the Bell: The College Years Saved by the Bell: The College Years was de opvolger van Saved by the Bell. De volgt het studentenleven van de cast uit de originele serie.
Poster voor Saved by the Bell: The New Class Saved by the Bell: The New Class Saved by the Bell: The New Class is een spin-off van Saved by the Bell. De serie stond bekend om de uitbreiding van de cast. Acteurs verlieten de serie al na een paar seizoenen en er kwamen ook steeds nieuwe acteurs bij.
Poster voor Saving Grace Saving Grace Grace Hanadarko is een rechercheur bij de politie in Oklahoma City. Grace heeft een alcoholprobleem en een nogal destructieve levensstijl. Na een door haar veroorzaakt ongeval, vraagt ze God om hulp en die stuurt een engel genaamd Earl om haar weer op het rechte pad te brengen.
Poster voor Saving Hope Saving Hope Saving Hope volgt het leven van Harris. Harris is een dokter en topchirurg die zelf in een coma raakt en in zijn eigen ziekenhuis vecht voor zijn leven. Terwijl zijn vrouw Alex Reid, die tevens ook chirurg is met de situatie probeert om te gaan, neemt Harris een geestenvorm aan en dwaalt hij rond in het ziekenhuis.
Poster voor Saving the Manor Saving the Manor Dean Poulton en Borja de Maqua renoveren een prachtig maar vervallen historisch Engels landgoed met 10 gebouwen en 65 kamers, van meer dan 500 jaar oud is.
Poster voor Say I Do Say I Do Koppels overwinnen obstakels om hun liefde te vieren in verrassende droombruiloften, ontworpen door drie experts in minder dan een week.
Poster voor Say Yes To The Dress Say Yes To The Dress Duikt in het hart van het wereldberoemde Kleinfeld Bridal, waar het personeel onder enorme druk staat om elke bruid te helpen de jurk te vinden als ze droomt. Neem een ​​kijkje bij de bruiden terwijl ze hun droomjurken passen! Het brengt ons van dichtbij en in de kleedkamer terwijl bruiden zich voorbereiden op hun grote dag. Moeders, bruidsmeisjes en vrienden geven allemaal hun mening en fr...
Poster voor Say Yes To The Dress Randy Knows Best Say Yes To The Dress Randy Knows Best In elke aflevering staat de moderegisseur van Kleinfeld Bridal en de ster van TLC'S hitserie 'Say Yes to the Dress' Randy Fenoli, terwijl hij zijn top tien tips voor een verscheidenheid aan bruidsgerelateerde categorieën uitdeelt. Of het nu gaat om het uitkiezen van de perfecte jurk voor je lichaam, het kiezen van een jurk die past bij je locatie of thema, of beslissen wie en wat je meeneemt n...
Poster voor Say Yes to the Dress with Tan France Say Yes to the Dress with Tan France Mode superster Tan France brengt zijn expertise naar het Engelse platteland om een groep speciaal uitgekozen toekomstige bruiden te helpen met het vinden van hun droom trouwjurk in een speciale trouwsalon.
Poster voor Scandal Scandal Crisismanager Olivia Pope wijdt haar leven aan het hooghouden van het publieke imago van Amerika's elite. Na het verlaten van het Witte Huis start ze haar eigen bureau, maar ze kan haar verleden niet met rust laten.
Poster voor Scarborough Scarborough Mike en Karen zijn bijna 40-plussers die hun relatie vijf jaar nadat ze uit elkaar zijn gegaan een nieuwe kans geven. Het paar was altijd bedoeld om samen te zijn, maar Mike's ambitie om een ​​professionele entertainer te worden, betekende dat hij nooit thuis was. Nu hij eind dertig is, heeft Mike zich gerealiseerd wat voor hem echt belangrijk is: hij heeft het leven onderweg opgegeven om t...
Poster voor Scary Tales of New York Scary Tales of New York Iconische verhalen uit de tijd van Noir (jaren dertig tot vijftig), van de 'Lonely Hearts Killers' tot 'Murder Incorporated', gebracht met de cynische, meedogenloze, hardgekookte stem van de grote misdaadromanschrijvers van die tijd – Raymond Chandler, Dashiell Hammett, Jim Thompson, James M Cain en Patricia Highsmith… en met de visuele flair en het zwartkomische drama van de Cohen Brothers.
Poster voor Scavengers Reign Scavengers Reign Wanneer een vrachtschip in de diepe ruimte beschadigd raakt door een zonnevlam, strandt de overlevende bemanning op een prachtige en meedogenloze planeet. Ze beginnen de ware aard van deze planeet te leren kennen terwijl ze proberen lang genoeg te overleven om te ontsnappen of gered te worden.
Poster voor Scenes from a Marriage (US) Scenes from a Marriage (US) Een kroniek van de vele jaren van liefde en onrust die een hedendaags Amerikaans stel binden, waarbij hun relatie wordt gevolgd terwijl deze door een aantal opeenvolgende stadia vordert: huwelijk, ontrouw, echtscheiding en daaropvolgende partnerschappen.
Poster voor Schaep Ahoy Schaep Ahoy In dit seizoen dat in 2015 op tv wordt uitgezonden, maken Door en Kootje en hun Amsterdamse vrienden een reisje over de Nederlandse rivieren. Ook in deze reeks zingen ze weer tal van bekende Nederlandse liedjes.
Poster voor Scheire en de Schepping Scheire en de Schepping Lieven Scheire (half wetenschapper, half mens) confronteert je met minder bekende, maar vaak grappige dimensies van de schepping. Hij geeft voorzetten aan vier panelleden die voor de vuist weg opmerkelijke verhalen reconstrueren, kleurrijke weetjes achterhalen of merkwaardige voorwerpen duiden. De kwesties die Lieven aansnijdt, beslaan de hele schepping en vaker nog de mensen die erin rondlope...
Poster voor Schiebiza Schiebiza Bijzondere tattoo-verhalen zijn heel normaal in de Stay Classy Tattoo-shop in Schiedam.
Poster voor Schitt's Creek Schitt's Creek Schitt's Creek gaat over de voormalig rijke videowinkeleigenaar Johnny Rose, zijn vrouw Moira en hun twee kinderen: hipster David en socialite Alexis, die ineens geen geld meer hebben. Ze worden gedwongen om in Schitt's Creek te gaan wonen, een klein, depressief dorpje dat ze ooit als grap gekocht hebben.
Poster voor Schlafende Hunde Schlafende Hunde Een gevallen toppolitieagent en een aspirant-jonge officier van justitie hebben twee heel verschillende motieven om een afgesloten moordzaak te openen, maar als ze dat doen, blijkt het de doos van Pandora te zijn. Terwijl het bloedige spoor hen steeds dieper in de politie en justitie lijkt te leiden, vermoeden beide partijen een samenzwering. Of komt het allemaal terug op een terroristische aan...
Poster voor Schmigadoon! Schmigadoon! Een stel dat op een backpackreis is om hun relatie nieuw leven in te blazen, ontdekt het magische stadje Schmigadoon, waar iedereen zich gedraagt ​​alsof ze in een studiomusical uit de jaren 40 zitten. Ze ontdekken dat ze niet weg kunnen voordat ze 'ware liefde' hebben gevonden.
Poster voor School of Chocolate School of Chocolate Acht top patissiers verbeteren hun vaardigheden onder leiding van wereldberoemde chocolatier, Amaury Guichon.
Poster voor School of Rock School of Rock School of Rock is een Engelse televisieserie van Nickelodeon gebaseerd op de film School of Rock. . In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop.
Poster voor School Spirits School Spirits Een tiener die vastzit in het hiernamaals besluit haar mysterieuze verdwijning te onderzoeken samen met een groep andere studenten die ook vastzitten in het ongewisse op hun middelbare school.
Poster voor Schooled Schooled Lucy Winston krijgt een baan van haar broer Andre bij de William Penn Academy. Haar broer is in een machtsstrijd met de energieke coach Mellor verwikkeld, terwijl Lucy probeert om te gaan met haar kinderen die zich aanpassen aan hun nieuwe school.
Poster voor Sci Trek Sci Trek Sci Trek laat je zien hoe onze wereld werkt. De serie neemt je mee op reis en hoopt aan te tonen of we goed genoeg voorbereid zijn op onze toekomst.
Poster voor Sci-Fi Science: Physics of the Impossible Sci-Fi Science: Physics of the Impossible In elke aflevering behandelt Dr. Kaku een technologisch concept van sciencefiction en ontwerpt z'n eigen theoretische versie van die technologie met moderne wetenschap.
Poster voor Scooby-Doo and Guess Who? Scooby-Doo and Guess Who? Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende lossen meer mysteries op terwijl ze worden vergezeld door vele beroemdheden.
Poster voor Scooby-Doo and Scrappy-Doo Scooby-Doo and Scrappy-Doo Scooby-Doo en Scrappy-Doo ging in première op 22 september 1979. Deze cartoon introduceerde een ander personage in de cast: Scooby's neef Scrappy-Doo, wiens hoofddoel het was om spoken te bespotten terwijl de bende voor hen weg probeert te rennen. In november 1980 stond deze show bekend als The Richie Rich / Scooby Doo Hour, die alleen Shaggy, Scooby en Scrappy bevatte in drie korte segmenten...
Poster voor Scooby-Doo, Where Are You! Scooby-Doo, Where Are You! Scooby-Doo is een groot, lief maar angstige Deense dog, die bevriend is met vier Californische middelbare scholieren (Fred, Velma, Daphne en Shaggy). De vier tieners zijn voortdurend op zoek naar mysteries en avonturen. Ze rijden rond in een fel groen busje bekend als de Mystery Machine. Vele avonturen bevatten bovennatuurlijke slechteriken (spoken en monsters). De activiteiten van de slechteri...
Poster voor Scorpion Scorpion Scorpion is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is een drama over de excentrieke Walter O'Brien en zijn team briljante buitenbeentjes die de laatste lijn van verdediging zijn tegen de complexe, hightech bedreigingen van de moderne tijd.
Poster voor Scotland from the Sky Scotland from the Sky Presentator James Crawford gaat de lucht in om de steden, kusten en landschappen van Schotland te filmen.
Poster voor Scotland's Scenic Railways Scotland's Scenic Railways Onder uitgestrekte bergen en over open heidevelden verbinden de Schotse spoorwegen kuststeden en plattelandsdorpen door een Highland landschap dat is uitgeroepen tot 's werelds mooiste spoorweg. Dit programma ontmoet de mensen die werken op het spoor en de stoomliefhebbers die deze iconische routes beschermen, en biedt een blik op een diverse gemeenschap verenigd door een passie voor de spoorwe...
Poster voor Scott & Bailey Scott & Bailey Detective Rachel Bailey is 30 jaar oud, down-to-earth, luidruchtig en single. Ze is een hardwerkende, toegewijde detective. Ze had een relatie met een advocaat, Nick, totdat hij haar verliet voor een andere vrouw. Detective Janet Scott is 40 jaar oud, een diplomaat en een denker, maar tegelijkertijd een vrouw met twee tienermeisjes. Ze had hele sterke redenen om een detective te worden – een...
Poster voor Scott Pilgrim Takes Off Scott Pilgrim Takes Off Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers, maar ontdekt dat hij haar zeven boosaardige exen moet verslaan om met haar uit te kunnen gaan. Dan wordt alles nog ingewikkelder.
Poster voor Scoundrels Scoundrels Scoundrels is gebaseerd op de Nieuw-Zeelandse serie Outrageous Fortune. De hoofdpersoon is voor Cheryl West, een vrouw van middelbare leeftijd met vier kinderen. Een tweeling, jongens, en twee dochters. Nadat Cheryls man na een lange carrière als crimineel naar de gevangenis moet, besluit Cheryl dat haar familie op het rechte pad moet. Natuurlijk is niet iedereen in haar familie het mee eens, ...
Poster voor Scream Scream Nadat online pesten resulteert in een brute moord, doet het schokkende gebruikte geweld denken aan moordpartijen uit het verleden. Deze moorden hebben velen geplaagd, anderen geïntrigeerd en misschien een nieuwe moordenaar geïnspireerd. Een groep vrienden, met twee oude vrienden die weer een band proberen op te bouwen, worden geliefden, verdachten, doelwitten en slachtoffers van een moordenaa...
Poster voor Scream Queens Scream Queens De meiden van het Kappa Huis zijn naarstig op zoek naar nieuwe rekruten terwijl de Wallace Universiteit opgeschrikt wordt door een reeks moorden. Het Kappa huis, de populairste sociëteit onder vrouwelijke studenten, wordt met harde hand geleid door Chanel Oberlin. Maar wanneer de Decaan die anti-Kappa is, besluit dat het Kappa Huis toegankelijk moet zijn voor alle studenten en niet alleen de r...
Poster voor Screw Screw Screw laat de gevangenis zien zoals je die nog nooit hebt gezien: door de strijdlustige, inspirerende personages die er werken. Het gevarieerde team van agenten dat de leiding heeft in de Long Marsh mannengevangenis heeft elk zijn eigen unieke kijk op het werk. Hun verhalen zijn komisch, verfrissend absurd en schokkend. Ze laten zien dat het leven in de gevangenis meer inhoudt dan we denken.
Poster voor Scrubs Scrubs Scrubs volgt de professionele en privélevens van het personeel van het Sacred Heart Hospital, een fictief Amerikaans ziekenhuis. Vanuit de ogen van het hoofdpersonage John 'J.D.' Dorian wordt de komst van drie stagiaires gevolgd in het ziekenhuis en de manier waarop zij langzaamaan medewerkers in het ziekenhuis worden.
Poster voor SEAL Team SEAL Team Seal Team volgt het leven van de elitekorps van de Navy SEALs als ze hun meest gevaarlijke missies trainen, plannen en uitvoeren.
Poster voor Sean Saves the World Sean Saves the World Sean Saves the World vertelt het verhaal van Sean die moet uitzoeken hoe hij een vader kan zijn voor zijn veertienjarige dochter die net bij hem is komen wonen, terwijl hij leert om te gaan met een temperamentvolle nieuwe baas op het werk.
Poster voor seaQuest DSV seaQuest DSV De 21ste eeuw: De mensheid heeft het laatste onontgonnen gebied op aarde gekoloniseerd; de oceaan. Maar met hernieuwd potentieel komt ouderwets conflict en de United Earth Oceans Organization (U.E.O.) wijst de onderzeeër, seaQuest DSV, aan om de vrede onderwater te bewaren. De kapitein van de seaQuest en zijn bemanning zijn de bewakers van de oceanen. Onder het oppervlakte ligt de toekomst!
Poster voor Search Party Search Party Wanneer een voormalige universiteits-kennis op mysterieuze wijze verdwijnt, wordt er een zoektocht georganiseerd.
Poster voor Seasons of Blossom Seasons of Blossom Een verhaal over liefde en vriendschap tussen vijf scholieren van Seoyeon High School. Lee Ha Min lijkt een vrolijk persoon, maar er is ook duisternis in zijn ziel. Han So Mang is een warm maar timide persoon. Lee Jae Min is een populaire student met een pijnlijk verleden. Hij is lief voor iedereen om hem heen. Yoon Bo Mi is een lieve modelstudent. Choi Jin Young houdt van gamen. Hij kan onvrie...
Poster voor Second Chance Second Chance Jimmy Pritchard, een moreel corrupte en gepensioneerde agent, krijgt een tweede kans wanneer hij weer tot leven wordt gewekt. Jimmy is nu zelfs jonger en sterker. Toch zal hij moeten kiezen tussen oude verleidingen en zijn nieuwe verantwoordelijkheidsgevoel.
Poster voor Second City Second City Second City volgt Jessica Pearson uit Suits in Chicago, waar haar verhaal verder ggaat.
Poster voor Secret Celebrity Renovation Secret Celebrity Renovation Achter elke gerealiseerde droom zijn er mensen die hebben geholpen om het uit te laten komen. Georganiseerd door Nischelle Turner en met doe-het-zelf-dierenartsen Jason Cameron en Sabrina Soto, werpt de serie een warm licht op beroemdheden van Eve tot Emmitt Smith terwijl ze de mensen in hun leven bedanken die hen hebben geholpen op hun reis naar het sterrendom. De dank komt in de vorm van een ...
Poster voor Secret City Secret City Tijdens de rijzende spanningen tussen de VS en China, ontdekt politiek journalist Harriet Dunkley een geheime stad van samenzweringen die onschuldige levens in gevaar brengt, inclusief dat van haar.
Poster voor Secret Diary of a Call Girl Secret Diary of a Call Girl De show die zich afspeelt in Londen draait om het leven van Hannah Baxter, een vrouw die er op het eerste gezicht heel gewoon uitziet, maar het geheime leven leidt van een callgirl onder het pseudoniem Belle de Jour. De show zoomt in op zowel haar professionele als haar privéleven en de moeilijkheden die ze ondervindt als deze twee levens botsen.
Poster voor Secret Duets Secret Duets In ‘Secret Duets’ zingen elke aflevering vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: Wie staat er aan de andere kant van de muur?
Poster voor Secret Garden Secret Garden Kim Joo Won is een schijnbaar perfecte man met een beetje arrogantie en kinderlijke trekjes. Gil Ra Im is een stuntvrouw wiens schoonheid en lichaam bijna ongeëvenaard zijn.
Poster voor Secret Girlfriend Secret Girlfriend Secret Girlfriend maakt de kijker een centraal karakter in het verwikkelde leven van een alleenstaande man, zijn beste vriend en meerdere vriendinnen die hij afwisselt door niks over de andere te vertellen.
Poster voor Secret Invasion Secret Invasion Nick Fury en Talos ontdekken een factie van vormveranderende Skrulls die al jaren de aarde infiltreren.
Poster voor Secret Scotland Secret Scotland Susan Calman onthult de onvertelde verhalen achter enkele van Schotlands iconische locaties.
Poster voor Secret Seven The Series Secret Seven The Series Beschrijving volgt.
Poster voor Secret State Secret State Groot-Brittannië wordt opgeschrikt door een ramp in het Amerikaanse petrochemische bedrijf Petrofex in Teesside, een industriegebied in Noord-Engeland. Er zijn 19 doden en 94 gewonden. Petrofex komt in opspraak omdat het de veiligheidsvoorschriften aan zijn laars zou hebben gelapt. De Britse premier Charles Flyte, die zich toevallig in Amerika bevindt, eist in het hoofdkwartier van PetroFex op...
Poster voor Secret Story Secret Story In Secret Story worden vijftien kandidaten opgesloten in een villa, genaamd Villa der Verrassingen, voor drie maanden. Echter dragen alle kandidaten een geheim bij zich, dat geheim is 10.000 euro waard. Het doel van de kandidaten is achter de geheimen van de andere kandidaten te komen en daarmee meerdere malen 10.000 euro te verdienen.
Poster voor Secrets & Lies Secrets & Lies Een familieman vindt het lichaam van een jongen tijdens het hardlopen en wordt daarmee hoofdverdachte. Hij besluit de echte moordenaar op te sporen. Hierdoor zet hij zijn huwelijk, kinderen, reputatie en gezonde verstand op het spel.
Poster voor Secrets & Lies Secrets & Lies De alledaagse huisvader Ben Gundelach is in shock als hij tijdens het hardlopen het levenloze lichaam vindt van de vierjarige buurjongen Thom. In complete paniek rent hij naar huis en belt de politie, niet wetende dat vanaf dat moment alle ogen op hem zijn gericht en zijn leven per direct verandert in een complete hel. Niemand in de buurt is nog betrouwbaar en niets is meer wat het lijkt.
Poster voor Secrets in the Ice Secrets in the Ice Bezoeken aan de meest afgelegen, koude en onherbergzame plekken op aarde om grote mysteries te onthullen die in de tijd zijn bevroren. Dit programma laat zien hoe en waarom mensen in de tijd bevroren zijn geraakt, van vermiste vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog tot een bevroren meer vol menselijke resten.
Poster voor Secrets in the Jungle Secrets in the Jungle Ontdek de buitengewone geheimen achter onbekende oerwouden over de hele wereld terwijl experts de nieuwste wetenschap en technologie gebruiken om de verloren beschavingen en onontdekte schatten te verkennen waarvan wordt beweerd dat ze erin verborgen zijn.
Poster voor Secrets in the Sand Secrets in the Sand In 'Secrets in the Sand' ontdekken experts vier mondiale verhalen over buitengewone curiosa die ooit verborgen waren in de woestijnen van de planeet.
Poster voor Secrets of Great British Castles Secrets of Great British Castles Dan Jones introduceert 'Secrets of Great British Castles'. Een serie waarin de fascinerende geschiedenis van zes van de belangrijkste versterkte gebouwen van het land wordt verkend.
Poster voor Secrets of Sulphur Springs Secrets of Sulphur Springs Een tijdreis-mysterie die de 12-jarige Griffin Campbell volgt, wiens familie zojuist hun leven heeft ontworteld om naar een nieuwe stad te verhuizen en eigenaar te worden van een verlaten hotel in de hoop het terug te brengen naar de levendige vakantiebestemming het ooit was. Niet lang nadat Griffin zijn eerste dag op een nieuwe school begint, komt hij erachter dat het hotel waar hij zojuist is...
Poster voor Secrets Of The Chippendales Murders Secrets Of The Chippendales Murders Chippendales was een nachtclub die vrouwen wilde verleiden en behagen met haar schaars geklede dansers en levendige muziek, en groeide snel uit tot een popcultuur fenomeen, totdat het instortte. Door middel van exclusieve interviews, nooit eerder vertoonde videobeelden van de plaats delict en vrijgegeven bewakingsbeelden van de FBI, ontrafelt deze serie het verborgen verhaal van hoe seks, jaloe...
Poster voor Secrets of the Dead Secrets of the Dead Soms wordt de waarheid mee de dood ingenomen. Moderne forensische technieken worden gebruikt om historische mysteries te ontrafelen om erachter te komen wat er echt gebeurd is.
Poster voor Secrets of the London Underground Secrets of the London Underground Heb je je ooit afgevraagd wat er zich achter gesloten deuren op stations bevindt, wat er onder de straten van Londen ligt en welke geheime verhalen deze fascinerende stad herbergt? Maak een reis onder de oppervlakte met Siddy Holloway en Tim Dunn in de nieuwe serie 'Secrets of the London Underground'. Ga met het tweetal mee op verkenningstocht door verlaten tunnels, geheime bunkers en verborgen...
Poster voor Secrets of the Morgue Secrets of the Morgue Secrets of the Morgue bekijkt beruchte moordzaken vanuit het perspectief van de lijkschouwer, die samen met de politie werkt aan gerechtigheid voor de moordslachtoffers en hun familie.
Poster voor Secrets of the National Parks Secrets of the National Parks Wat maakt Amerika's nationale parken zo speciaal? Waarom worden miljoenen mensen van over de hele wereld jaar na jaar naar deze parken getrokken? De geheimen van een aantal van Amerika's meest diepgaande nationale parken worden hier blootgelegd, en uw reis in elk park zal u helpen duidelijk te begrijpen hoe belangrijk het behoud en de instandhouding van de wilde landerijen van onze aarde zijn.
Poster voor Secrets of the Universe Secrets of the Universe 'Secrets of the Universe' lanceert kijkers op acht verbluffende avonturen om antwoorden te zoeken op enkele van de grootste mysteries van het universum. Hoe is het heelal ontstaan? Zijn er andere aardachtige werelden? Wat is leven? Elke op zichzelf staande film vertelt de opmerkelijke verhalen van de missies en de doorbraken die een revolutie teweeg hebben gebracht in ons begrip van de kosmos, ...
Poster voor Secrets of the Whales Secrets of the Whales De vierdelige serie, die drie jaar lang op 24 locaties is gefilmd, is een zeer persoonlijke saga, waarbij diep in de wereld van de walvissen wordt gedoken om het leven en de liefde vanuit hun perspectief te onthullen.
Poster voor Secrets of the Zoo Secrets of the Zoo Met meer dan 10.000 dieren onder hun hoede en meer dan 2,4 miljoen gasten die per jaar worden verwelkomd, hebben de 'Columbus Zoo and Aquarium and The Wilds' veel boeiende verhalen te vertellen. In de loop van het afgelopen jaar hebben de medewerkers van de 'Columbus Zoo' en het Aquarium en de documentairemakers van 'Nat Geo WILD' samengewerkt om een kijkje te nemen in de ongelooflijke banden t...
Poster voor Secrets of the Zoo: North Carolina Secrets of the Zoo: North Carolina North Carolina is de thuisbasis van 's werelds grootste dierentuin, met 2.600 hectare, grote natuurlijke habitats en meer dan 1.800 dieren onder zijn hoede. Tijdens de show zijn verschillende medewerkers van de dierentuin aanwezig, waaronder verzorgers en dierenartsen, en worden verhalen uitgelicht, waaronder routinematige veehouderij, noodprocedures en het werk van de dierentuin op het gebied ...
Poster voor Secrets of the Zoo: Tampa Secrets of the Zoo: Tampa 'Secrets of the Zoo: Tampa' omarmt de wilde kant van de Sunshine State. Met een geweldig dierentuinteam dat zich toelegt op de exotische cast van dieren, zorgt dit toegewijde team voor zowel hun lieve dierentuinfamilie als voor het redden en rehabiliteren van dieren in nood, waaronder verweesde zwarte berenwelpen, gewonde panters, zeekoeien, otters en alligators.
Poster voor Secrets, Lies and Private Eyes Secrets, Lies and Private Eyes Meer dan ooit kiezen gewone mensen voor onconventionele wegen naar gerechtigheid. Met de politiediensten in rep en roer en de rol van wetshandhaving in kwestie, huren burgers privédetectives in om de antwoorden te vinden die ze nodig hebben. Vermiste personen, ontrouw, cold cases en fraude vullen hun notitieboekjes. Deze serie volgt vier teams van PI's bij het aanpakken van deze zaken. Hun rol...
Poster voor Seduced: Inside The NXIVM Cult Seduced: Inside The NXIVM Cult Vierdelige documentaireserie volgt het verhaal van India Oxenberg's gevaarlijke reis door de duistere en criminele wereld van de beruchte zelfhulpgroep-veranderde-seksslaaf-sekte NXIVM.
Poster voor See See In de toekomst is de mensheid blind en moeten ze opnieuw opbouwen zonder hun belangrijkste zintuig. Maar alles verandert wanneer er een tweeling wordt geboren die kan zien.
Poster voor See Dad Run See Dad Run Tv- vader David Hobbs besluit thuis te blijven om zijn drie kinderen op te voeden, zodat zijn vrouw carrière kan maken. Maar kinderen opvoeden is in het echt moeilijker dan het lijkt op tv.
Poster voor See You in my 19th Life See You in my 19th Life Ban Ji-eum kan oneindig vaak reïncarneren. Wanneer haar 18e leven vroegtijdig eindigt, besluit ze haar volgende leven te wijden aan het vinden van haar nu volwassen jeugdliefde.
Poster voor Seed Seed Seed is een comedy die het leven volgt van Harry, een vrijgezel/barman die een zorgeloos leven leidt. Totdat hij in contact komt met zijn nakomelingen die het gevolg zijn van zijn donaties aan de spermabank.
Poster voor Seeking Brother Husband Seeking Brother Husband Volg vier polyandere relaties op hun reis om extra echtgenoten aan hun gezin toe te voegen.
Poster voor Seeking Sister Wife Seeking Sister Wife Ontdek de levens van drie families die een sister wife in hun familie zoeken of hebben.
Poster voor Seinfeld Seinfeld De serie draait om het leven van Jerry Seinfeld, zijn buurman Kramer, zijn beste vriend George en zijn ex-vriendin Elaine. Samen komen ze altijd in de meest bizarre situaties terecht.
Poster voor Seinpost Den Haag Seinpost Den Haag In Seinpost Den Haag draait het om de dagelijkse beslommeringen op en rond het Scheveningse wijkbureau Seinpost: een klein bureau in een uiterst gemêleerd stadsdeel. Op een paar vierkante kilometer is dit stadsdeel een samengebalde afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Van rijk tot arm, van chique tot volks, alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd in deze badplaats waar de spa...
Poster voor Seizure Seizure Rechercheurs Max Sørensen en Sander Holm uit Oslo worden ingeschakeld om een ​​onderzoek uit te voeren nadat vier jonge immigrantenjongens dood zijn aangetroffen in een leeg zwembad. Bizarre wendingen in de zaak brengen de rechercheurs oog in oog met zowel hun eigen demonen als een duistere opeenvolging van steeds onverklaarbaardere gebeurtenissen
Poster voor Selena + Chef Selena + Chef Sinds social distancing thuis, brengt Selena Gomez meer tijd door in de keuken dan ze ooit had gedacht. Maar ondanks haar vele talenten valt nog te bezien of koken daar een van is. In elke aflevering wordt Selena op afstand vergezeld door een andere meesterkok.
Poster voor Selena: The Series Selena: The Series Als de Mexicaans-Amerikaanse Tejano zangeres Selena volwassen wordt en haar dromen realiseert, maken zij en haar familie moeilijke keuzes om de liefde en de muziek vast te houden.
Poster voor Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walk Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walk De Afro-Amerikaanse C.J. Walker werkt zich uit armoede op om een haarverzorgingsimperium op te bouwen en wordt de eerste vrouwelijke selfmade miljonair.
Poster voor Selfie Selfie Eliza Dooley heeft 263.000 volgers die elke tweet, bericht of selfie van haar volgen. Op een eenzame dag komt zij echter tot de conclusie dat de vele vriendschapsverzoeken die zij ontvangt niet hetzelfde zijn als het hebben van echte vrienden. Ze doet een beroep op marketing guru Henry om haar een nieuw imago aan te meten en om haar te leren in contact te komen met 'echte' mensen.
Poster voor Sell It Like Serhant Sell It Like Serhant In deze serie beantwoordt Ryan de roep van worstelende verkopers in meerdere bedrijfstakken die op het punt staan ​​hun baan te verliezen en wanhopig op zoek zijn naar zijn expertise. Met wat stoere liefde en humor zal Ryan slecht presterende werknemers van top tot teen een bedrijfsrevisie geven en ze in verkoopmachines veranderen.
Poster voor Selling Sunset Selling Sunset De elite vastgoedmakelaars bij The Oppenheim Group verkopen het luxe leven aan welgestelde kopers in LA. Het drama neemt toe als een nieuwe agent bij het team komt.
Poster voor Selling Tampa Selling Tampa Grote huizen, grotere persoonlijkheden.
Poster voor Senke Nad Balkanom Senke Nad Balkanom De serie speelt zich af tussen de twee wereldoorlogen in het Koninkrijk Joegoslavië en volgt het verhaal van twee inspecteurs van de politie van Belgrado, die vlak voor de moord in de Nationale Vergadering in 1928 proberen het mysterie van rituele moorden op te lossen die het publiek doen huiveren.
Poster voor Sense and Sensibility Sense and Sensibility Marianne Dashwood draagt ​​haar hart op haar mouw wanneer ze verliefd wordt op de charmante maar ongeschikte John Willoughby, en negeert de waarschuwing van haar zus Elinor dat haar impulsieve gedrag haar blootstelt aan roddels en toespelingen. Elinor, gevoelig voor sociale conventies, worstelt om haar eigen romantische teleurstelling te verbergen, zelfs voor degenen die het dichtst bij haa...
Poster voor Sense8 Sense8 Sense8 gaat over een groep personen over de hele wereld die plotseling mentaal verbonden zijn. Samen moeten zij een manier vinden om te overleven, terwijl ze opgejaagd worden door degenen die denken dat zij een gevaar vormen voor de wereldorde.
Poster voor Sequestered Sequestered Twaalf juryleden worstelen met een ontvoering- en moordzaak. Is de verdachte schuldig of niet? Een jonge advocaat probeert er alles aan te doen om de waarheid boven water te krijgen.
Poster voor Serangoon Road Serangoon Road De serie speelt zich af in 1960 in de tumultueuze achtergrond van Singapore. Dit was de tijd waarin de Britse koloniale heerschappij ten einde kwam.
Poster voor Sergio & Axel: van de Kaart Sergio & Axel: van de Kaart Sergio Herman en Axel Daeseleire trekken samen op culinaire roadtrip naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen, naar landen die doen watertanden. In elk land dompelen ze zich onder in de couleur locale. Voor de ene een nog grotere ontdekking dan voor de andere.
Poster voor Sergio over de grens Sergio over de grens Sergio Herman neemt bekende gezichten mee op een culinaire reis naar de lekkerste uithoeken van Europa en ver daarbuiten, op zoek naar inspirerende verhalen en unieke ingrediënten.
Poster voor Servant Servant In Philadelphia is een stel in diepe rouw na een groot verlies wanneer een onbekende buitennatuurlijke kracht hun huis binnendringt.
Poster voor Seven Seconds Seven Seconds Spanningen lopen hoog op tussen de Afro-Amerikaanse inwoners en de blanke politieagenten in Jersey Stad als een Afro- Amerikaanse tiener kritisch gewond raakt door toedoen van een agent.
Poster voor Seven Types of Ambiguity Seven Types of Ambiguity Een ingewikkelde reeks van gebeurtenissen wordt geactiveerd wanneer een kind wordt ontvoerd en relaties uitmonden in een crisis.
Poster voor Seven Worlds, One Planet Seven Worlds, One Planet Miljoenen jaren geleden scheurden ongelooflijke krachten de aardkorst uit elkaar waardoor zeven buitengewone continenten ontstonden. Deze documentaireserie onthult hoe elk continent het unieke dierenleven heeft gevormd dat daar te vinden is
Poster voor Severance Severance Een data-analist die aan het hoofd staat van een team bureaucraten, die allemaal hun herinneringen operatief hebben gescheiden tussen werk en privé, is plotseling gealarmeerd wanneer een collega vermist raakt en hij begint te beseffen dat het bedrijf waar hij voor werkt heel gevaarlijk is.
Poster voor Sex and the City Sex and the City Sex and the City, kortweg SATC is een Amerikaanse televisieserie die gaat over de belevenissen van vier vriendinnen midden in Manhattan, New York. De serie geeft een luchtige kijk op het leven als hippe dertiger met een carrière en goede vriendinnen als basis voor hun geluk.
Poster voor Sex Education Sex Education Otis Thompson, een sociaal onhandige maagd op de middelbare school woont samen met zijn moeder, die sekstherapeut is. Hij werkt samen met de snedig slimme bad-girl Maeve om een ​​kliniek op te zetten om met de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen om te gaan.
Poster voor Sex Tape Sex Tape In het studioprogramma Sex Tape ontvangt seksuologe Goedele Liekens elke aflevering drie koppels die een week lang hun leven en relatie filmen, tot in de slaapkamer toe. Samen met de koppels bekijkt Goedele de tapes, om vervolgens de relatie én het seksleven te evalueren. Want hoe gaat het er echt aan toe tussen Vlaamse koppels? Wat speelt er in de huis- en slaapkamers? Welke issues worden opg...
Poster voor Sex, Explained Sex, Explained Ontdek de ins en outs van seks in deze grappige, informatieve serie, van de biologie achter aantrekkingskracht tot de geschiedenis van anticonceptie.
Poster voor Sex/Life Sex/Life Het gedurfde seksuele verleden van een vrouw botst met haar getrouwd-met-kinderen-heden wanneer de bad-boy ex waar ze niet mee stopt te fantaseren, terug in haar leven crasht.
Poster voor Sex&Drugs&Rock&Roll Sex&Drugs&Rock&Roll Een oude rockzanger die graag zijn glorie wil hervinden komt erachter dat zijn getalenteerde dochter de oude band wil verenigen en de gitaarspeler wil daten.
Poster voor Sexify Sexify Om een innovatieve app te bouwen waarmee ze een prestigieuze competitie kan winnen moeten de sexueel onervaren Natalia en haar vriendinnen de wereld van de intimiteit leren kennen.
Poster voor Sexy Beast Sexy Beast Het verhaal van Gal Dove, een briljante dief die afdaalt in de verleidelijke waanzin van de Londense criminele wereld tijdens de levendige en vluchtige jaren 90.
Poster voor Sexy Beasts Sexy Beasts Elke aflevering zal een nieuwe single bevatten die op zoek is naar liefde, puur gebaseerd op persoonlijkheid. Ze kiezen uit drie mogelijke liefdesmatchen, die allemaal in volledige prothetische make-up zijn. Het probleem is echter dat de single het echte gezicht van de door hem gekozen match pas zal zien nadat hij zijn definitieve beslissing heeft genomen, volledig gebaseerd op zijn persoonlijk...
Poster voor Shades of Blue Shades of Blue Shades of Blue volgt het leven van de alleenstaande moeder Harlee Santos. Ze is detective in New York en moet haar collega's ontmaskeren. Maar dat knaagt, want diezelfde collega's hebben haar geholpen met het opvoeden van haar kind.
Poster voor Shadow Shadow Achtervolgd door een tragisch verlies gaat een oud-agent die geen pijn kan voelen op pad om misdadigers op te sporen die de politie van Johannesburg te slim af waren.
Poster voor Shadow and Bone Shadow and Bone Een jonge soldaat ontdekt een macht die haar land kan verenigen, maar ze moet eerst vechten tegen gevaarlijke krachten die zich tegen haar verzetten.
Poster voor Shadow Detective Shadow Detective Een ervaren rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan, gaat een psychologische spel aan met een mysterieuze man die hem volgt.
Poster voor Shadow of Truth Shadow of Truth Een vierdelige documentaire miniserie die de mysterieuze moordzaak onderzoekt van Tair Rada, een Israëlisch meisje van de middelbare school dat tijdens een gewone dag op brute wijze vermoord werd aangetroffen in de toiletten van haar school.
Poster voor shadow wolves shadow wolves Een bedrieglijke NSA-agent sluit zich aan bij een elitegroep van Indiaanse trackers die zichzelf de Shadow Wolves noemen terwijl ze zich bezighouden met missies om gerechtigheid te beschermen in Amerika en in het buitenland.
Poster voor Shadowhunters Shadowhunters Shadowhunters volgt de achttienjarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achterkomt dat ze niet is wie ze dacht dat ze was. Ze komt uit een lange lijn van Shadowhunters: een soort mens-engel hybride die op demonen jagen.
Poster voor Shadowland Shadowland Onderzoek samenzweringstheorieën en de levensveranderende impact die ze hebben op aanhangers en degenen die in het vizier komen, om te ontdekken of de waarheid zoals we die kennen kan overleven in de 21e eeuw.
Poster voor Shadowplay Shadowplay Max McLaughlin is een Amerikaanse politieagent die in de zomer van 1946 in Berlijn arriveert om een politie te helpen in de chaotische nasleep van de oorlog.
Poster voor Shake It Up Shake It Up Beste vrienden CeCe Jones en Rachel Blue hebben sinds ze kleine meisjes waren altijd gedroomd over een professionele danscarrière. Hun grote doorbraak komt wanneer de meisjes een rol krijgen als achtergronddanseressen bij de lokale dansshow Shake It Up , Chicago!
Poster voor Shakespeare & Hathaway: Private Investigators Shakespeare & Hathaway: Private Investigators Dramedy over een merkwaardig stel privé-detectives dat misdaad onderzoekt in Stratford-upon-Avon.
Poster voor Shakugan no Shana Shakugan no Shana Centraal in Shakugan no Shana staat Yuji Sakai, een normale schoolgaande jongen die ongewild terechtkomt in een eeuwigdurende oorlog tussen de krachten van balans en onbalans. Hij sluit vriendschap met een krijger van de balansbrengende kracht, Shana.
Poster voor Shameless Shameless Shameless toont het leven van de familie Gallagher in Manchester. De familie bestaat uit vader Frank Gallagher en zijn zes kinderen: Fiona, Lip, Ian, Carl, Debbie en Liam. Andere karakters uit de serie zijn: Fiona's vriendje Steve, autodief; Kev and Veronica, de goeie buren; Kash, plaatselijke winkelier en zijn vrouw Yvonne, agoraphobische Sheila en haar dochter Karen en de politieagenten Tony ...
Poster voor Shameless (US) Shameless (US) Frank Gallagher is de trotse vader van zes knappe, onafhankelijke kinderen, die zonder hem beter af zouden zijn. Wanneer Frank in de kroeg niet hun laatste geld uitgeeft, ligt hij bewusteloos op de vloer. Maar de kinderen weten manieren te vinden om, ondanks hem, toch op te groeien. Het is geen familie die je ooit eerder bent tegengekomen, maar ze verontschuldigen zich niet voor wie ze zijn.
Poster voor Shantaram Shantaram 'Shantaram' volgt een voortvluchtige genaamd Lin Ford op zoek naar verdwalen in het bruisende en chaotische Bombay van 1980. Alleen in een onbekende stad, vecht Lin om de problemen te vermijden waarvoor hij op de vlucht is in deze nieuwe plaats. Nadat hij valt voor een raadselachtige en intrigerende vrouw genaamd Karla, moet Lin kiezen tussen vrijheid of liefde en de complicaties die dat met zi...
Poster voor Shaq Life Shaq Life Shaquille O'Neal geeft fans een kijkje in zijn post-NBA-seizoen in deze TNT-docuseries Shaq Life. Het is tijd voor fans om de man achter de legende te ontmoeten - een man met een charismatisch gevoel voor humor, een enorm hart en eindeloze vastberadenheid
Poster voor Shardlake Shardlake Shardlake's beschermde leven als advocaat wordt op zijn kop gezet wanneer Cromwell hem opdracht geeft de moord op een van zijn commissarissen in een klooster in het afgelegen Scarnsea te onderzoeken.
Poster voor Shark Shark Winnen is het enige wat telt en winnen doet hij! De genadeloze advocaat Sebastian Stark weet de regels naar zijn hand te zetten, het systeem te manipuleren, openbare aanklagers te vernederen en meedogenloze criminelen op vrije voeten te krijgen. Maar de dood van een onschuldige vrouw zet Starks wereld op zijn kop en doet hem besluiten om in dienst te treden bij de afdeling zware misdrijven van ...
Poster voor Shark Tank Shark Tank Elke week presenteren ambitieuze ondernemers hun concepten aan meedogenloze beleggers om hen te overtuigen te investeren in hun idee.
Poster voor Sharkdog Sharkdog Deze serie draait om de 10-jarige Max en zijn beste vriend Sharkdog; Half haai, half hond, een en al eetlust. Zich gelukkig niet bewust van zijn eigen kracht, sluwheid en algemene haaibaarheid, laat Sharkdog vaak een spoor van chaos achter.
Poster voor Sharp Objects Sharp Objects Een verslaggever confronteert de psychologische demonen uit haar verleden wanneer ze terugkeert naar haar geboortestad om een gewelddadige moord te verslaan.
Poster voor Shattered Shattered Ben Sullivan is een doorgewinterde, uitgekookte politieagent met een dissociatieve identiteitsstoornis die veroorzaakt werd door de tragische ontvoering van zijn zoon. Hij is weer aan het werk en probeert tegelijkertijd een goede agent te zijn en zijn mentale toestand verborgen te houden. Uiteindelijk gaat hij op zoek naar wat er echt met zijn zoon gebeurd is. Samen met zijn nieuwe partner, Amy...
Poster voor Shaun het Schaap Shaun het Schaap Shaun is een schaap dat niet de kudde volgt, sterker nog, hij leidt ze door allerlei avonturen die de rust in het weiland regelmatig verstoren. Shaun en zijn vrienden rennen rondjes rond de arme schaapherder hond Bitzer terwijl deze probeert de boer te overtuigen dat de schapen geen kattenkwaad achter zijn rug uithalen.
Poster voor She-Ra and the Princesses of Power She-Ra and the Princesses of Power Soldaat Adora vindt een magisch zwaard en blijkt de legendarische heldin She-Ra te zijn. Ze gaat bij het verzet, maar haar beste vriendin blijft bij de duistere Horde.
Poster voor She's Gotta Have It She's Gotta Have It Op de film van Spike Lee gebaseerde serie over het verhaal van een vrouw en haar drie minnaars.
Poster voor Shelved Shelved ‘Shelved’, geproduceerd door Anthony Q. Farrell (The Office), is een komedie over het leven van de werknemers en klanten van de Jameson Public Library in Parkdale, die hun leven leiden op deze bescheiden maar buitengewone plek.
Poster voor Shenmue the Animation Shenmue the Animation Nadat hij getuige is geweest van de moord op zijn vader in de familiedojo, wijdt Ryo Hazuki zijn leven aan het vinden van de verantwoordelijke man - een missie die hem van de straten van Yokosuka, Japan naar de uitgestrekte metropool Hong Kong en verder brengt. Al snel zal hij ontdekken dat er grotere, mystieke krachten in het spel zijn terwijl hij traint om de ultieme krijgskunstenaar te word...
Poster voor Sherazade: Nieuwe Sprookjes uit 1001 Nacht Sherazade: Nieuwe Sprookjes uit 1001 Nacht Sherazade gaat over de sprookjes uit 1001 nacht en de mooie Sherazade, maar natuurlijk komen er ook veel bekende karakters als Aladin en Sindbad voorbij.
Poster voor Sherlock Sherlock Deze versie van Sherlock is modern, prikkelend, en gevaarlijk. Sherlock speelt zich af in het huidige Londen en Holmes is even briljant en arrogant als altijd. Hij en zijn trouwe vriend Watson die in de oorlog in Afghanistan als een militaire arts heeft gewerkt, beleven samen spannende, grappige en schandelijke avonturen.
Poster voor Sherri Sherri Lichtelijk gebaseerd op haar eigen ervaringen, moet Sherri omgaan met een ontrouwe echtgenoot en zijn buitenechtelijke kind wanneer ze wordt gedwongen om de moeder en het kind bij haar in te laten trekken.
Poster voor Sherwood Sherwood In het mijndorpje Nottinghamshire waar Graham opgroeide, in het hart van Sherwood, vinden twee schokkende en onverwachte moorden plaats die een reeds verscheurde gemeenschap vernietigen en een massale klopjacht veroorzaken. Terwijl achterdocht en antipathie toenemen, zowel tussen levenslange buren als tegenover de politiediensten die de stad binnenkomen, dreigen de tragische moorden historische...
Poster voor Shetland Shetland We maken kennis met Jimmy Perez, een plaatselijke politie-inspecteur. Hij is een echte Shetlander die jaren elders heeft gewoond maar op een bepaald moment is teruggekeerd naar zijn geboortegrond, samen met zijn veertienjarige dochter Cassie. Perez is iemand die nooit teveel zegt, maar wel natuurlijk gezag uitstraalt: een combinatie van eigenschappen die hem bij het oplossen van misdrijven goed...
Poster voor Shifting Gears With Aaron Kaufman Shifting Gears With Aaron Kaufman We volgen Aaron Kaufman na het beëindigen van zijn carrière bij GasMonkey Garage.
Poster voor Shin Chan Shin Chan Shin Chan is een jongen van vijf die zijn ouders, onderwijzers en vrienden helemaal gek maakt met zijn ongepaste opmerkingen en gedrag.
Poster voor Shining Girls Shining Girls Kirby Mizrachi, een journalist uit Chicago die een poging tot moord door een tijdreizende seriemoordenaar uit het Depressietijdperk overleeft, werkt samen met een reporter voor moordzaken om haar potentiële moordenaar op te sporen en hem voor het gerecht te brengen.
Poster voor Shining Vale Shining Vale Een disfunctioneel gezin verhuist van de stad naar een klein stadje naar een huis waar verschrikkelijke wreedheden hebben plaatsgevonden. Maar niemand lijkt het te merken, behalve Patricia 'Pat' Phelps, die ervan overtuigd is dat ze depressief of bezeten is - de symptomen blijken precies hetzelfde te zijn.
Poster voor Shipping Wars Shipping Wars Shipping Wars volgt zes onafhankelijke vervoerders die hebben ontdekt dat ze fortuinen kunnen verdienen met de transport van items die traditionele vervoerders niet zullen/kunnen vervoeren.
Poster voor Shogun Shogun Shogun gaat over liefde en oorlog, tegen de spectaculaire achtergrond van het feodale Japan aan het begin van de 17e eeuw. John Blackthorne is een Engelse zeeman die schipbreuk lijdt op de kust van Japan. Nadat hij is gered, wordt hij getuige van een dodelijke strijd waarbij Toranaga is betrokken, een machtige krijgsheer die alles op alles zet om Shõgun, hoogste militaire dictator, te worden. ...
Poster voor Shōgun Shōgun Het verhaal speelt zich af in de 17e eeuw en wordt verteld vanuit het perspectief van de Britse held John Blackthorne, een zeeman die van buitenstaander tot samoerai opklimt, terwijl hij wordt gebruikt als een pion in de strijd van de Japanse leider Toranaga om de top van de heersende keten, of Shōgun, te bereiken.
Poster voor Shoot the Messenger Shoot the Messenger Shoot the Messenger volgt Daisy Channing, een jonge reporter die probeert een evenwicht te vinden tussen haar rommelige persoonlijk leven en een ontluikende carrière. Het begint de verkeerde kant op te gaan voor Daisy wanneer ze getuige is van een moord waarvan ze denkt dat die bende-gerelateerde is en langzaam wordt ze in een web van criminele en illegale seksuele activiteit gezogen, die de w...
Poster voor Shooter Shooter Shooter is een serie gebaseerd op de bestseller van Stephen Hunter, genaamd Point of Impact en de gelijknamige film uit 2007 met Mark Wahlberg in de hoofdrol.
Poster voor Shop Class Shop Class Een nieuwe wedstrijdserie met teams van jonge bouwers die de taak hebben om unieke creaties te ontwerpen, bouwen en testen. In elke aflevering zal een panel van experts hun werk evalueren en testen op basis van ontwerp, creativiteit en functionaliteit bouwen. In de laatste aflevering krijgt één team de naam "Shop Class Champs".
Poster voor Shop Well for the Planet? Shop Well for the Planet? Tips over hoe je een groenere levensstijl kunt leiden en geld kunt besparen.
Poster voor Shoresy Shoresy Shoresy sluit zich aan bij een senior AAA hockey team in Sudbury op een missie om nooit, nooit meer te verliezen.
Poster voor Shots Fired Shots Fired Terwijl de spanningen tussen wit en zwart in Amerika met de dag hoger lijken te worden, schiet een Afrikaans-Amerikaanse agent een blanke tiener neer. De ongewone omstandigheden maken het nodig dat er hulp van buiten wordt ingeroepen. Twee donkere onderzoekers gaan op zoek naar de waarheid in een gespannen sfeer waarbij ze alle moeite moeten doen om objectief te blijven.
Poster voor Show Me a Hero Show Me a Hero Show Me a Hero richt zich op de demografische verschillen van een voorstad in New York; jaren nadat de strijd om de burgerrechten in de jaren 60 hebben plaatsgevonden. Een jonge burgemeester krijgt de ondankbare taak om een aantal huizen te bouwen voor arme gezinnen in een wijk met voornamelijk blanke bewoners. Zijn poging om dit voor elkaar te krijgen, resulteert in een hoop spanningen waar de...
Poster voor Showtrial Showtrial Zo nu en dan begint er een proces dat de natie in zijn greep houdt, waarbij slachtoffers en beschuldigden, evenals hun families, in het hart van een mediastorm worden geplaatst. 'Showtrial' richt zich op zo'n geval. Wanneer Talitha Campbell, de arrogante dochter van een rijke ondernemer, wordt gearresteerd na de verdwijning van medestudent Hannah Ellis, de hardwerkende dochter van een alleensta...
Poster voor Shrill Shrill Shrill speelt Annie, beschreven als een dikke jonge vrouw die haar leven wil veranderen, maar niet haar lichaam. Annie probeert het te maken als een journalist terwijl ze om moet gaan met slechte vriendjes, zieke ouders en een perfectionistische baas en de wereld om haar heen haar niet goed genoeg vindt vanwege haar gewicht. Ze begint zich te realiseren dat ze net zo goed is als iemand anders, ...
Poster voor Shrink Shrink Na te zijn afgewezen bij elk medisch residentieprogramma op zijn lijst, worstelt Dr. David Tracy om 1750 klinische therapie uren vanuit zijn garage uit te voeren om een erkende therapeut te worden voordat zijn $500.000 leningen worden geactiveerd en deze zijn leven vernietigen.
Poster voor Shrinking Shrinking Een rouwende therapeut begint de regels te breken en vertelt zijn cliënten precies wat hij denkt. Zijn opleiding en ethiek negerend, ontdekt hij dat hij grote, tumultueuze veranderingen aanbrengt in de levens van mensen... inclusief zijn eigen leven.
Poster voor Shtisel Shtisel Akiva en Shulem Shtisel, vader en zoon, zitten op een klein balkon met uitzicht op de straten van de wijk Geula in Jeruzalem. Een jaar is verstreken sinds de moeder is overleden. Alle andere kinderen hebben het nest verlaten, en alleen Shulam en Akiva zijn nog over - ruziën, het weer goed maken en lachen om zichzelf en de rest van de wereld. Alles zal veranderen als Akiva Elisheva ontmoet.
Poster voor Shuggie Bain Shuggie Bain Een moeder-zoonrelatie in Glasgow, Schotland, waar Shuggie's moeder alcoholisme bestrijdt terwijl ze droomt van het glamoureuze leven dat ze had moeten leiden.
Poster voor Shut Eye Shut Eye De serie werpt een blik op de onderwereld en de georganiseerde misdaad uit Los Angeles.
Poster voor Siberia Siberia In 1908 is er een onverklaarbaar evenement geweest in Tunguska, een afgelegen plaats in Siberië. Nu, ruim honder jaar later, is Tunguska de plaats waar zestien deelnemers mee doen aan een nieuw realityprogramma om te strijden tegen elkaar en de elementen van het harde winterse weer om zo een grote geldprijs in de wacht te slepen.
Poster voor Sick Note Sick Note Een compulsieve leugenaar krijgt ten onrechte te horen dat hij terminaal ziek is. Wanneer hij er achterkomt dat hij niet doodgaat, besluit hij dit niet aan familie en vrienden te vertellen.
Poster voor Sick of It Sick of It "It's just me, myself and I..." Karl Pilkington schrijft zijn eerste comedyserie.
Poster voor Side Hustle Side Hustle Side Hustle volgt de beste vrienden, slimme en sarcastische Lex en zelfverzekerde en stoere Presley, die een plan bedenken om geld te verdienen wanneer vuurwerk per ongeluk een boot vernielt van de vader van hun eigenzinnige vriend en buurman, Munchy.
Poster voor Sideswiped Sideswiped Na een leven lang nee zeggen is een workaholic single en ongelukkig op haar 35e verjaardag en besluit ze in de helse wereld van Tinder te duiken door al haar 252 matches te daten.
Poster voor Sight Unseen (2024) Sight Unseen (2024) Tess Avery, een toprechercheur moordzaken, wordt gedwongen haar baan op te zeggen nadat ze haar partner bijna heeft vermoord en de diagnose klinisch blind is gesteld. Tess wil geen hulp accepteren, gebruikt een hulp-app en maakt contact met Sunny Patel, een professionele zien-ogengids en een agorafoob die 4.000 kilometer verderop woont. Met behulp van een verborgen camera en oortje stuurt Sunny...
Poster voor Signal Signal Detectives in het heden en een detective in het verleden communiceren met elkaar via walkie-talkie om cold cases op te lossen.
Poster voor Signed, Sealed, Delivered Signed, Sealed, Delivered Het verhaal van een eigenzinnig kwartet van ambtenaren in het Dead Letter Office die zichzelf transformeren in een elite team van detectives voor verloren post. Hun vastberadenheid om het schijnbaar onbestelbare te bezorgen, brengt hen van het postkantoor naar een onvoorspelbare wereld waar brieven en pakjes uit het verleden levens redden, misdaden oplossen, oude liefdes herenigen en de toekoms...
Poster voor Significant Mother Significant Mother Significant Mother centreert zich rond restaurateur Nate. Zijn wereld staat op zijn kop nadat hij terugkeert naar huis van een zakenreis en zijn beste vriend en kamergenoot Jimmy met zijn moeder Lydia aan het daten is. Om het allemaal nog iets erger te maken is zijn eerder ongeïnteresseerde vader Harrison nu vastbesloten om Lydia terug te winnen.
Poster voor Significant Others Significant Others Een alleenstaande moeder die niet terugkeert van haar ochtendzwemmen, twee tieners en een gebroken gezin achterlatend in het puin van de ramp. De stukjes in elkaar passen is het ontwaken dat dit gezin uit elkaar dreigt te scheuren.
Poster voor Signora Volpe Signora Volpe Na jaren als MI6-agente belandt Sylvia in een dorp in Umbrië op bezoek bij haar zus Isabel en raakt ze betrokken bij een moordonderzoek
Poster voor Signs of a Psychopath Signs of a Psychopath Voor elke sadistische psychopaat waren er tekenen. Charme. Narcisme. Gebrek aan medeleven. Impulsiviteit. Manipulatie. Teleurstelling. Deze eigenschappen en andere zijn de veelbetekenende tekenen van een psychopaat. Deze aangrijpende archiefserie van een half uur bezoekt enkele van de meest brute moordenaars in de moderne geschiedenis, waarbij nieuwsbeelden en de woorden van de moordenaars zelf...
Poster voor Sihame Sihame Een jonge vrouw is uit op wraak, nadat een seksvideo van haar online is geplaatst. Met grof geweld zet ze de jacht in op de jongens die dit haar hebben aan gedaan.
Poster voor Silent Witness Silent Witness Politie en Openbaar Ministerie roepen bij hun onderzoeken regelmatig de hulp in van het forensisch laboratorium. Daar worden lijken ontleed en geanalyseerd om de ware toedracht van een mogelijk delict te achterhalen. Hier komt Sam Ryan kijken, vrouwelijk patholoog-anatoom.
Poster voor Silicon Valley Silicon Valley Richard Hendriks werkt voor het bedrijf van de succesvolle ondernemer Gavin Belson. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan Pied Piper, een muziekprogramma dat gebruik maakt van een verliesvrij compressie-algoritme dat binnen de industrie als revolutionair wordt beschouwd. Zowel Belson als de eigenzinnige Peter Gregory, een steenrijke durfkapitaalverstrekker, is in de verdere ontwikkeling van het c...
Poster voor Silk Silk In Silk draait het om het leven van een gepassioneerde advocate die het opneemt voor zwakkere en armen in de samenleving. Dat doet ze zo goed dat op het punt staat promotie te maken en lid te worden van de Queen’s Council. Natuurlijk ligt de weg hiernaar vol met hobbels en krijgt de advocate met tegenslagen te maken.
Poster voor Silo Silo Speelt zich af in een geruïneerde en giftige toekomst waar een gemeenschap bestaat in een gigantische silo onder de grond, honderden verdiepingen diep. Daar leven mannen en vrouwen in een samenleving vol regels waarvan zij denken dat die bedoeld zijn om hen te beschermen.
Poster voor Silverpoint Silverpoint In 1997 verdwijnen vier kinderen in Silverpoint bossen. Drieëntwintig jaar later probeert een jongen erachter te komen wat er is gebeurd.
Poster voor Sin límites Sin límites Juan Sebastián Elcano en Ferdinand Magellan's epische reis rond de wereld nadat ze 500 jaar geleden vanuit Spanje de zeilen voerden.
Poster voor Sinbad Sinbad De serie opent met Sinbad verbannen uit zijn vaderland van Basra en op zee geworpen na de dood van zijn geliefde broer. Sinbad moet nu beginnen aan een heldhaftige zoektocht om zichzelf te bevrijden van de vloek die over hem is uitgesproken door zijn eigen oma.
Poster voor Sing On! Sing On! Zangwedstrijd georganiseerd door Tituss Burgess, waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen om te zien wie populaire hits met de meeste nauwkeurigheid kan zingen
Poster voor Sing On! Germany Sing On! Germany Zangwedstrijd waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen om te zien wie populaire hits met de meeste nauwkeurigheid kan zingen.
Poster voor Sing On! Spain Sing On! Spain Zangwedstrijd waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen om te zien wie populaire hits met de meeste nauwkeurigheid kan zingen.
Poster voor Single AF Single AF Zeven beroemdheden worden de wereld over gestuurd op zoek naar liefde en ze delen hun reis op social media. Kunnen hun volgers ze helpen? Ze moeten iemand meenemen naar een romantisch kasteel in Parijs om te zien of Cupido ze heeft geraakt.
Poster voor Single Drunk Female Single Drunk Female Een openbare flame-out bij een mediabedrijf in New York dwingt de 20-jarige alcoholist Samantha Fink om de enige kans te grijpen die ze heeft om nuchter te worden en gevangenisstraf te vermijden: Terug naar huis gaan met haar hoogmoedige moeder, Carol. Terug in Greater Boston herstart Samantha haar leven. Ze werkt in de plaatselijke supermarkt terwijl ze wordt omringd door alle triggers die haa...
Poster voor Single Handed Single Handed Jack Driscoll keert vanuit Dublin terug naar het kustdorp waar hij geboren en getogen is. Als brigadier volgt hij daar zijn vader op die recentelijk met pensioen is gegaan. Zijn wijk is groot, het terrein extreem en de gemeenschap leeft op de rand. Jack moet 24 uur per dag bereikbaar zijn en staat vaak alleen voor de moeilijkste zaken.
Poster voor Single Ladies Single Ladies Single Ladies volgt het leven van drie beste vriendinnen: Val, Keisha en April. Ze denken alle drie anders over relaties en seks. Val is een ambitieus aspirant-model die op zoek is naar een echte partner. Keisha is een voormalig danseres die op zoek is naar een rijke man om haar in te stijl te houden. April heeft vermoedelijk de perfecte man en de perfecte huwelijk, maar leert dat een huwelijk...
Poster voor Single Parents Single Parents In Single Parents verenigen een stel alleenstaande ouders zich om een ​​30-jarige man te helpen die zo gefocust is op het opvoeden van zijn 7-jarige dochter, dat hij zijn privéleven heeft opgeofferd.
Poster voor Sinking Spring Sinking Spring Twee levenslange vrienden uit Philadelphia doen zich voor als DEA-agenten om een landhuis te beroven, maar de kleinschalige ruzie wordt al snel een kwestie van leven of dood.
Poster voor Sins of Our Mother Sins of Our Mother Toen de kinderen van Lori Vallow verdwenen, bracht de zoektocht naar hen een spoor van verdachte sterfgevallen aan het licht, een nieuwe echtgenoot die haar doemdenkbeelden deelde, en moord.
Poster voor Sins of the City Sins of the City 'Sins of The City' is een serie die de donkere onderbuik blootlegt van een stad die je dacht te kennen, door de mysterieuze misdaden te belichten die de gemeenschap voor altijd hebben veranderd.
Poster voor Siren Siren De serie speelt zich af in Bristol Cove, wat volgens de legende de thuisplaats was voor zeemeerminnen en sirens. Wanneer een mysterieus meisje in de stad opduikt komen ze erachter dat de legende misschien wel waar zou kunnen zijn.
Poster voor Sirens Sirens Sirens volgt de ridicule belevenissen van drie hulpverleners uit Chicago. Hun privéleven is een zooitje, maar als het op hun werk aankomt zijn het professionals. Samen met agente Theresa maken de drie de vreemdste avonturen mee.
Poster voor Sisi Sisi "Sisi" volgt het buitengewone leven van keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Modern, eerlijk en authentiek. Verteld vanuit het perspectief van haar naaste vertrouwelingen, werpt de serie een nieuwe blik op het leven van de keizerin en onthult een vrouw met vele lagen.
Poster voor Sister Wives Sister Wives Ontmoet Kody, samen met zijn drie vrouwen: Meri, Janelle en Christine. Samen hebben ze 13 kinderen. Zie hoe ze proberen te leven in een maatschappij die hun levensstijl schuwt. De serie werpt een blik op onconventionele familiestructuur en woonsituatie tot financiële uitdagingen.
Poster voor Sister, Sister Sister, Sister Tia en Tamera Mowry spelen een tweeling die bij de geboorte gescheiden zijn en elkaar toevallig ontmoeten in een winkelcentrum. Ray Campbell, de geadopteerde vader van Tamera, is heel anders dan de geadopteerde moeder van Tia, Lisa Landry, maar de tweeling wil niet gescheiden worden, zodat Ray en Lisa uiteindelijk samenleven. De serie richt zich vaak op de problemen waar de tweeling door hun id...
Poster voor Sisters Sisters Sisters volgt het verhaal van Julia Bechly, wiens leven op zijn kop staat wanneer haar vader, IVF-pionier Julius Bechly, een doodsbed bekentenis maakt dat hij tijdens zijn bekroonde carrière als vruchtbaarheidsspecialist zijn eigen sperma gebruikte en toegeeft dat hij mogelijk in potentie de vader van honderden kinderen is. Julia besluit het grootste deel van de situatie te nemen en gooit een ...
Poster voor Sisyphus the Myth Sisyphus the Myth Een ondoorgrondelijk incident laat een geniale ingenieur kennismaken met gevaarlijke geheimen van de wereld, en met een vrouw uit de toekomst die hem komt zoeken.
Poster voor Six Six In 2014 loopt een missie van Navy Seal Team Six om een leider van de Taliban op te sporen en te doden in het honderd nadat ze erachter komen dat één van hen samenwerkt met de terroristen.
Poster voor Six Feet Under Six Feet Under Six Feet Under draait rond een familie van begrafenisondernemers. In de eerste aflevering komt het gezinshoofd, Nathaniel Fisher, om bij een verkeersongeluk. De serie volgt de perikelen van de overgebleven familieleden; de weduwe Ruth, haar zoons Nate en David en de dochter Claire.
Poster voor Six Four Six Four Geïnspireerd door de bestseller van Hideo Yokoyama, is deze dramaserie, die zich voornamelijk afspeelt in Glasgow, een duister en meeslepend verhaal over ontvoering, corruptie, verraad en een compromisloze zoektocht naar de waarheid, wanneer de tienerdochter van Chris en Michelle O'Neill vermist raakt.
Poster voor Sketchy Queens Sketchy Queens Portlandia ontmoet The Kids in the Hall in deze vreemde en briljante sketch comedy serie, Sketchy Queens gemaakt door tweevoudig RuPaul's Drag Race winnares Jinkx Monsoon en haar comedy partner Liam Krug. Na een ontmoeting in hun woonplaats Portland, Oregon, ontdekten Jinkx & Liam al snel dat ze een verdraaid gevoel voor humor deelden en begonnen samen sketches te schrijven in quarantaine. Deze...
Poster voor Skin Wars Skin Wars Een talentenjacht waar Rebecca Romijn opzoek gaat naar de meest getalenteerde bodypainter.
Poster voor Skin Wars: Fresh Paint Skin Wars: Fresh Paint Drie voormalig Skin Wars deelnemers begeleiden zes gevestigde kunstenaars die nog nooit aan bodypainting hebben gedaan, naar een kans om $10.000 te winnen.
Poster voor Skins Skins Skins richt zich op een groep tieners die met elkaar bevriend zijn en wonen in Bristol. Ze bezoeken allen dezelfde middelbare school. Bijna elke aflevering bevat een personage dat in het middelpunt staat. Dit betekent dat de hele aflevering wordt gefilmd vanuit zijn/haar oogpunt en het personage staat ook in het middelpunt van de verhaallijn in die aflevering. Er zijn ook afleveringen waarbij e...
Poster voor Skins Skins Skins richt zich op een groep tieners die met elkaar bevriend zijn en in Bristol wonen. Ze bezoeken allen dezelfde middelbare school. Bijna elke aflevering bevat een personage dat in het middelpunt staat. Dit betekent dat de hele aflevering wordt gefilmd vanuit zijn of haar oogpunt en het personage staat ook in het middelpunt van de verhaallijn in die aflevering. Er zijn ook afleveringen waarbi...
Poster voor Skitten Snø Skitten Snø Na een gewelddadige aanranding is een Noors-Pakistaanse vrouw te bang om haar familie of de autoriteiten te waarschuwen. Met haar beste vrienden plant ze haar wraak.
Poster voor Sky Rojo Sky Rojo Op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers beginnen drie vrouwen aan een wilde en gekke reis op zoek naar vrijheid.
Poster voor Skylines Skylines Een hiphopproducent raakt verstrikt in de georganiseerde misdaad wanneer de gangsterbroer van de eigenaar van zijn platenlabel terugkeert uit ballingschap om zijn aandeel op te eisen.
Poster voor Skymed Skymed Op 20.000 voet in de lucht ervaren ontluikende verpleegsters en piloten die met luchtambulances vliegen in het afgelegen Noord-Canada triomfen, liefdesverdriet en beproevingen. Ze zitten allemaal boven hun hoofd, en alleen, met niemand om op te vertrouwen behalve elkaar.
Poster voor Slasher Slasher Een jonge vrouw keert terug naar het kleine stadje waar ze werd geboren. Hier belandt ze in het middelpunt van een reeks gruwelijke copycat moorden gebaseerd op de alom bekende, gruwelijke moord op haar ouders.
Poster voor Sleeper Cell Sleeper Cell Sleeper Cell is volgestouwd met actie en geeft een kijkje binnen de antiterreureenheid van de FBI. In de eerste aflevering stuit een politieagent op plannen van terroristen om een reeks terreuraanslagen in de Verenigde Staten te plegen. Samen met een uit de gratie geraakte FBI-agent doen zij hun uiterste best om deze snode plannen te dwarsbomen.
Poster voor Sleepers (NL) Sleepers (NL) Sleepers vertelt het keiharde verhaal van corrupte agent Martin die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem en nieuwkomer Dwight Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk, die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.
Poster voor Sleeping With a Killer Sleeping With a Killer Volgt mensen die tragisch eindigen door toedoen van echtgenoten, echtgenotes, voormalige vrienden en geliefden.
Poster voor Sleepy Hollow Sleepy Hollow Sleepy Hollow wordt omschreven als een moderne, bovennatuurlijke thriller gebaseerd op The Legend of Sleepy Hollow. De serie volgt Ichabod Crane als partner van Sleepy Hollows vrouwelijke sheriff in de strijd om mysteries op te lossen tussen goed en kwaad.
Poster voor Sliders Sliders In Sliders, een sciencefiction serie uit de jaren '90, 'sliden' de ontdekkingsreizigers Quinn Mallory, Wade Wells, professor Arturo en Rembrandt Brown door een wormgat naar een parallel universum. Verloren in deze werelden gaan zij op zoek naar hun eigen universum. Zullen zij de weg naar huis vinden?
Poster voor Slow Horses Slow Horses 'Slow Horses' volgt een team van de Britse Inlichtendienst die zijn gedumpt op een onbelangrijke afdeling van MI5 - Slough House.
Poster voor Sluipschutters Sluipschutters Sluipschutters is hét komische sketchprogramma van BNN. De vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten schieten weer met scherp.
Poster voor Small & Mighty Small & Mighty Liu Lang is een sluwe en gierige advocaat zonder moraal en medeleven. Zijn leven staat op zijn kop wanneer op een dag een jongetje genaamd Liang-liang aan zijn deur verschijnt en hem papa noemt. Hoewel de jongen lief en attent is, weet een ongelovige Liu Lang niet goed hoe hij van hem af moet komen. Tot overmaat van ramp wordt hij door de beginnende advocaat Lin Xiao-yan uit het advocatenkantoo...
Poster voor Small Axe Small Axe Een kijkje in het leven van een groep vrienden en hun families die van 1968 tot 2014 in West-Londen woonden.
Poster voor Smallville Smallville In de serie is te zien hoe tiener Clark langzaam zijn superkrachten krijgt. Ook introduceert de serie al vele bekende bijpersonages uit de Superman-franchise, zoals Lex Luthor en Lois Lane.
Poster voor Smart Guy Smart Guy Smart Guy is een Amerikaanse sitcom die zich concentreert op de heldendaden van kindergenie T.J. Henderson. Hij gaat van basisschoolstudent in de vierde klas, naar een middelbare schoolstudent in de tiende klas en dezelfde school als zijn oudere broer en zus, Marcus en Yvette.
Poster voor Smash Smash De serie draait om een groep mensen die bij elkaar komen om een Broadway musical te maken die gebaseerd is op het leven van Marilyn Monroe. Maar voordat de musical gemaakt kan worden, moeten de mensen leren omgaan met hun eigen daden.
Poster voor Smeris Smeris Theo Kamp is de beste, maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg. Als hij voor de zoveelste keer buiten zijn boekje gaat in het onderzoek naar topcrimineel Freddy van Nuenen, wordt hij van de zaak gehaald en voor straf gedegradeerd naar het hennepteam. Hier mag hij zich voorlopig even rustig houden onder toezicht van zijn nieuwe partner Willem Niessen, de meest correcte reche...
Poster voor Smiley Face Killers: The Hunt for Justice Smiley Face Killers: The Hunt for Justice Sinds 1997 zijn honderden mannen van middelbare leeftijd op mysterieuze wijze verdronken na een avondje uit met vrienden. Hun lichamen zijn gevonden in clusters in het hele land en de slachtoffers lijken griezelig veel op elkaar: het zijn allemaal atletische, academische presteerders. Bovendien is in de buurt van waar veel van de lichamen zijn teruggevonden een duidelijk kenmerk: graffiti van e...
Poster voor SMILF SMILF Een rauwe, eerlijke kijk op een twintiger die verlangt naar relaties, seks en een succesvolle carrière.
Poster voor Smother Smother Val Ahern is met haar echtgenoot Denis en haar drie dochters woonachtig in een klein dorpje aan de woeste kust van County Clare. De ochtend na een familiefeest wordt haar man dood gevonden aan de voet van een rots, waarna Val probeert te achterhalen wat er die nacht precies is gebeurd.
Poster voor Smothered Smothered De band tussen moeders en dochters is speciaal, maar het kan ook te ver gaan. Welkom in de wereld van té afhankelijke moeder-dochter stellen.
Poster voor Snabba Cash Snabba Cash Zowel de ondernemende jetset als de criminele wereld is brutaler, chaotischer en meedogenlozer dan ooit. Wanneer deze twee werelden botsen zullen loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef worden gesteld in de eindeloze zoektocht naar gemakkelijk geld.
Poster voor Snack vs. Chef Snack vs. Chef Twaalf chefs recreeën klassieke snacks en spelen uitvinder om hun eigen snacks tot leven te brengen voor een prijzenpot van $50,000.
Poster voor Snackmasters Snackmasters Fred Sirieix stelt een buitengewone uitdaging voor topchefs: om te proberen de geheime technieken en recepten achter enkele van de meest geliefde snacks van Groot-Brittannië uit te werken, voordat ze hun eigen replica maken.
Poster voor Snackmasters (AU) Snackmasters (AU) Een unieke kookwedstrijd onder leiding van Scott Pickett en Poh Ling Yeow, waarin bekroonde topchefs het tegen elkaar opnemen om beroemde Australische snacks perfect na te maken. Elke week worstelen de chef-koks in hun eigen keuken een snack naar keuze, voordat ze de Snack Arena betreden voor een kookwedstrijd die wordt beoordeeld door de fabrieksarbeiders die de snack elke dag maken. De chef m...
Poster voor Snackmasters (BE) Snackmasters (BE) In 'Snackmasters' nemen telkens 2 bekende chefs het tegen elkaar op. Snoeper Koen Wauters leidt de strijd in goede banen, terwijl Ruth Beeckmans uitzoekt hoe zo’n snack nu écht wordt gemaakt.
Poster voor Snackmasters (NL) Snackmasters (NL) In 'Snackmasters (NL)' gaan acht chef-koks de strijd met elkaar aan om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. Miljuschka neemt de kijker elke week mee naar de fabriek waar de originele snack gemaakt wordt en Martijn gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen restaurantkeuken de snacks proberen na te maken.
Poster voor Snackmasters Kerst Snackmasters Kerst In Snackmasters nemen telkens 2 bekende chefs het tegen elkaar op. Snoeper Koen Wauters leidt de strijd in goede banen, terwijl Ruth Beeckmans uitzoekt hoe zo'n snack nu echt wordt gemaakt.
Poster voor Snake in the Grass Snake in the Grass In een kruising tussen Survivor en de voormalige ABC-serie de Mol, zal elke aflevering van Snake in the Grass vier spelers 36 uur lang in de jungle van Midden-Amerika achterlaten, waar ze het tegen elkaar opnemen in een reeks slopende en geestverruimende uitdagingen.
Poster voor Snatch Snatch Een adaptatie van de gelijknamige film uit 2000. De serie volgt een groep mannen van rond de twintig die per ongeluk op een gestolen lading goud stuiten. Tegen wil en dank worden ze in de wereld van de georganiseerde criminaliteit gestort en moeten ze leren overleven. Gevangen tussen corrupte agenten, 'kampers', internationale maffiosi en lokale criminelen komen ze erachter dat eerlijkheid well...
Poster voor Sneaky Pete Sneaky Pete Na zijn vrijlating uit de gevangenis neemt Marius de identiteit over van zijn celgenoot Pete. Hij besluit in te trekken bij diens lang vervreemde en nietsvermoedende familie en belandt in het familiebedrijf. Hij is een crimineel die andere criminelen oppakt en daarnaast ontdekt hij het familieleven dat hij zelf nooit gekend heeft.
Poster voor Snöänglar (Sneeuwengelen) Snöänglar (Sneeuwengelen) Aan de vooravond van kerstavond verdwijnt een vijf weken oude baby uit haar huis. De politie vermoedt dat er een misdaad achter de verdwijning zit.
Poster voor Snoopy in Space Snoopy in Space Schiet de ruimte in met Snoopy als hij zijn droom om een NASA-astronaut te worden vervult. Samen met Charlie Brown en de rest van de Peanuts bende, neemt Snoopy het bevel over het internationale ruimtestation en verkent hij de maan en daarbuiten.
Poster voor Snowdrop Snowdrop Een wanhopig liefdesverhaal tussen Youngro, een jeugdige vrouwelijke eerstejaarsstudent, en Sooho, een prestigieuze maar mysterieuze universitair afgestudeerde, die op een dag haar kamer binnenspringt, in een slaapzaal voor vrouwen, bedekt met bloed van het weglopen van een gevaarlijke situatie. Ondanks de strikte bewaking helpt ze hem bij het verbergen en genezen, wat hun relatie ontwikkelt, d...
Poster voor Snowfall Snowfall Een kijkje op de vroege dagen van de crack-cocaïne-epidemie in Los Angeles in het begin van de jaren 80.
Poster voor Snowflake Mountain Snowflake Mountain Een stel onwetende kidults wordt op de proef gesteld in een overlevingsretraite in de wildernis om te proberen ze op eigen benen te laten staan. Er is geen stromend water, geen ouders en, het ergste van alles, geen wifi.
Poster voor Snowpiercer Snowpiercer Snowpiercer speelt zich af in een periode van zeven jaar nadat de wereld een bevroren wereld is geworden door een enorme ecologische ramp en laat zien hoe de laatste levende mensen proberen te overleven door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt over de aarde.
Poster voor So Help Me Todd So Help Me Todd Ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden, is een getalenteerde maar richtingloze P.I. die het zwarte schaap van zijn familie is, stemt er met tegenzin mee in om als interne onderzoeker te werken voor zijn aanmatigende moeder, een succesvolle advocaat die wankelt na de recente ontbinding van haar huwelijk.
Poster voor So Little Time So Little Time Tieners Riley en Chloe zijn onderworpen aan de beproevingen van school, familie, vrienden en jongens.
Poster voor So You Think You Can Dance So You Think You Can Dance So You Think You Can Dance laat een mix zien van verschillende kandidaten: van dansers van de straat tot winnaars van nationale wedstrijden. Van alle kandidaten wordt verwacht dat ze zich breder vormen dan één bepaald genre en zich verder ontwikkelen tot een all-round dancer.
Poster voor Social Media Murders Social Media Murders True-crime-serie over moordzaken waarbij social media een rol speelden in het samenbrengen van dader en slachtoffer.
Poster voor Soham: The Murder of Holly & Jessica Soham: The Murder of Holly & Jessica Twee meisjes worden in augustus 2002 vermist in een stadje in Cambridge, waardoor de gemeenschap in rep en roer raakt en een verwoede zoektocht op touw wordt gezet om hen te vinden.
Poster voor SOKO Leipzig SOKO Leipzig In Leipzig zijn vier agenten samen de misdaad op het spoor. Vier agenten die midden in het leven staan, en die zowel privé als op het werk met al de problemen te maken hebben die we allemaal zo goed kennen.
Poster voor Solar Opposites Solar Opposites De serie draait om een familie van aliens uit een betere wereld die hun toevlucht moeten zoeken in Midden-Amerika. Ze zijn het oneens over de vraag of de aarde verschrikkelijk of ontzagwekkend is.
Poster voor Solos Solos Zeven unieke karaktergestuurde verhalen. Elk personage gaat op een spannend avontuur in een onzekere toekomst en ze zullen erachter komen dat we zelfs tijdens onze meest geïsoleerde momenten allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring.
Poster voor Some Girls Some Girls Some Girls gaat over een stel meiden die worstelen met relaties, vriendschappen en leraren op school.
Poster voor Somebody Feed Phil Somebody Feed Phil De maker van 'Everybody Loves Raymond', Phil Rosenthal, reist de wereld rond om de lokale keuken en cultuur van Bangkok, Lissabon, Mexico-Stad en meer te ontdekken.
Poster voor Somebody Somewhere Somebody Somewhere Sam, een echte Kansan aan de oppervlakte, maar onder dit alles worstelt zij om in de vorm van haar geboorteplaats te passen. Worstelen met verlies en acceptatie. Zingen is Sam's reddende genade en leidt haar op een reis om zichzelf en een gemeenschap van buitenstaanders te ontdekken die niet passen, maar niet opgeven, en laat zien dat het vinden van je mensen en het vinden van je stem mogelijk ...
Poster voor Somebody's Gotta Do It Somebody's Gotta Do It Rowe bezoekt unieke individuen en voegt zich bij hen in hun respectieve ondernemingen en brengt hulde aan innovators, do-gooders, ondernemers, verzamelaars, fanatici - mensen die het gewoon moeten doen. Deze show gaat over passie, doel en soms hobby's die een beetje uit de hand lopen.
Poster voor Something in the Rain Something in the Rain Yoon Jin-A is een alleenstaande vrouw van in de dertig. Ze werkt als supervisor bij een koffiebedrijf. Yoon Jin-A is easygoing , maar ze voelt zich leeg van binnen. Seo Joon-Hee is de jongere broer van haar beste vriend Seo Kyung-Sun. Hij komt terug naar Zuid-Korea nadat zijn werk in het buitenland is gestopt. Yoon Jin-A dacht dat hij gewoon een kinderachtige jongen was, lijkt hij nu anders voo...
Poster voor Somewhere Between Somewhere Between Somewhere Between draait om Laura Price. Ze is niet gek; ze weet dat haar dochter Serena vermoord gaat worden. Ze weet niet wie de moordenaar is of waarom ze vermoord gaat worden, maar ze weet exact wanneer het gaat gebeuren, waar en hoe. Ondanks dit alles, al haar pogingen om haar dochter Serena veilig te houden, faalt ze. En Serena’s vastgestelde verschrikkelijke lot zorgt dat ze direct op ...
Poster voor Somos. Somos. De serie gaat over de de inwoners van de Mexicaanse grens stad Allende, die lijdzaam moeten toezien hoe hun stad wordt overgenomen door een drugskartel.
Poster voor Son of a Critch Son of a Critch Het hilarische en zeer reële verhaal van de 11-jarige Mark die volwassen wordt in St. John's, Newfoundland in de jaren 80. Het is een oprechte kijk op het leven van een kind - van binnen veel ouder dan zijn 11 jaar - dat komedie en zelfspot gebruikt om vrienden te winnen en aansluiting te vinden bij de kleine verzameling mensen in zijn beperkte wereld.
Poster voor Son of Zorn Son of Zorn Son of Zorn volgt een geanimeerde strijder van een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, die terugkeert naar Orange County, Californië om zijn live action ex-vrouw en zijn tienerzoon terug te winnen.
Poster voor Song Association | ELLE Song Association | ELLE 15 woorden. 10 seconden. En een artiest in een race tegen de klok.
Poster voor Sonic Prime Sonic Prime Wanneer een explosief gevecht met Dr. Eggman het universum verbrijzelt, racet Sonic door parallelle dimensies om weer in contact te komen met zijn vrienden en de wereld te redden.
Poster voor Sons and Daughters (1991) Sons and Daughters (1991) Een alleenstaande moeder voedt haar geadopteerde dochter op terwijl ze de vrede probeert te bewaren tussen de overige leden van het gezin.
Poster voor Sons of Anarchy Sons of Anarchy Sons of Anarchy gaat over een motorclub. In de serie staan de clubleden centraal, in het bijzonder zowel het club- als het privéleven van Jax Teller, huidig vice-president van de club en zoon van een van de oprichters. Naast dingen waar de club mee te maken krijgt, zien we ook het effect van de club op het stadje Charming en hoe de club het leven van de mensen in haar buurt beïnvloedt.
Poster voor Sons of Guns Sons of Guns Sons of Guns neemt je mee in de wereld van Amerika’s meest grote, gevaarlijke en bijzondere geweren. Red Jacket Firearms en de oprichter Will Hayden hebben een collectie geweren waar niet tegen op te boksen valt. In Sons of Guns zie je de meest spectaculaire geweren, kanonnen, explosies en ontploffingen.
Poster voor Sons of Liberty Sons of Liberty Sons of Liberty volgt een uitdagende en radicale groep jonge mannen: Sam Adams, John Sam Adams, Paul Revere, John Hancock en Dr. Joseph Warren, terwijl zij zich in het geheim met elkaar binden om de loop van geschiedenis te veranderen en Amerika een natie te maken.
Poster voor Sons of Tucson Sons of Tucson In Sons of Tucson wordt een winkelbediende door drie jongens omgekocht om hun vader te spelen, zodat zij niet in het weeshuis belanden. Hun echte vader zit namelijk in de gevangenis vanwege fraude en hun moeder is er niet meer. Het blijft natuurlijk niet bij die ene keer dat ze een vader nodig hebben. Hij komt zelfs in hun tuinhuisje wonen, waarvoor hij natuurlijk wordt betaald. Dit is het begi...
Poster voor Soof: Een Nieuw Begin Soof: Een Nieuw Begin Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kasper’s eigen ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt al snel dat deze...
Poster voor Sophie Cross Sophie Cross Strafrechtadvocate Sophie en haar man Thomas, een politie-inspecteur, vormen een gelukkig gezinnetje met hun zoontje Arthur. Als ze op een dag getroffen worden door het noodlot, staat Sophies leven op haar kop. Ze besluit ook bij de politie te gaan, in de hoop het verschil te kunnen maken.
Poster voor Sophie: A Murder in West Cork Sophie: A Murder in West Cork Driedelige documentaire over Sophie Toscan Du Plantier, de Franse film- en tv-producente die in 1996 in haar geïsoleerde vakantiehuisje in West Cork, Ierland, werd vermoord.
Poster voor Sorry For Your Loss Sorry For Your Loss Sorry For Your Loss verkent het leven van de jonge weduwe Leigh Gibbs terwijl ze zich bezighoudt met het verdriet van het verliezen van haar man terwijl ze opnieuw contact maakt met relaties uit haar verleden.
Poster voor Sorry voor alles Sorry voor alles In de show werd een gewone Vlaming gedurende een maand gevolgd met behulp van verborgen camera. Deze persoon komt in een aantal vreemde situaties terecht zonder te beseffen dat hij in een complot zit. In dit complot zitten onder andere naaste familieleden, collega's, vrienden en Bekende Vlamingen. Na een maand komt deze persoon onverwacht in een opnamestudio terecht waar hem wordt uitgelegd dat...
Poster voor Sorry voor Alles (NL) Sorry voor Alles (NL) Kun je iemand een maand lang volgen met een verborgen camera en iemands leven helemaal overnemen zonder dat die persoon dat merkt? Dat kan! In Sorry voor Alles gebeurt het.
Poster voor Sort your Life Out Sort your Life Out Stelt u zich eens voor dat de volledige inhoud van uw huis zo is ingedeeld dat u kunt beslissen wat u wilt houden en wat u wilt wegdoen. Stacey Solomon en haar team helpen een gezin met het opruimen van hun huis.
Poster voor Soul Eater Soul Eater Maka Albarn en haar wapenbroeder Soul Eater zijn beide student aan de Death Weapon Meister Academy in Death City. Maka wordt er getraind om 99 man en een heks te verslaan en hun zielen te absorberen.
Poster voor Soulmates Soulmates Vijftien jaar in de toekomst heeft de wetenschap een ontdekking gedaan die de levens van iedereen op de planeet verandert - een test die je ondubbelzinnig vertelt wie je soulmate is.
Poster voor Souls Souls In Stockholm doet de zwangere patholoog-anatoom Allie er alles aan om te voorkomen dat haar geliefde echtgenoot en piloot Leo gaat vliegen. In Berlijn sluit de 25-jarige Linn zich aan bij een sekte waarvan de leden om uiteenlopende redenen wanhopig willen geloven in een leven na de dood. Ondertussen wordt Hanna in een ziekenhuis in het midden van Duitsland wakker na een ernstig auto-ongeluk en ...
Poster voor Soundtrack Soundtrack Een diverse groep mensen die in Los Angeles wonen, navigeren hun onderling verbonden liefdesverhalen door hun relatie met muziek.
Poster voor Soundtrack #1 Soundtrack #1 "Soundtrack #1" is een muzikaal romantiekdrama en vertelt het verhaal van twee vrienden die twee weken een huis delen vanwege een onvermijdelijke situatie, maar de dingen nemen een andere wending wanneer ze hun ware gevoelens voor elkaar beginnen te beseffen. Park Hyung Sik speelt de mannelijke hoofdrol, Han Sun Woo, die een rustige, ambitieuze fotograaf is. Terwijl Han So Hee een leuk luidruch...
Poster voor South of Hell South of Hell South of Hell richt zich op Maria Abascal, een prachtige demonenjager wiens macht van binnenuit komt. Zodra ze jaagt, worstelt Maria met zichzelf en met haar eigen demon, Abigail, die in haar woont. Maria en Abigail delen een ziel en een lot, maar zoals Maria wanhopig probeert Abigail onder controle te houden, zal ze ontdekken hoe ver Abigail zal gaan om de controle over Maria te krijgen.
Poster voor South of Nowhere South of Nowhere South of Nowhere gaat over Spencer die van Ohio naar LA verhuist.
Poster voor South Park South Park De serie gaat over de surrealistische avonturen van de vier vrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief bergdorpje in de staat Colorado, waar niets normaal blijkt te zijn en waarin de verhaallijnen bizarre wendingen nemen. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de A...
Poster voor Southcliffe Southcliffe Southcliffe vertelt het verhaal van een doodnormaal Engels stadje dat verwoest is door een golf van schietpartijen die gedurende één dag plaatsvonden. Een journalist keert terug naar het stadje waar hij is opgegroeid om verslag uit te brengen over de tragedie en over diegene die het dichtst bij de slachtoffers staan.
Poster voor Southland Southland Southland probeert een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van het leven van de politieagenten in Los Angeles. Je ziet zowel de levens van de politie, de criminelen, de slachtoffers als de families.
Poster voor Space Command Space Command Space Command is een gedurfd, nieuw sci-fi-avontuur met sci-fi-legendes in de hoofdrol. Het heeft een retro gevoel en een optimistische kijk op de toekomst. Jack Kemmer redt ex-archeoloog Vonn O'Dara hoog boven Mars en zet een revolutie in gang die de galactische geschiedenis verandert.
Poster voor Space Force Space Force Space Force is een comedy die draait rond de mensen die een nieuwe tak van het leger moeten oprichten.
Poster voor Space Invaders Space Invaders In heel Australië kampen gezinnen met een rommelcrisis en hebben dringend behoefte aan een interventie. Ontruimingsgoeroe Peter Walsh, renovatiekoningin Cherie Barber en schattenjager Lucas Callaghan veranderen de huizen en levens van mensen.
Poster voor Space: Above and Beyond Space: Above and Beyond Space: Above and Beyond volgt de acties van groep jonge Aardse mariniers in een galactische oorlog tussen mensen en buitenaardsen. Het jaar is 2063. Sinds enkele jaren zet de mensheid haar eerste stappen buiten de Aarde om het 'lege' universum te koloniseren. Men denkt dat men alleen is.
Poster voor Space's Deepest Secrets Space's Deepest Secrets De verhalen van ruimteonderzoekers die hun carrières en levens riskeren om de mensheid naar onbekende werelden te leiden.
Poster voor Spaced Spaced 'Spaced' is een sitcom als geen ander. Het uitgangspunt is eenvoudig genoeg: Daisy en Tim hebben geen geluk en geen liefde, dus doen ze alsof ze een stel zijn om samen een flat te kunnen huren. Benedenbuurman en excentrieke schilder Brian vermoedt dat iemand liegt, en verraadt bijna hun dekmantel met hun wellustige weelderige hospita, Marsha. Gelukkig valt hij al snel voor Daisy's gezondheidsvr...
Poster voor Spangen Spangen De politieserie, waarin de hoofdrolspelers Linda de Mol en Monique van de Ven als de rechercheurs Nicky Spoor en Sylvia Richter te maken krijgen met zaken als drugsmokkel, vermissingen, loverboys en moord. De twee worden geacht nauw samen te werken, maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Er kunnen soms harde woorden vallen. In de loop der jaren zijn ze echter ook zodanig naar elkaar toe...
Poster voor Spartacus: Blood and Sand Spartacus: Blood and Sand De Romeinse slaaf Spartacus wordt veroordeeld te sterven als gladiator. Zijn vrouw wordt hem afgenomen. De enige manier om zijn geliefde ooit nog terug te zien, is door te overleven in de arena. In combinatie met grafische hoogstandjes is Spartacus een serie die je niet mag missen.
Poster voor Spartacus: Gods of the Arena Spartacus: Gods of the Arena Het Huis van Batiatus is stijgende, zich koesterend in de gloed van haar beruchte kampioen Gannicus, wiens vaardigheid met een zwaard alleen wordt geëvenaard door zijn dorst naar wijn en vrouwen. Dit zijn de tijden waarop de jonge Batiatus heeft gewacht. Klaar om zijn vader omver te werpen en de controle over te nemen, zal hij iedereen verraden om ervoor te zorgen zijn gladiatoren het meest ge...
Poster voor Spartacus: House of Ashur Spartacus: House of Ashur 'Spartacus: House of Ashur’ wordt een historische, erotische, spannende achtbaanervaring die voortbouwt op alles wat de originele serie tot een kolossale hit maakte. De serie stelt de vraag: Wat als Ashur, gespeeld door fanfavoriet Nick Tarabay, niet was gestorven op de Vesuvius aan het einde van 'Spartacus: Vengeance'? En wat als hij de gladiatorenschool had gekregen die ooit eigendom was va...
Poster voor Special Special De serie is gebaseerd op de memoires over hoe het is om op te groeien met speciale behoeften. Het onthult wat de jongste generatie jongeren in een volledig bedrade, overontwikkelde en ondergeschikte wereld apart maakt en raakt aan moderne datingscultuur, stages, banen, drugs en uit de kast komen.
Poster voor Special Forces VIPS: Wie Durft Wint Special Forces VIPS: Wie Durft Wint Tien BN'ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te st...
Poster voor Special Forces: Ultimate Hell Week Special Forces: Ultimate Hell Week Documentaireserie over het selectieproces bij speciale eenheden. Om toegelaten te worden tot een speciale eenheid, moet de kandidaat de zwaarst denkbare lichamelijke en geestelijke beproevingen doorstaan. Er zijn 29 deelnemers. De training duurt 12 dagen en wordt gegeven door veteranen van onder meer de US Navy Seals, de UK SAS en de Russische Spetsnaz. Elke dag moeten de kandidaten zich door e...
Poster voor Special Ops: Lioness Special Ops: Lioness Het is gebaseerd op een echt CIA-programma en volgt een jonge marinier die wordt gerekruteerd om bevriend te raken met de dochter van een terrorist om de organisatie van binnenuit neer te halen.
Poster voor Spector Spector Een vierdelige documentaireserie over de raadselachtige, legendarische muziekproducent Phil Spector en wat er gebeurde op de noodlottige avond van 3 februari 2003 toen actrice Lana Clarkson werd doodgeschoten in zijn landhuis.
Poster voor Speechless Speechless Speechless vertelt het verhaal van Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenoot van Jimmy. Terwijl Maya vecht tegen terechte en onterechte onrecht, werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze opzoek naar de juiste persoon die JJ zijn stem terug kan laten vinden.
Poster voor Spellbound Spellbound Het leven van Cece Parker Jones staat op zijn kop als ze ontdekt dat ze een echte heks is. Er ontstaat een magische chaos op de Parijse Opera Ballet School wanneer Cece haar toverspreuken begint te oefenen, waardoor het moeilijker wordt om een evenwicht te vinden tussen haar nieuwe magische identiteit, dansen en gewoon een tiener zijn. Het wordt nog ingewikkelder als ze per ongeluk haar vijande...
Poster voor Sphinx Sphinx Op een vroege ochtend wordt de 14-jarige Minke Moorman ontvoerd. Drie jaar later duikt ze uit het niets weer op, compleet verwilderd en met een mysterieuze vleugeltatoeage op haar rug. Na haar terugkomst komt het hele gezin onder druk te staan. Minke is veranderd door haar traumatische ervaring en zonder dat iemand het weet, wordt ze vanuit de schaduwen nog altijd door haar ontvoerder bespeeld.
Poster voor Spicks and Specks Spicks and Specks Adam Hills presenteert deze luchtige muziekquiz. De twee teams worden geleid door Myf Warhurst en Alan Brough.
Poster voor Spies of Warsaw Spies of Warsaw In de periode voor de Tweede Wereldoorlog is kolonel Jean-Francois Mercier een gedecoreerde oorlogsheld in Parijs die een liefdesaffaire krijgt met advocate Anna Skarbek. Terwijl de spanningen in Europa aanzwellen, raken zij verstrikt in een web van ontvoering, verraad en intrige dat zijn middelpunt heeft in Warschau.
Poster voor Spin City Spin City Spin City speelt zich af in het bureau van de burgemeester van New York. De naam van de serie is afgeleid van de term spin doctor.
Poster voor Spinning Out Spinning Out Een kunstschaatser zoekt balans in de liefde, familie en haar geestelijke gezondheid, terwijl ze haar duizelingwekkende droom najaagt om olympisch goud te winnen.
Poster voor Spitsbroers Spitsbroers De broers Dennis en Alan Moerman hebben allebei dezelfde droom: profvoetballer worden. Slechts voor één van echter, wordt die droom waarheid. Eén van de broers wordt geselecteerd om mee te spelen bij een topclub en schopt het tot succesvolle spits. De andere moet intussen op zoek naar een andere manier om iets van zijn leven te maken, nu diens voetbaldroom aan diggelen is geslagen. Dat loopt...
Poster voor Spitting Image Spitting Image Een satirevoorstelling met poppen die karikaturen zijn van hedendaagse beroemdheden en grote publieke figuren.
Poster voor Spitting Image (origineel) Spitting Image (origineel) Een satirevoorstelling met poppen die karikaturen zijn van hedendaagse beroemdheden en grote publieke figuren.
Poster voor Splitting Up Together (US) Splitting Up Together (US) Een koppel dat gaat scheiden en blijft samenwonen, je moet het maar verzinnen.
Poster voor Spoed Spoed Spoed is een spannende Vlaamse ziekenhuisserie. De helden zijn de artsen, de chirurgen, de verpleegkundigen en het ambulancepersoneel van de spoedeisende hulp van een ziekenhuis. Dokter Luc Gijsbrecht en zijn team staan er elke nacht weer paraat om de binnengebrachte slachtoffers zo goed mogelijk te behandelen. Ook worden zij gevolgd in hun dagelijks leven. Wat is hun drijfveer en hoe slagen zi...
Poster voor Spoed 24/7 Spoed 24/7 Spoed 24/7 brengt een nooit geziene blik achter de schermen van de spoedgevallendienst van het UZ Leuven.
Poster voor SpongeBob SquarePants SpongeBob SquarePants Diep in de oceaan, in het stadje Bikinibroek woont de zeespons genaamd SpongeBob SquarePants. Hij heeft de vorm van een schuurspons, is felgeel van kleur en heeft gaten over zijn gehele lichaam. Zijn standaard outfit bestaat uit een bruine broek, een rode stropdas, een paar witte sokken en zwarte lakschoenen. Hij woont in een ananas samen met zijn huisdier, de katachtige zeeslak Gerrit. SpongeB...
Poster voor Spooks Spooks Maak kennis met de geheimzinnige en spannende wereld van MI5 en de mensen die er werken. Zij binden de strijd aan met terroristische organisaties, spionagepraktijken, wapensmokkel en de georganiseerde misdaad. Bovendien moeten zij zich staande houden in een complexe en cynische werkomgeving, die de nodige spanningen met zich meebrengt, om nog maar niet te spreken over hun privéproblemen.
Poster voor Spoorloos Spoorloos Spoorloos richt zich op verwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet. Derk Bolt speurt regelmatig heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen gaat met onze zoekers op pad om hen bij te staan tijdens de emotionele hereniging.
Poster voor Spoorloos verdwenen Spoorloos verdwenen Spoorloos verdwenen is een Nederlandse politieserie waarin een rechercheteam vermiste personen opspoort. Hierbij gaat het vooral om ‘wat is er gebeurd?’ en is het van minder belang 'wie het heeft gedaan.'
Poster voor Spotless Spotless Spotless is gevestigd in Londen. Het is het verhaal van een schoonmaker die plaats delicten schoonmaakt en wiens leven op zijn kop gezet wordt wanneer zijn broer Martin in zijn wereld terecht komt.
Poster voor Spriggan Spriggan Ooit bestond er een grote beschaving op deze aarde. Met kennis en wetenschap die veel verder ging dan die van de moderne mens, blijven de overblijfselen van deze oude beschaving zelfs nu nog verborgen over deze wereld. Nu hogesnelheids-communicatienetwerken de wereld bedekken en de glurende ogen van satellieten alle geheimen kunnen onthullen, raken de legers van grote naties slaags bij hun pog...
Poster voor Spring Baking Championship Spring Baking Championship Acht bakkers nemen het tegen elkaar op en bereiden heerlijke lentedesserts om kans te maken op de hoofdprijs van 50.000 dollar.
Poster voor Spring Break With Grandad Spring Break With Grandad Spring Break With Grandad is MTV's show waarbij jongeren elkaar eruit moeten feesten om op Spring Break te blijven. Het enige probleem: ze moeten hun grootouders meenemen! Gary Beadle van Geordie Shore beoordeelt ze. Wie feest hard en wie gaat naar huis?
Poster voor Spring Tide Spring Tide 1987. Op het strand van Nordkoster wordt bij vollemaan een gruwelijke moord gepleegd op een jonge vrouw. Rechercheur Tom Stilton heeft amper aanknopingspunten. Niet alleen is de identiteit van het slachtoffer onbekend, ook lijkt er geen motief te zijn en is er geen spoor van de dader. Uiteindelijk blijft de zaak onopgelost. Stilton is er zo door aangedaan dat hij volledig instort.
Poster voor Sprookjes van Klaas Vaak Sprookjes van Klaas Vaak In zijn prachtige zandkasteel tekent Klaas Vaak sprookjes met zand in een magisch boek.
Poster voor Sprung Sprung Een veroordeelde crimineel is vastbesloten zijn leven te beteren na meer dan twee decennia in de gevangenis te hebben gezeten. Wanneer hij onverwacht wordt vrijgelaten vanwege de pandemie, zonder plaats om te wonen en de wereld op slot, schuilt Jack bij een onwaarschijnlijke groep voormalige gevangenen, die zich verenigen en hun criminele expertise voor het goede gebruiken.
Poster voor Spuiten en slikken Spuiten en slikken Talkshow over het plezier en de schaduwzijde van seks en drugs.
Poster voor Spuiten en Slikken: Zomertour Spuiten en Slikken: Zomertour Talkshow over het plezier en de schaduwzijde van seks en drugs. Zomertour!
Poster voor Spun Out Spun Out Gefaalde schrijver Beckett Ryan gaat werken bij DLPR, een public relations agentschap waar mensen werken die een ieders problemen kunnen oplossen behalve die van henzelf. Er lopen zat persoonlijkheden en karakters rond bij het bedrijf. Hoe bizar de zaken ook zijn, zij verbleken bij de romantiek op de werkplek, de rivaliteit, het persoonlijke succes en de hilarische misstappen van het personeel ...
Poster voor Spy Spy Tim is in een echtscheiding verwikkeld met zijn ex-vrouw wanneer hij zijn job verlaat. Hij solliciteert voor een nieuwe job als dataverwerker bij de overheid, maar komt er tijdens het sollicitatiegesprek achter dat hij eigenlijk een job als spion bij MI5 aangeboden krijgt.
Poster voor Spy City Spy City 1961. Midden in de Koude Oorlog werd een Engelse spion, kort voordat de muur werd gebouwd, naar Berlijn gestuurd. Berlijn was toen een nest van dubbelagenten.
Poster voor Spy Games Spy Games De deelnemers leven samen in een afgesloten ruimte en moeten achterhalen wie van hen de spion is.
Poster voor Spy in the Wild Spy in the Wild Een team van levensechte robotdieren gaat undercover om liefde, intelligentie, vriendschappen en ondeugend gedrag te filmen bij een aantal bijzondere dieren.
Poster voor Spy Ops Spy Ops Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Poster voor Spy/Master Spy/Master Tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog moet Victor Godeanu, de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu en geheim agent voor de KGB, Roemenië en Ceaușescu zien te ontvluchten voordat zijn dekmantel verraden wordt. Geholpen door een undercover Stasi-agent en een opkomende CIA-agent moet Godeanu de KGB en de spionnen van zijn eigen land zien te ontlopen, i...
Poster voor Spycraft Spycraft Door de geschiedenis heen zijn de tools en technologieën die zijn ontwikkeld voor het spionage-spel net zo belangrijk als de spionnen zelf.
Poster voor Squad 85 Squad 85 Vier politieagenten worden 25 jaar in de toekomst geschoten, waar zij samen een nieuwe eenheid vormen. Squad 85!
Poster voor Squadra antimafia - Palermo oggi Squadra antimafia - Palermo oggi Squadra antimafia vertelt het verhaal van belangrijke leden van de Italiaanse Maffia, die in de jaren tachtig door de mazen van de wet zijn geglipt. Een vrouwelijke hoofdinspecteur van politie en haar team gaan op zoek naar deze ontsnapte criminelen, die nog steeds aan de top van verschillende maffiafamilies staan. Zo wil ze de rust in Italië laten terugkeren. Dit is lastiger dan het lijkt, wa...
Poster voor Squid Game Squid Game Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.
Poster voor Squid Game: The Challenge Squid Game: The Challenge Deelnemers zullen een reeks games spelen die zijn geïnspireerd op de show 'Squid Game', plus nieuwe toevoegingen, die allemaal bedoeld zijn om strategieën en allianties te testen.
Poster voor SS-GB SS-GB Een Britse rechercheur Moordzaken onderzoekt een moord in een door Duitsland bezet Engeland, in een alternatief universum waar Duitsland de Tweede Wereldoorlog gewonnen heeft.
Poster voor St. Elsewhere St. Elsewhere St. Elsewhere volgt de belevenissen van de werknemers van het St. Eligius ziekenhuis in Boston.
Poster voor Stacked Stacked Je kunt een boek niet beoordelen aan de hand van de omslag, vooral als het alleen bedekt is met een minirok en een baby-tee!
Poster voor Staged Staged De cast van een toneelstuk, het neusje van de zalm van Brits acteertalent, zitten thuis wanneer hun aanstaande West End-productie plotseling tot stilstand wordt gebracht. De serie volgt de cast terwijl ze hun best doen om de repetities op het goede spoor te houden.
Poster voor Stalked: Followed by Fear Stalked: Followed by Fear Onderzoek naar de verwrongen psychologie van stalkers, terwijl slachtoffers hun verhalen delen.
Poster voor Stalker Stalker Detective Jack Larsen wordt overgeplaatst van de afdeling moordzaken in New York naar de eenheid van luitenant Beth Davis. Zijn zelfvertrouwen, sterke persoonlijkheid en twijfelachtige gedrag hebben hem eerder in problemen gebracht, maar zijn eerdere gedrag kan nog wel eens van pas komen bij zijn nieuwe baan. Zijn luitenant is een sterke, gefocuste expert in het veld en is gedreven door haar ei...
Poster voor Stan Against Evil Stan Against Evil Een agent op leeftijd die recentelijk zijn positie kwijtgeraakt is door een woedebui vormt een alliantie met de nieuwe sheriff Evie Barret, om zo samen het kwaad in hun kleine stad in New Hampshire te bestrijden.
Poster voor Stan Lee's Lucky Man Stan Lee's Lucky Man Stan Lee, de stripboeklegende bekend van Iron Man, Spider Man en X-Men, heeft een nieuw soort superheld bedacht in deze nieuwe serie met James Nesbitt als detective die geluk kan beïnvloeden. Clayton is een detective die een magische armband vindt die hem geluk brengt. Het slechte nieuws is dat een slecht persoon deze terug wil.
Poster voor Standaard Koekhandel Standaard Koekhandel Lukas Lelie neemt BV's mee naar de koekenrayon om te praten over hun favoriete koek.
Poster voor Standoff Standoff Standoff gaat over de FBI onderhandelaar Matt Flannery. Tijdens een gesprek met een ontvoerder onthuld hij aan hem (en alle meeluisterende collega's en zijn baas) dat hij een verhouding heeft met zijn partner Emily Lehman. De bazin van Matt en Emily vraagt zich af wat voor concequenties hun relatie heeft voor het werk dat ze doen. Omdat Matt en Emily echter het beste onderhandelaarsteam is, kan...
Poster voor Stanley H. Stanley H. Serie over Stanley Hillis, de Nederlandse topcrimineel die in 2011 werd geliquideerd. Hillis ontsnapte diverse keren uit de gevangenis en was een van de hoofdpersonen in de IRT-affaire.
Poster voor Stanley Tucci: Searching for Italy Stanley Tucci: Searching for Italy Stanley Tucci reist door Italy om de geheimen en geneugten van de locate keukens te ontdekken.
Poster voor Star Star Drie vrouwen vormen een muzikale groep in Atlanta.
Poster voor Star Trek Star Trek Het is de 23e eeuw. De aarde is samen met veel andere planeten lid van de Verenigde Federatie van Planeten. De serie volgt de avonturen van de bemanning van het ruimteschip de Enterprise. Dit schip onder bevel van kapitein James T. Kirk en Mr. Spock is op een vijf jaar durende missie om het heelal te verkennen.
Poster voor Star Trek Continues Star Trek Continues De historische geschiedenis van de USS Enterprise, met gloednieuwe afleveringen.
Poster voor Star Trek New Voyages: Phase II Star Trek New Voyages: Phase II Dit zijn de nieuwe avonturen van het schip Enterprise, die verdergaat waar de originele missie ophoudt. Met een nieuwe cast en crew gaan zij waar geen mens ooit geweest is.
Poster voor Star Trek: Deep Space Nine Star Trek: Deep Space Nine In de eerste aflevering neemt Starfleetcommandant Benjamin Sisko het bevel over op Deep Space Nine. Hij en Jadzia Dax komen het eerste stabiele wormgat ooit tegen, en ontdekken dat het wordt bewoond door wezens die niet gebonden zijn aan normale ruimte en tijd. Volgens de sterk gelovige bewoners van Bajor, zijn de inwoners van dit wormgat profeten. Sisko wordt gezien als de boodschapper van dez...
Poster voor Star Trek: Discovery Star Trek: Discovery Het nieuwe ruimteschip reist door de Melkweg met als doel nieuwe werelden en beschavingen op te sporen.
Poster voor Star Trek: Enterprise Star Trek: Enterprise Wat was er voor Kirk, voor Spock? In Star Trek: Enterprise maak je kennis met Captain Jonathan Archer en zijn bemanning als zij de eerste kleine stapjes met het ruimtereizen zetten. Geholpen (of niet?) door de Vulcans maken de bewoners van de aarde kennis met hun buren, zoals de Klingons, Romulans en Andorians.
Poster voor Star Trek: Lower Decks Star Trek: Lower Decks Het leven van het ondersteunend personeel op een van de minst belangrijke schepen van Starfleet, de U.S.S. Cerritos, in het jaar 2380.
Poster voor Star Trek: Of Gods and Men Star Trek: Of Gods and Men In 2305 eist een mysterieuze man de locatie van Kapitein Kirk te krijgen. Hij krijgt vervolgens te horen dat hij twaalf jaar te laat is.
Poster voor Star Trek: Picard Star Trek: Picard Star Trek: Picard vindt plaats na de vernietiging van het Romulan rijk en vindt het leven van Picard radicaal veranderd door de gebeurtenis.
Poster voor Star Trek: Prodigy Star Trek: Prodigy Een groep rebelse tieners verovert een oud Starfleet schip en trekt het universum in voor avontuur en meer.
Poster voor Star Trek: Short Treks Star Trek: Short Treks Een reeks stand-alone korte films met personages en verhaallijnen uit Star Trek: Discovery. Elke mini-aflevering concentreert zich op een hoofdpersonage en biedt fans de gelegenheid om dieper in te gaan op belangrijke thema's en personages die passen in Star Trek: Discovery en het zich uitbreidende Star Trek-universum.
Poster voor Star Trek: Starfleet Academy Star Trek: Starfleet Academy 'Star Trek: Starfleet Academy' laat ons kennismaken met een jonge groep cadetten die samenkomen om een gemeenschappelijke droom van hoop en optimisme na te jagen. Onder de waakzame en veeleisende ogen van hun instructeurs ontdekken ze wat er nodig is om Starfleet-officier te worden terwijl ze opbloeiende vriendschappen, explosieve rivaliteiten, eerste liefdes en een nieuwe vijand die zowel de a...
Poster voor Star Trek: Strange New Worlds Star Trek: Strange New Worlds Volg Christopher Pike, Spock en Number One in het decennium voordat Capt. Kirk aan boord van de Enterprise stapte terwijl ze nieuwe werelden rond de melkweg verkenden.
Poster voor Star Trek: The Next Generation Star Trek: The Next Generation Star Trek: The Next Generation speelt zich af in de 24e eeuw, ongeveer 80 jaar na Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation focust zich op een nieuw schip en een nieuwe bemanning.
Poster voor Star Trek: Voyager Star Trek: Voyager Star Trek: Voyager draait om het sterrenschip USS Voyager NCC-74656. In de pilotaflevering wordt dit nieuwe sterrenschip op haar eerste missie gestuurd: een vermist schip, bestuurd door Maquis terroristen opsporen. Om dit te doen neemt kapitein Kathryn Janeway Tom Paris, een voormalig lid van Starfleet, mee uit de gevangenis. Aan de hand van onderzoeksgegevens probeert de Voyager de reis van de...
Poster voor Star vs. the Forces of Evil Star vs. the Forces of Evil Star Vlinder is een prinses uit een andere dimensie genaamd Mewnie. Op haar veertiende verjaardag krijgt ze een magische staf cadeau, maar nadat ze het kasteel in brand zet wordt ze als uitwisselingsstudent naar de dimensie van de Aarde gestuurd. Aldaar krijgt ze les aan Echo Creek Academy en wordt ze in huis genomen door de familie van haar klasgenoot Marco Diaz. Ondertussen probeert de slecht...
Poster voor Star Wars Rebels Star Wars Rebels Het is een donkere tijd in het sterrenstelsel en de keizerlijke troepen heersen met ijzeren vuist. Een klein clubje rebellen is dapper genoeg om de strijd aan de gaan tegen het machtige keizerrijk. Samen nemen de rebellen het op tegen gevaarlijke tegenstanders, beleven ze spannende avonturen en ontpoppen ze zich tot de grootste helden. Maak kennis met Ezra, Kanan, Hera, Zeb, Sabine en de altijd...
Poster voor Star Wars Resistance Star Wars Resistance Kazuda Xiono, en jonge piloot bij het verzet, krijgt een geheime missie om de First Order te onderzoeken, een groeiende bedreiging in de galaxy.
Poster voor Star Wars: Clone Wars Star Wars: Clone Wars 'Star Wars: Clone Wars' gaat verder waar de bioscoopfilm 'Star Wars: Episode II: Attack of the Clones' ophield terwijl een epische burgeroorlog de Republiek tegenover de separatistische beweging onder leiding van Darth Sidious, het meesterbrein van de Dark Side of the Force, plaatst.
Poster voor Star Wars: Forces of Destiny Star Wars: Forces of Destiny In afleveringen van twee à drie minuten zullen vrouwelijke personages, gaande van Jyn en Leia tot Sabine en Rey, de hoofdrol spelen. In het najaar zal een tweede reeks filmpjes verschijnen, echter op Disney Channel. Acteurs uit de films en uit de tekenfilms zullen opnieuw hun stem verlenen aan het personage, zoals Daisy Ridley, Felicity Jones, Lupita Nyong’o en Ashley Eckstein.
Poster voor Star Wars: Skeleton Crew Star Wars: Skeleton Crew “Star Wars: Skeleton Crew”, een originele serie met Jude Law in de hoofdrol, van uitvoerend producenten Jon Watts, Christopher Ford, Jon Favreau en Dave Filoni, wordt in 2023 alleen op Disney+ gestreamd.
Poster voor Star Wars: Tales of the Jedi Star Wars: Tales of the Jedi 'Tales of the Jedi' is een bloemlezing van originele geanimeerde shorts, elk verhaal met Jedi uit het prequel tijdperk.
Poster voor Star Wars: The Bad Batch Star Wars: The Bad Batch De serie volgt de elite en experimentele Clones of the Bad Batch als ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de nasleep van de Clone Wars.
Poster voor Star Wars: The Clone Wars Star Wars: The Clone Wars Star Wars: The Clone Wars speelt zich af tussen Star Wars: Episode II: Attack of the Clones en Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith net zoals de tekenfilmserie Star Wars: Clone Wars uit 2003 - 2005. Jedi-ridders Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi gaan verder met hun avontuur in het universum tijdens de kloonoorlogen en nemen het op tegen Graaf Dooku, Generaal Grievous en Asajj Ventress. ...
Poster voor Star Wars: Visions Star Wars: Visions Een anthologiereeks van korte animatiefilms die de Star Wars-melkweg vieren door de lens van anime-makers.
Poster voor Star Wars: Young Jedi Adventures Star Wars: Young Jedi Adventures Volg Younglings terwijl ze worden meegesleurd in avonturen en hun reis beginnen op het pad om Jedi Knights te worden, waarbij ze waardevolle vaardigheden leren voor ons sterrenstelsel en het sterrenstelsel ver, ver weg.
Poster voor Star-Crossed Star-Crossed Passie en politiek bedreigen de vrede en een epische romance ontbrandt tussen een menselijk meisje en alien jongen wanneer hij en acht anderen van zijn soort geïntegreerd worden in een buitenwijkse middelbare school.
Poster voor Star-ving Star-ving David Faustino is een tv-acteur die alleen maar bezig is met het regelen van zijn 'normale' dagelijkse leven. Vaak is hij met zijn vriend, een andere tv-acteur, Corrin Nemec. En het is gebruikelijk dat in zijn 'normale' leven van alledag, de dingen voortdurend compleet in de war raken.
Poster voor Stargate Origins Stargate Origins Catherine Langford begint een avontuur om het mysterie te onthullen van wat buiten de Stargate ligt om de aarde van de duisternis te redden.
Poster voor Stargate SG-1 Stargate SG-1 De serie gaat verder waar de Stargate ophield. In de serie draait het grotendeels om militaire teams die met behulp van een apparaat van buitenaardse oorsprong, genaamd de Stargate, het heelal verkennen. Het gehele Stargate-programma is in handen van de Amerikaanse luchtmacht en wordt strikt geheimgehouden. Later in de serie wordt er gebruikgemaakt van de Russische Stargate. In ruil hiervoor kr...
Poster voor Stargate Universe Stargate Universe SGU Stargate Universe geeft antwoord op de functie van de negende chevron op de Stargate, een mysterie dat in de voorgaande shows nog onbekend was. Het Amerikaanse leger heeft in het geheim een basis gebouwd op een andere planeet, omdat de negende chevron een enorme hoeveelheid energie nodig heeft die alleen te vinden is op dat type planeet. Wanneer de basis onder vuur komt te liggen door de Lu...
Poster voor Stargate: Atlantis Stargate: Atlantis Stargate: Atlantis is een vervolg op het zevende seizoen van de serie Stargate SG-1. In dit seizoen wordt bij O'Neill opnieuw de kennis van de Ouden in zijn hersenen gedownload. Hij leidt SG-1 naar een verlaten stad waar een ZPM wordt gevonden. Jack leidt ze naar een buitenpost van de Ouden op Antarctica, waar de ZPM geïnstalleerd wordt. Hiermee wordt een wapen afgevuurd die Anubis en zijn inv...
Poster voor Stargirl Stargirl Stargirl volgt het verhaal van Courtney Whitmore, een slimme, atletische en vooral vriendelijke meid, ontdekt dat haar stiefvader een geheim heeft; hij was de sidekick voor een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te 'lenen', wordt ze de onwaarschijnlijke inspiratie voor een geheel nieuwe generatie superhelden.
Poster voor Starhunter Redux Starhunter Redux 'Starhunter Redux' is een bijgewerkte versie van de populaire cultklassieker. Het presenteert een andere editie van de serie die dichter bij de oorspronkelijke visie van de makers ligt. 'Starhunter' volgt de avonturen van de bemanning van het ruimteschip Trans Utopian (The Tulip), een voormalig luxe schip dat is omgebouwd om een premiejachtploeg te dienen.
Poster voor Stars on Mars Stars on Mars Bekende namen leveren hun bezittingen, staus en glanoereuze levensstijl op Aarde in voor een te gekke en hilarische zomer op "Mars". Hun missie? Om te kunnen pakken wat ze pakken kunnen wanneer ze koloniseren, wedijveren en hun nieuwe levensruimte veroveren, totdat er nog maar een “celebronaut” over is.
Poster voor Stars on Stage Stars on Stage Bekende Nederlanders worden opgeleid tot musicalster. Elke week beoordeelt een deskundige groep recensenten hun optredens. Albert Verlinde en Paul de Leeuw worden hierin bijgestaan door twee wisselende namen uit het musicalvak.
Poster voor Starship Farragut Starship Farragut Starship Farragut is een filmserie gebaseerd op Star Trek.
Poster voor Starsky & Hutch Starsky & Hutch In de serie volgen we de bijdehante detective Dave Starsky (Paul Michael Glaser) en Ken 'Hutch' Hutchinson (David Soul) terwijl ze de straten afstruinen in hun rood witte Gran torino, op zoek naar Criminelen en oplichters. Omdat ze er een nogal eigen manier van detectivewerk op na houden, worden ze flink op de huid gezeten door hun baas Captain harold Dobey (Bernie Hamilton) maar ook vaak gehol...
Poster voor Starstruck Starstruck Starstruck volgt Jesse, een in Oost-Londen wonende milennial die twee uitzichtloze baantjes combineert, wanneer ze de complicaties ontdekt als ze het bed deelt met de beroemde filmster Tom.
Poster voor Starstruck (BE) Starstruck (BE) In de talentenjacht 'Starstruck', gepresenteerd door Laura Tesoro, veranderen gewone mensen in de meest legendarische artiesten om te schitteren en hun wereldhits ten gehore te brengen.
Poster voor Start-Up Start-Up De dramaserie Start-up speelt zich af binnen de hard groeiende hightech-wereld van Zuid-Korea, het land van Samsung en LG. De jonge Seo Dal-mi heeft grote plannen en droomt ervan om de vrouwelijke Steve Jobs te worden. Door een misverstand kruist haar pad dat van Nam Do-san, een verlegen wiskundig genie en oprichter van Samsan Tech.
Poster voor StarTalk with Neil deGrasse Tyson StarTalk with Neil deGrasse Tyson Wetenschap, popcultuur en komedie komen wekelijks samen in StarTalk, een late-night show die geleid wordt door Neil deGrasse Tyson, de directeur van het Hayden Planetarium in New York City. Elke week gaan Neil en zijn gasten, meestal beroemd, in discussie over astronomie, natuurkunde en al het andere wat leeft in het heelal.
Poster voor StartUp StartUp StartUp gaat over wat er gebeurt als een briljant, maar controversieel idee financiële steun krijgt van drie vreemden die niet echt techneuten zijn. FBI-agent Phil Rask is gespecialiseerd in financiële misdaden en komt in contact met Nick Talman, een scherpe en intelligente financier van een boetiek in Miami. Rask moet niet hem hebben, maar zijn vader. Nick heeft niet echt een goede relatie m...
Poster voor State of Affairs State of Affairs State of Affairs gaat over een CIA-agente die de president informeert over gebeurtenissen met een groot risico over de hele wereld.
Poster voor State of Georgia State of Georgia State of Georgia draait om Georgia, een aspirerend actrice met een grote persoonlijkheid en haar nerdy beste vriendin die hun weg in New York proberen te vinden.
Poster voor State of Happiness State of Happiness Kerstmis 1969. Als er olie wordt gevonden in Noorwegen, verandert alles.
Poster voor State of the Union State of the Union Elke week voordat hun wekelijkse huwelijkstherapiesessie plaatsvindt, ontmoeten het vervreemde echtpaar Tom en Louise elkaar in een kroeg om hun verhalen af te stemmen voor de therapeut. Bij elke opeenvolgende aflevering komen we erachter samen hoe hun leven was, wat hen bij elkaar bracht en wat hen uit elkaar begon te trekken.
Poster voor Stateless Stateless Geïnspireerd door echte gebeurtenissen; een vrouw die ontsnapt aan een sekte, een vluchteling die op de vlucht is met zijn gezin, een vader die vastzit in een doodlopende baan en een bureaucraat die aan de rand van een nationaal schandaal staat, vinden hun leven verstrengeld in een immigratiedetentiecentrum.
Poster voor Station 19 Station 19 Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey's Anatomy en volgt de belevenissen van de mannen en vrouwen uit een brandweerkazerne in Seattle.
Poster voor Station Eleven Station Eleven Een post-apocalyptische saga over meerdere tijdlijnen die de verhalen vertellen van overlevenden van een verwoestende griep terwijl ze proberen de wereld opnieuw op te bouwen , terwijl ze vasthouden aan het beste van wat er verloren is gegaan.
Poster voor Stay Close Stay Close Het leven van een fotojournalist, een voetbalmoeder en een rechercheur moordzaken wordt verstoord door een verschrikkelijke gebeurtenis uit het verleden.
Poster voor Steeltown Murders Steeltown Murders De jacht op de moordenaar van drie jonge vrouwen in de omgeving van Port Talbot in 1973 en het opmerkelijke verhaal van hoe - in het eerste geval in zijn soort - het mysterie bijna 30 jaar later werd opgelost met behulp van baanbrekend DNA-bewijs. Door de politiemethoden van de jaren zeventig te contrasteren met de forensische doorbraken van de vroege jaren 2000, portretteert de serie een stad ...
Poster voor Steenrijk, straatarm Steenrijk, straatarm In dit programma ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit sociale experiment wordt duidelijk hoe het is om ineens rijk te zijn of juist krap bij kas te zitten.
Poster voor Stegeman op de Bres Stegeman op de Bres In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen bij problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend persoon of instantie en zijn ten einde raad.
Poster voor Steins;Gate Steins;Gate 'Steins;Gate' gaat over een groep vrienden die hun magnetron hebben omgebouwd tot een apparaat dat tekstberichten naar het verleden kan sturen. Terwijl ze verschillende experimenten uitvoeren, komt een organisatie genaamd SERN, die hun eigen onderzoek naar tijdreizen heeft gedaan, hen op het spoor en nu moeten de personages een manier vinden om te voorkomen dat ze door hen gevangen worden genomen.
Poster voor Stella Blómkvist Stella Blómkvist Stella Blomkvist is een gewiekste raadsvrouw, die van seks en drank houdt. Daarnaast wil ze makkelijk verdienen. Hierdoor neemt ze risicovolle zaken aan. Wanneer ze een kleine crimineel gaat verdedigen, gaat het mis. Stella komt terecht in een politieke samenzwering, die een bedreiging vormt voor de toekomst van heel IJsland.
Poster voor Stelletje Pottenbakkers Stelletje Pottenbakkers In 'Stelletje Pottenbakkers' laat presentatrice Kim-Lian van der Meij bekende Nederlanders kennismaken met haar grote passie: de oer-Hollandse traditie pottenbakken.
Poster voor Step by Step Step by Step Step by Step draait rond twee families. De familie Foster en de familie Lambert. Moeder Carol Foster en vader Frank Lambert hebben elk drie kinderen en leren elkaar kennen. Zij besluiten samen te gaan wonen en zo komen de kinderen samen in een gezin terecht. De kinderen kunnen elkaar niet luchten en dat zorgt voor hilarische momenten. De kinderen van de Foster familie zijn: Dana, Karen en Mark....
Poster voor Step Up Step Up Welkom in Atlanta, de thuisbasis van High Water, de beste school voor podiumkunsten. Wanneer de tweeling Tal en Janelle vanuit Ohio verhuizen, komen ze terecht in een wereld waar elke beweging een test is. Terwijl ze proberen hun nieuwe wereld te navigeren - op en buiten de dansvloer - ontdekken ze hoe diep ze willen graven om hun dromen te verwezenlijken en hun moment te grijpen.
Poster voor Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive Stephen Fry presenteert deze documentaire over de ziekte van manische depressie. Een weinig begrepen maar potentieel verwoestende aandoening die naar schatting twee procent van de bevolking treft. Stephen begint aan een emotionele reis om lotgenoten te ontmoeten en de letterlijke hoogte- en dieptepunten van bipolair zijn te bespreken. Beroemdheden als Carrie Fisher en Richard Dreyfuss nodigen d...
Poster voor Stephen Hawking's Grand Design Stephen Hawking's Grand Design Deze serie is gebaseerd op Stephen Hawkings boek, The Grand Design. In de serie wordt een poging gedaan om via een reeks observaties en theoretische doorbraken een originele een controversiële theorie te bewijzen.
Poster voor Sterren op het doek Sterren op het doek Bekende Nederlanders geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van Özcan Akyol.
Poster voor Steven Universe Steven Universe Een coming-of-age verhaal verteld vanuit het perspectief van Steven Universe, een mollig en happy-go-lucky jongen, die het jongste is lid van een intergalactisch/etherische team van krijgers bekend als de Crystal Gems.
Poster voor Stewart Lee's Comedy Vehicle Stewart Lee's Comedy Vehicle De terugkeer naar televisie van Stewart Lee, een van de bekendste stand-ups in Groot-Brittanië vandaag de dag.
Poster voor Sthlm Rekviem Sthlm Rekviem Na een tragisch auto-ongeval gaat criminoloog Frederika Bergman aan de slag bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm. Het team staat onder leiding van de legendarische rechercheur Alex Recht en zijn rechterhand Peder Rydh: getalenteerd, maar ambitieus en licht ontvlambaar. Aanvankelijk wordt ‘burger’ Frederika met de nodige scepsis ontvangen, maar haar intelligentie, logi...
Poster voor Still A Mystery Still A Mystery Alleen omdat een zaak is afgesloten wil dat nog niet zeggen dat de waarheid is onthuld. Zelfmoord of moord? Weggelopen of ontvoerd? Toevallig of met voorbedachten rade? Elke aflevering onderzoekt opnieuw een enkele misdaadzaak waar nog onbeantwoorde vragen zijn. Door middel van originele interviews met wetshandhavers, familieleden en privédetectives, nieuwsbeelden en sociale media ontleedt de...
Poster voor Still Game Still Game Still Game is een comedy over het leven van twee gepensioneerde vrienden, Jack Jarvis en Victor McDade. De serie speelt zich af in een fictief gedeelte van Glasgow, genaamd Craiglands en hun huis in Osprey Heights. Met ironie, humor, zachtaardigheid en emotie laten deze gepensioneerden zien dat ze nog alles baas kunnen wat op hen afkomt.
Poster voor Still Open All Hours Still Open All Hours Still Open All Hours is een vervolg op de serie Open All Hours. De zaak van het kruideniertje op de hoek fungeert als duiventil voor tenenkrommend kneuterig buurtvolk.
Poster voor Still Standing Still Standing In Still Standing maak je kennis met Bill en Judy Miller, een toiletverkoper en een tandartsassistente. Ooit op de middelbare school zijn ze verliefd op elkaar geworden en nu hebben ze hun wilde levensstijl ingeruild voor hun huwelijk een paar jaar geleden.
Poster voor Still Star-Crossed Still Star-Crossed Deze serie pikt op waar het verhaal van Romeo en Juliet stopte. Het vertelt de verhaal van de vete tussen de Montagues en de Capulets na het tragische einde van de twee geliefden en alle verraad, geheimen en liefde die daarbij komen kijken.
Poster voor Still the King Still the King Vernon Brown is een one hit wonder in de countrywereld die achtervolgt wordt door enkele schandalen. Twintig jaar later wordt hij de tweede beste imitator van Elvis en ontdekt hij dat hij een 15-jarige dochter heeft. Charlotte was echter een ongelukje tijdens een onenightstand.
Poster voor Still Up Still Up Het volgt de avonturen van Lisa, een impulsieve en vrijgevochten aspirant-illustrator wiens vragen over de toekomst van haar dochter haar 's nachts wakker beginnen te houden, en de sociaal angstige maar begaafde journalist Danny. Het paar heeft geen geheimen, behalve hun gevoelens voor elkaar, en terwijl de wereld slaapt brengen ze hun lange nachten door met praten ondanks dat ze elkaar nooit h...
Poster voor Stillwater Stillwater Broers en zus Karl, Addy en Michael hebben een heel bijzondere buurman: Een wijze panda genaamd Stillwater. Zijn vriendschap en verhalen geven hen nieuwe perspectieven op de wereld, zichzelf en elkaar.
Poster voor Stilte AUB! Stilte AUB! Een uitdagende afvalrace door verschillende thema-kamers met uitdagingen en obstakels. Maar er geldt één regel: je mag geen geluid maken!
Poster voor Stingray Stingray In het jaar 2064 moeten de mensen zich verdedigen tegen verschillende rassen die onderwater leven. Hiervoor werd de World Aquanaut Security Patrol (WASP) in het leven geroepen, die het beschermen van de mensen als voornaamste taak heeft. Het vlaggenschip van WASP is de onderzeeër Stingray, die door de doorgewinterde kapitein Troy Tempest bestuurd wordt. Hij krijgt assistentie van George Lee 'P...
Poster voor Stitchers Stitchers Stitchers gaat over een jonge vrouw die bij een geheime overheidsinstelling komt te werken. Zij wordt in onlangs overleden mensen gestopt en via de herinneringen van die persoon onderzoeken ze moorden.
Poster voor Stolen Away Stolen Away Antonio en Inma verloren hun dochtertje, na tien jaar sinds haar verdwijning hebben ze nog steeds geen spoor van het meisje. Antonio wordt gevangen gezet omdat hij de Colombiaanse grens probeerde over te steken nadat hij enkele ballen cocaïne had ingenomen, maar dat is nog maar het begin van een heel plan om zijn dochter levend terug te vinden.
Poster voor Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Gefilmd in de thuisstudio van Austin in Zuid-Californië, bevat elke aflevering van The Broken Skull Sessions meer dan een uur aansprekend, openhartig gesprek met gasten die hetzelfde succes hebben behaald als de gedecoreerde zesvoudige WWE-kampioen.
Poster voor Stonehouse Stonehouse Stonehouse was een hoogvliegende politicus in de Labour-partij in de jaren zeventig, maar was verwikkeld in een buitenechtelijke affaire, had financiële problemen en had als spion voor de Tsjechische geheime dienst gefungeerd. Dit eiste zijn tol en leidde ertoe dat hij deed alsof hij dood was en vluchtte naar Australië. Hij werd uiteindelijk gevonden en teruggebracht naar Engeland door Britse...
Poster voor Stonemouth Stonemouth Stonemouth is een verhaal dat plaatsvindt in het fictieve dorp Stonemouth waar de serie Stewart Gilmour volgt, die naar het dorp terugkeert voor de begrafenis van zijn beste vriend. Een jaar eerder is hij door de familie van zijn vriendin het dorp uitgedreven. Stewart wordt gedwongen zijn eigen verleden onder ogen te zien terwijl de sinistere waarheid achter de schijnbare zelfmoord van zijn vri...
Poster voor Storage Wars Storage Wars In Storage Wars zien we professionele kopers en hun teams jagen op de beste koopjes tijdens veilingen om te proberen zo de verborgen schat te pakken te krijgen.
Poster voor Storm Lara Storm Lara Radiostem Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara's karakter zal op de proef gesteld worden.
Poster voor Straight Forward Straight Forward Nadat een familielid is vermoord, besluit oplichter Silvia wraak te nemen door de misdaadbaas achter de aanslag te beroven. Maar het gaat mis en ze moet vluchten naar Nieuw-Zeeland en een heel ander leven beginnen.
Poster voor Straight Up Steve Austin Straight Up Steve Austin De gepensioneerde WWE-legende 'Stone Cold' Steve Austin interviewt een beroemde gast, en terwijl ze verhalen over hun leven en carrière uitwisselen, proberen ze hun unieke avonturen in verschillende steden in heel Amerika op maat te maken.
Poster voor Stranded with a Million Dollars Stranded with a Million Dollars De serie zet 10 avonturiers op een eiland met niets anders dan de kleren aan hun lijf en een miljoen dollar in contanten. Degenen die 40 dagen vol met zenuwslopende reizen en veeleisende fysieke uitdagingen overleven, delen het geld als hun prijs. Het addertje onder het gras? Ze kunnen alle survivalbenodigdheden en comfort kopen die ze maar willen, maar alles is waanzinnig duur (denk aan 30.000...
Poster voor Strandhotellet Strandhotellet Om zijn 60e verjaardag te vieren, geeft Werner Gyllenmark een feest in zijn strandhotel en nodigt hij zijn familie, werknemers en zelfs zijn aartsvijand, Egil Grip, uit. Maar het evenement eindigt abrupt met een ongeluk dat de hele stad schokt. Langzaam maar zeker komen er intieme geheimen aan het licht die sommige mensen tot het uiterste drijven om verborgen te houden.
Poster voor Strange Angel Strange Angel Ernest Donovan is de ondoorgrondelijke buurman van Jack Parsons, die de gids van de jonge wetenschapper wordt in de illegale onderwereld van Los Angeles in de jaren 30. Donovan, een dolende ziel en drifter, trekt Parsons uit zijn alledaagse bestaan, in een vreemde nieuwe religie, die zijn volgelingen aanmoedigt om hun diepste en donkerste verlangens na te streven als middel om de wereld naar hu...
Poster voor Strange Empire Strange Empire De meeste mannen zijn verdwenen, en diegene die er nog zijn vechten om de baas te zijn. De vrouwen worstelen om te overleven, om hun onafhankelijkheid te vinden en om een leven op te bouwen.
Poster voor Strange Events Strange Events In een wereld waar monsters, spoken en andere vreselijke wezens een realiteit zijn, kunnen nachtmerries uitkomen. En dat doen ze. Een bloemlezing die zich verdiept in het paranormale, het bizarre en ronduit krankzinnig. Geen plaats is veilig.
Poster voor Strange Planet Strange Planet Welkom op een verre planeet die niet lijkt op de onze, met hilarische maar ook aangrijpende observaties over het leven, liefde en vriendschap - verteld op de meest eigenaardige manier.
Poster voor Stranger (2018) Stranger (2018) Hwang Shi-mok onderging als kind een hersenoperatie waardoor hij geen emotie meer heeft. Nu werkt Hwang Shi-mok als officier van justitie. Hij is rationeel, maar koud en eenzaam. Hij is ook een van de weinige officieren van justitie die niet betrokken is bij corruptie. Op een dag wordt er een lijk voor hem gegooid. Hij ontmoet politie-luitenant Han Yeo-jin op een plaats delict. Ze werken samen ...
Poster voor Stranger Things Stranger Things Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in een kleine stad een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Poster voor Strangers Strangers Strangers volgt professor Jonah Mulray, wiens wereld op zijn kop wordt gezet als hij hoort dat zijn vrouw tijdens een auto-ongeluk in Hong Kong is omgekomen. Hoewel zijn vrouw daar al zes maanden woont en werkt, is Jonah daar nooit geweest. Hij leeft een klein, beschut leven en zijn angst om te vliegen heeft hem in Londen gehouden. Maar nu heeft hij geen andere keuze dan de oceaan over te steke...
Poster voor Strangers Again Strangers Again Het verhaal van het leven en de liefde tussen een gescheiden stel, beiden advocaten die gespecialiseerd zijn in echtscheiding. Als ze weer bij elkaar komen als collega's die in hetzelfde kantoor werken, zullen ze dan in staat zijn om perfecte "vreemden" te worden en professioneel te blijven?
Poster voor Strangers From Hell Strangers From Hell Yoon Jong-Woo is een man van in de twintig. Hij heeft zijn hele leven in een kleine stad gewoond, maar krijgt een baan bij een klein kantoor in Seoul. Yoon Jong-Woo verhuist naar Seoul en verblijft in een goedkoop appartement dat de keuken en badkamer deelt met andere bewoners. Hij houdt er niet van om in het appartement te verblijven en hij houdt niet van de andere bewoners die raar en achterd...
Poster voor Strangers Making Babies Strangers Making Babies Een groep alleenstaande ouders in spe gaat op zoek naar een platonische partner om een baby mee te krijgen, zonder de complicatie van het eerst vinden van de liefde.
Poster voor Strangest Things Strangest Things Verborgen in musea, laboratoria en kluizen over de hele wereld zijn enkele van de meest verbazingwekkende dingen op aarde. Met behulp van nieuwe gegevens en nieuwe technologieën zullen we ze in nooit eerder vertoond detail bestuderen. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-graphics kunnen we deze objecten uit elkaar halen, de kleinste details bekijken en verloren en beschadigde ar...
Poster voor Strawberry 100% Strawberry 100% Animatieserie over de schooljaren van Junpei Manaka.
Poster voor Strays Strays De serie volgt Shannon Ross uit "Kim's Convenience" als de nieuwe directeur van de Hamilton East Animal Shelter, waar ze de baas is van een eclectische staf. Shannon, nu in de dertig, is klaar voor verandering en nieuwe uitdagingen. Ze plaatst Toronto in de achteruitkijkspiegel om zich te concentreren op haar nieuwe baan, nieuwe relaties, hereniging met familie en meer over zichzelf te leren. S...
Poster voor Street Food Street Food Begeef een wereldwijde culturele reis naar streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die de smaakvolle gerechten maken.
Poster voor Street Outlaws Street Outlaws Van een Chevy Nova uit 1969 tot een raceklare landbouwwagen, de voertuigen - en hun chauffeurs - zijn er in alle soorten en maten en hebben één ding gemeen: de behoefte aan snelheid. Maar volgens de STREET OUTLAWS van Oklahoma City - de thuisbasis van een van de grootste undercover straatraces in Amerika - als je niet op 'de lijst' staat, maakt het niet uit. De "lijst" bevat de 10 snelste str...
Poster voor Street Outlaws: End Game Street Outlaws: End Game De grootste sterren van 'Street Outlaws' gaan terug naar hun roots in een nieuwbouw- en raceshow. JJ, Ryan, Murder Nova, Kye en Axman bouwen elk een auto vanaf de grond af en ontmoeten elkaar om ze op de proef te stellen. Tegen elkaar en vervolgens tegen de wereld.
Poster voor Street Outlaws: Fastest in America Street Outlaws: Fastest in America Het beste van het beste straatraceteam daalt af op Memphis voor een schot om uiteindelijk het op te nemen tegen JJ Da Boss en de MSO - met de winnaar die de grote geldprijs en het prestige van het slechter worden op straat naar huis brengt. Acht van de snelste teams in Amerika vechten voor een winnaar-neemt-allesbeurs van $ 100.000 - de hoogste uitbetaling in de straatracegeschiedenis.
Poster voor Street Outlaws: No Prep Kings Street Outlaws: No Prep Kings Elke week zal Outlaws veteraan "Chuck" dienen als race leider in een nieuwe stad en op een nieuw "no prep" circuit, waar 32 van de grootste namen in no prep racing - inclusief STREET OUTLAWS favorieten, evenals nieuwkomers - zullen uitmaken wie de ultieme "no prep winnaar" wordt en een prijs van $ 40.000 voor de eerste plaats te ontvangen.
Poster voor Streetlab Streetlab Vier jeugdvrienden maken een komisch en toegankelijk programma over menselijk gedrag. Ze testen elkaar en andere mensen uit in grappige en spannende situaties, altijd in het kader van een sociaal experiment. Het programma bestaat uit twee of drie experimenten per keer, waarin de vrienden deels zelf slachtoffer zijn en deels onschuldige mensen onderdeel maken van hun experiment. In het programma...
Poster voor Strike Strike Cormoran Strike, een oorlogsveteraan, nu privédetective die vanuit een klein kantoor in de Londense Denmark Street opereert, is zowel fysiek als psychisch gewond. Zijn unieke inzicht en zijn achtergrond als een SIB-onderzoeker zijn van cruciaal belang bij het oplossen van drie complexe zaken, die de politie zijn ontgaan.
Poster voor Strike Back Strike Back Strike Back is een explosieve, wereldomspannende actieserie die gretig uit recente krantenkoppen put. De dramareeks draait rond twee leden van Section 20, een ultrageheime spionageafdeling van het Britse leger die zich toespitst op doelwitten met een hoge risicograad en dito prioriteit.
Poster voor Striking Out Striking Out Wanneer Tara ondekt dat Eric, haar verloofde en collega advocaat, vreemd is gegaan met een collega, verlaat ze hem en hun prestigieuze firma om haar eigen praktijk op te zetten. Tara's zaken brengen haar in direct conflict met invloedrijke families, en juridische en politieke instellingen, evenals de uitdaging van haar persoonlijke moraal.
Poster voor Strong Girl Bong-soon Strong Girl Bong-soon Bong-soon is een sterke meid, waarbij haar fysieke krachten op een totaal andere grens zijn dan iedereen om haar heen. Enkel is ze hierdoor heel emotioneel en kan ze soms haar krachten niet in bedwang houden. Deze rom-com is een doldwaas avontuur hoe Bong-soon na vele jaren haar passie kan volgen en de liefde kan vinden... met de nodige drama er omheen...
Poster voor Strong Girl Nam-soon Strong Girl Nam-soon Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.
Poster voor Strong Medicine Strong Medicine Strong Medicine gaat vooral over vrouwen en over klasse-conflicten. Naast de persoonlijke levens van het personeel staan in elke aflevering (soms in meerdere afleveringen) verschillende patiënten centraal. Controversiële onderwerpen zoals euthanasie, homoseksualiteit en verkrachting worden hierbij niet geschuwd.
Poster voor Stuck Stuck Dan en Carla staan op een kruispunt. Dan is onlangs ontslagen, terwijl Carla zich afvraagt of dit alles is wat ze van het leven kan verwachten. Voeg daarbij hun leeftijdsverschil en de herintrede van Carla's ex-vriendin Maya, en het is geen wonder dat ze zich vast voelen zitten.
Poster voor Studio 60 on the Sunset Strip Studio 60 on the Sunset Strip Studio 60 On The Sunset Strip gaat over de levens en relaties van de medewerkers achter een latenight talkshow.
Poster voor Studio Tarara Studio Tarara Het is 1993: achter de schermen van VTM verliezen de acteurs zich gaandeweg in een spiraal van zelfdestructie die leidt tot een mysterieuze zelfmoord.
Poster voor Studio Voetbal Studio Voetbal NOS Studio Voetbal is een wekelijks voetbalprogramma dat op Nederland 1 door de NOS wordt uitgezonden. In het programma wordt het voetbalnieuws van de afgelopen week besproken door Jack van Gelder en met (een of meerdere van de) analytici Ronald Koeman, Ronald Waterreus, Youri Mulder, Jan Mulder, Kees Jansma en Tom van 't Hek. Elke week wordt een gast uitgenodigd die meestal uit de voetbalwerel...
Poster voor Stumptown Stumptown Dex Parios is een sterke, assertieve en unapologetisch scherpzinnige legerveteraan die werkt als een P.I. in Portland, Oregon. Met een gecompliceerde persoonlijke geschiedenis en alleen zichzelf om op te vertrouwen, lost ze de rommel van anderen op met een oogje voor de zijne.
Poster voor Styx Styx Politieman Raphaël Styx wordt doodgeschoten. Wanneer de zon de volgende ochtend terug opgaat boven de kille Noordzee, spoelt Styx' lichaam aan op het strand. Hij herrijst. Zonder hartslag. Leeft hij nog? Hij gaat op zoek naar een verklaring maar verliest steeds meer de controle over zijn instincten, waardoor zijn gezin in gevaar komt. Stap per stap ontdekt hij de gruwelijke waarheid achter zij...
Poster voor Suburgatory Suburgatory De alleenstaande vader George woont samen met zijn 16-jarige dochter Tessa in een appartement in het centrum van New York. Zoals elke vader wil George enkel het beste voor zijn dochter en wanneer hij op het nachtkastje van Tessa een doos met condooms vindt, verhuist hij samen met zijn dochter van het drukke en levendige centrum van New York naar een rustige buitenwijk om zo zijn dochter te besc...
Poster voor Suburra Suburra In deze nieuwe serie wordt een badplaats in de buurt van Rome een gokparadijs en het strijdtoneel voor een machtige familie, de maffia en corrupte politici.
Poster voor Suburræterna Suburræterna Rome, 2011. De regering dreigt ten val te komen, het Vaticaan verkeert in een crisis en de pleinen van de stad worden letterlijk in brand gestoken. In de tussenwereld heeft Cinaglia geprobeerd de erfenis van de Samurai op te pakken en samen met Badali blijft hij de criminele zaken van de stad beheren, met de hulp van Adelaide en Angelica, die aan het hoofd van de Anacleti zijn gebleven, en van ...
Poster voor Succession Succession Succession volgt de familie Roy’s. Logan Roy en zijn vier kinderen runnen één van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld. Logan wordt ouder en wil een stap terug doen. Wat zal dit gaan betekenen voor de toekomst van zijn imperium?
Poster voor Such Brave Girls Such Brave Girls Een familiecomedy over drie beschadigde narcistische meiden met een gemankeerde blik op de wereld en een hopeloze zucht naar liefde
Poster voor Sue Thomas F.B.Eye Sue Thomas F.B.Eye Sue Thomas F.B.Eye is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de dove Sue Thomas bij de FBI in Washington.
Poster voor Sugar Sugar Een raadselachtige privédetective worstelt met persoonlijke demonen terwijl hij de verdwijning van de geliefde kleindochter van een Hollywood-producent onderzoekt.
Poster voor Sugar High Sugar High In deze spin-offspecial van 'Sugar Rush' strijden getalenteerde suikerartiesten om 10.000 dollar in twee rondes: snoepgoed en suikersculptuur.
Poster voor Sugar Rush (2018) Sugar Rush (2018) Tijd is het belangrijkste ingrediënt in de strijd tussen teams die proberen de lekkerste zoetigheden te maken.
Poster voor Sugar Rush Christmas Sugar Rush Christmas Het is de mooiste tijd van het jaar in de Sugar Rush-keuken. Tijd om te bakken!
Poster voor Sugartown Sugartown Sugartown is een comedy-dramaserie die zich afspeelt in een klein dorpje aan de kust in het noorden van Engeland, dat betere dagen heeft gekend.
Poster voor Suits Suits Mike Ross is een luie, maar briljante schoolverlater die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt bij een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografische geheugen.
Poster voor Sullivan and Son Sullivan and Son Sullivan & Son draait om Steve Sullivan, een advocaat uit New York die een bezoek brengt aan zijn Ierse Amerikaanse vader Jack en Koreaanse moeder Ok Cha, net als ze zich voorbereiden om hun bar te verkopen in een volksbuurt van Pittsburgh en met pensioen willen gaan. Tot hun verbazing besluit hij te blijven en de bar over te nemen. De bar blijkt een populaire plek onder de lokale bevolking.
Poster voor Sullivan's Crossing Sullivan's Crossing De wereld van neurochirurg Maggie Sullivan staat op zijn kop nadat haar man is aangeklaagd wegens fraude en ze midden in een mediastorm terechtkomt. Ze keert terug naar Sullivan's Crossing, een schilderachtig bergstadje waar haar vervreemde vader nog steeds een buitenpost runt die zich richt op wandelaars, fietsers en bergbeklimmers.
Poster voor Summer Heights High Summer Heights High Summer Heights High is een satirische parodie op het middelbare school leven.
Poster voor Summer Love Summer Love Anthologieserie waarin acht zeer verschillende groepen mensen hetzelfde vakantiehuis aan het strand huren. Acht verschillende schrijfteams brengen acht verschillende verhalen tot leven, elk verbonden door het huis en door het thema liefde. Summer Love toont de botsing tussen de dromerige betovering van het strand en de onhandige realiteit van mensen op vakantie. Het verkent de anonimiteit, de m...
Poster voor Summer Of Rockets Summer Of Rockets De serie volgt het leven van Samuel en zijn familie van Russisch-Joodse immigranten in Engeland tijdens de Koude Oorlog als Samuel wordt benaderd door MI5 om informatie te geven over zijn nieuwe vrienden Kathleen en haar man parlementslid Richard Shaw. Wie kan hij nog vertrouwen?
Poster voor Summer strike Summer strike Sinds ze besloot nee te zeggen tegen haar al te tijdarme leven, heeft Lee Yeo-reum nieuwe dingen geprobeerd met haar inactieve levensstijl. Sommigen noemen haar naïef omdat ze wegloopt van de realiteit, maar anderen beschouwen haar als een goede ziel met een hart van goud. Dit alles maakt haar allemaal niet meer uit, want alles wat ze op dit moment nodig heeft, is een beetje tijd en weg uit de...
Poster voor Summertime Summertime Twee jongvolwassenen met heel verschillende achtergronden worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.
Poster voor Sun Records Sun Records Sun Records volgt oprichter Sam Phillips en een groep van toekomstige muzieklegendes wiens paden elkaar kruisen in Memphis.
Poster voor Sunderland 'Til I Die Sunderland 'Til I Die Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland door het 2017-18 seizoen terwijl ze proberen terug te stuiteren na degradatie uit de Premier League.
Poster voor Sunnyside (2019) Sunnyside (2019) Oud-gemeenteraadslid Garrett Shah vindt zijn roeping wanneer hij wordt geconfronteerd met zes recente immigranten die zijn hulp nodig hebben en op zoek zijn naar de Amerikaanse droom.
Poster voor Sunnyside Up Sunnyside Up Rhyme van Chicken Girls zet haar schrijverspet op om een ​​fictief verhaal te maken met de naam 'Sunnyside Up'. Het verhaal volgt Lily en haar nieuwe vrienden terwijl ze een onconventionele meidenbende vormen op Sunnyside Court. De meisjes gaan naar een gekke New Age middelbare school waar allerlei fantastische, kleurrijke personages komen spelen en waar de thee nooit stopt met stromen.
Poster voor Super Crooks Super Crooks In deze anime-aanpassing rekruteert de kleine boef Johnny Bolt de ultieme bemanning voor een laatste overval - echt waar! Van striplegende, Mark Millar.
Poster voor Super Dragon Ball Heroes Super Dragon Ball Heroes Trunks keert terug uit de toekomst om te trainen met Goku en Vegeta. Het verdwijnt echter zonder waarschuwing. Dan barst de mysterieuze Fu binnen en vertelt hen dat Trunks gevangen zit in de Prison Planet, een mysterieus complex op een onbekende plek in de universa. De groep zoekt de drakenballen om Trunks te bevrijden, maar een eindeloze strijd wacht op hen! Zullen Goku en de anderen Trunks re...
Poster voor Super Drags Super Drags In deze animatieserie voor volwassenen leiden drie homoseksuele collega's een dubbelleven als dragqueen-superhelden en beschermen de LGBTQ-community tegen boze vijanden.
Poster voor Super Factories Super Factories Betreed de slimste, grootste en meest geavanceerde fabrieken ter wereld om een kijkje achter de schermen te nemen bij de vele unieke producten die ze met verbijsterende snelheden en verbazingwekkende efficiëntie en precisie vervaardigen.
Poster voor Super Fun Night Super Fun Night Super Fun Night volgt drie nerdy vriendinnen Kimmie, Helen-Alice en Marika in hun zoektocht naar het hebben van enorm veel lol, elke vrijdagavond.
Poster voor Super League: The War for Football Super League: The War for Football Het is een vierdelige serie die de strijd documenteert die op het spel staat wanneer de plannen voor een afgescheiden competitie opduiken en het verleden, het heden en de toekomst van het Europese voetbal botsen, waardoor de machtigste leiders van het spel de tradities van de sport moeten verdedigen of omverwerpen. Met ongekende toegang tot voorzitters van competities, clubeigenaren en de archi...
Poster voor Super Pumped Super Pumped Elk seizoen van de anthologiereeks zal een verhaal verkennen dat de zakenwereld op zijn kop zette en de cultuur veranderde.
Poster voor Super/Natural Super/Natural Door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke innovaties en geavanceerde filmtechnologie om de geheime krachten en superzintuigen van 's werelds meest buitengewone dieren te onthullen, kunnen de kijkers van de serie voorbij de normale menselijke perceptie kijken en horen om de natuurlijke wereld te ervaren zoals een specifieke soort dat doet. Van bloemen zien in bijenvisie, een gespre...
Poster voor Supergirl Supergirl Kara Zor-El ontsnapte samen met haar beroemde neef van de verwoesting van haar planeet Krypton. Op 24-jarige leeftijd omhelst ze haar superkrachten die altijd voor haar bestemd waren.
Poster voor Superior Donuts Superior Donuts Superior Donuts onderzoekt de relatie tussen de eigenaar van een donutwinkel, Arthur Przbyszewski, zijn nieuwe dienstnemer Franco Wicks en de nodige vaste klanten.
Poster voor Superman & Lois Superman & Lois Superman & Lois speelt zich af in de Arrowverse. Het verhaal volgt de wereldberoemde superheld Superman en de wereldberoemde journalist Lois Lane, terwijl ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit in de huidige samenleving.
Poster voor SuperMansion SuperMansion De ouder wordende superheld Titanium Rex en zijn team, die bekend staan als The League of Freedom, proberen relevant te blijven in een snel veranderende wereld.
Poster voor Supermarket Sweep Supermarket Sweep Emmy Award-genomineerde actrice en komiek Leslie Jones dient als host en uitvoerend producent voor deze revival van de klassieke tv-spelshow 'Supermarket Sweep'. De snelle en energieke serie volgt drie teams van twee terwijl ze het tegen elkaar opnemen met hun vaardigheden op het gebied van boodschappen doen en kennis van merchandise om grote geldprijzen te winnen.
Poster voor Supermarket Sweep (UK) Supermarket Sweep (UK) In deze iconische spelshow beantwoorden deelnemers trivia-vragen over eten en racen ze tegen de klok terwijl ze hun karren volproppen voor enorme boodschappen.
Poster voor Supernanny Supernanny Supernanny is een Amerikaans televisieprogramma over kleine kinderen die uiterst ongewenst gedrag vertonen. De ouders van de kinderen krijgen hulp van een Britse supernanny om hun kinderen beter op te voeden en om zelf ook het een en ander te leren van het opvoeden van een kind.
Poster voor Supernatural Supernatural Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien meestal o...
Poster voor Superstar Chef Superstar Chef In Superstar Chef gaan acht van de allerbeste koks van ons land samen met acht bekende kandidaten als duo een culinaire strijd aan. Niet eerder deden zoveel Nederlandse top- en Michelin-sterrenchefs mee aan een kookwedstrijd. Onder leiding van presentator Tijl Beckand koken de teams wekelijks de sterren van de hemel. Zij worden beoordeeld door de drie vakkundige juryleden; drie-sterren chef Ser...
Poster voor Superstition Superstition Superstition centreert zich op de familie Mosley, eigenaren van het enige uitvaartcentrum in een fictieve stad aan de rand van New Orleans waar ze ook de donkere geheimen en de geschiedenis van de stad bewaren. Bekend om zijn spookhuizen, verhoogde begraafplaatsen, vreemde stedelingen en een rijke geschiedenis van ongebruikelijke verschijnselen, is de stad ook een verzamelplaats voor 's werelds...
Poster voor Superstore Superstore Een hilarische werkplekkomedie over een unieke familie werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de dagelijkse routine te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers.
Poster voor Surface Surface Surface begint met de ontdekking van nieuw leven in de oceaan. Een biologe, een verzekeringsagent en een schoolgaande jongen raken gefascineerd door deze levensvorm en willen er meer van weten. Ondertussen proberen agenten van de overheid de zaak in de doofpot te stoppen. De vraag is waarom.
Poster voor Surface Surface Een traumatisch hoofdletsel laat Sophie achter met extreem geheugenverlies. In haar zoektocht om de stukjes van haar leven weer in elkaar te zetten, met hulp van haar man en vrienden, begint Sophie de waarheid achter haar beeldschone leven in twijfel te trekken.
Poster voor SurrealEstate SurrealEstate De bovennatuurlijk opgeleide makelaar Nick Roman en zijn eliteteam van specialisten doen hun best om huizen te verkopen waar niemand anders in de buurt wil komen. Het team werkt samen om spookachtige en bezeten huizen te onderzoeken, te onderzoeken en hopelijk te "repareren" (met vaak gruwelijke resultaten).
Poster voor Survival of the Thickest Survival of the Thickest Na een slechte scheiding grijpt de gepassioneerde styliste Mavis Beaumont de kans om opnieuw te beginnen in het leven en de liefde, terwijl ze het geluk vindt op haar eigen voorwaarden.
Poster voor Survive Survive Jane, die voor haar leven moet vechten als haar vliegtuig neerstort op een afgelegen besneeuwde berg. Paul is de enige overgebleven overlevende en samen gaan ze op een schrijnende reis uit de wildernis.
Poster voor Surviving Death Surviving Death Wat gebeurt er als we sterven? Deze docuserie verkent persoonlijke verhalen en onderzoek naar bijna-doodervaringen, reïncarnatie en paranormale verschijnselen.
Poster voor Surviving Escobar: Alias JJ Surviving Escobar: Alias JJ ’Surviving Escobar: Alias JJ’ is het verhaal van dit personage nadat hij de enige overlevende van het Medellin-kartel is geworden. Het verhaal begint met de ondergang van Pablo Escobar wanneer Alias JJ besluit zich over te geven. Nadat hij in de gevangenis belandt, moet hij het opnemen tegen zijn vijanden en al zijn tactieken gebruiken. Niet alleen om te overleven, maar om zijn status van b...
Poster voor Surviving Jack Surviving Jack Surviving Jack is een verhaal over een jongen die een man wordt en een man die een vader wordt in een tijd voordat Google bestond.
Poster voor Surviving R. Kelly Surviving R. Kelly In de serie Surviving R.Kelly doen verschillende beroemdheden hun verhaal over het seksueel misbruik door R&B-zanger R. Kelly.
Poster voor Surviving Suburbia Surviving Suburbia Surviving Suburbia volgt het leven van Keith and Anne Stever en hun twee kinderen tijdens het leven in een buitenwijk.
Poster voor Surviving Summer Surviving Summer Een opstandige tiener uit New York wordt van school getrapt en verbannen naar Australië. In de naaste omgeving van een jonge surfer veroorzaakt hij chaos.
Poster voor Survivor (UK) Survivor (UK) Het is meer dan een spel. Achttien spelers zijn gedropt op een onbewoond eiland. Wie zal de rest te slim af zijn, overleven en gekroond worden tot 'Enige Overlevende'?
Poster voor Survivor New Zealand Survivor New Zealand Survivor is een realityserie, die zich in deze variant in Nieuw-Zeeland afspeelt.
Poster voor Survivor US Survivor US Survivor is een Amerikaanse realityserie van de zender CBS. De serie ging in première op 31 mei 2000.
Poster voor Survivor's Remorse Survivor's Remorse 'Survivor's Remorse' volgt Cam Calloway gespeeld door Jessie T. Usher, een basketbalfenomeen van begin twintig die plotseling in de schijnwerpers wordt geschoven na het ondertekenen van een contract van meerdere miljoenen dollars met een professioneel basketbalteam in Atlanta.
Poster voor Survivors Survivors Survivors is een beklemmende Britse thrillerserie die zich afspeelt in een wereld waar een geheimzinnig virus zojuist het merendeel van de mensheid heeft weggevaagd. De weinige overlevenden moeten zich zien te redden in een verschrikkelijke nieuwe werkelijkheid, zonder vrienden en familie, zonder elektriciteit, zonder schoon leidingwater en zonder moderne technologie.
Poster voor Suspect Suspect Een ervaren rechercheur wordt naar een mortuarium van een ziekenhuis geroepen om een lijk te identificeren, maar ontdekt dat het zijn vervreemde dochter is. Getraumatiseerd door het nieuws dat ze blijkbaar zelfmoord heeft gepleegd, gaat Frater op zoek naar de waarheid over haar dood.
Poster voor Suspects Suspects Deze procedurele serie is gesitueerd in Londen en elke aflevering begint met een nieuwsbericht waarna een team van drie rechercheurs de omstandigheden rond het misdrijf onderzoeken. De zaken zelf zijn moderne thema's, zoals een soldaat met PTSD, een moord die vermomd wordt als een zelfmoord en een groepsverkrachting van een jonge tiener.
Poster voor Suspects Suspects Suspects gaat over het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Ze krijgen te maken met acht moderne misdaadzaken die moeilijk op te lossen zijn. Het team bijt zich vast in elke zaak om deze met succes af te ronden.
Poster voor Suspicion Suspicion Vijf gewone Britten worden ervan beschuldigd de zoon van een prominente Amerikaanse mediamagnaat te hebben ontvoerd. Ze beginnen aan een wanhopige race tegen de klok om hun onschuld te bewijzen, maar zal iemand hen geloven - en vertellen ze wel de waarheid?
Poster voor Suspicious Partner Suspicious Partner Noh Ji Wook is een aanklager die van beroep wisselt naar een privé-advocaat. Hij is getraumatiseerd door een gebeurtenis in zijn jeugd waarbij zijn ouders en zijn eerste liefde betrokken waren. Eun Bong Hee, een Taekwondo-atleet in haar jeugd, is een trainee officier van justitie die een moordverdachte is geworden. Uiteindelijk worden ze beide de focus van een moordenaar.
Poster voor Svörtu sandar Svörtu sandar IJslandse misdaadreeks over een vrouwelijke politie-inspecteur die terugkeert naar haar geboorteplaats en er zowel geconfronteerd wordt met een seriemoordenaar als met haar eigen donkere verleden.
Poster voor Swagger Swagger Verken de wereld van AAU-basketbal (Amateur Athletic Union) in de hoofdstad van het land, en de spelers, hun families en coaches die de dunne lijn bewandelen tussen dromen en ambitie, en opportunisme en corruptie.
Poster voor Swallowed Star Swallowed Star Op een dag verscheen er een onverklaard RR-virus op de aarde, waardoor de wereld in een ramp terechtkwam. Geïnfecteerde dieren muteerden in verschrikkelijke monsters, vielen massaal binnen en mensen bouwden muren rond de vernietiging en vestigden de basisstad als het laatste bastion voor mensen. Het lijden dat de mensheid in deze periode heeft ervaren, staat bekend als de 'Grote Nirvana-period...
Poster voor Swamp People Swamp People Welkom in het Atchfalaya River Basin, het grootste moeras van Amerika en ecologisch gezien een van de meest gevarieerde gebieden. Met zijn torenhoge, met mos bedekte cipressen, 300 vogelsoorten en 54 soorten reptielen en amfibieën, is dit gebied van bijna 400.000 hectare in zuidelijk Louisiana een parel van de natuur en van een onmiskenbare pracht, die maar weinigen tegenwoordig nog te zien kr...
Poster voor Swamp Thing (2019) Swamp Thing (2019) In Swamp Thing (2019) gaat het over Abby Arcane; een vrouw van in de dertig, die iets van een einzelgänger heeft. Abby werkt voor het CDC in Atlanta en wordt naar haar thuisstadje Houma gestuurd, nadat ze daar tien jaar weggebleven is. De reden: er is de Houma Flu uitgebroken daar. Een virus dat zij moet oplossen, wat ze meteen doet met onderzoeker Alec Holland. Al snel blijkt dat de beste man...
Poster voor Swanenburg Swanenburg Wanneer pater familias Jack Praal wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en zijn jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, wordt de familie Praal meegezogen in een web van intriges en verraad.
Poster voor Swarm Swarm De serie vertelt het verhaal van Dre, een jonge vrouw die geobsedeerd is door een fictieve popster (wiens oeuvre en esthetiek erg lijken op die van Beyoncé. De show is een duik in Dre's leven, haar fandom, en hoe het haar naar donkere, onverwachte plaatsen brengt.
Poster voor Sweet Genius Sweet Genius De gerenommeerde banketbakker Ron Ben-Israel organiseert deze wedstrijdserie waarin vier van Amerika's belangrijkste banketbakkers strijden in uitdagingen, beoordeeld door Ben-Israel, die hun vermogen testen om geheime ingrediënten te gebruiken om, op basis van een gegeven inspiratie, inventieve desserts te creëren in een eindige periode. De winnaar van elke uitdaging gaat door naar de laatst...
Poster voor Sweet Home Sweet Home Terwijl mensen in woeste monsters veranderen en terreur zaaien, vechten een onrustige tiener en zijn buren in zijn appartement om te overleven en om vast te houden aan hun menselijkheid.
Poster voor Sweet Magnolias Sweet Magnolias Richt zich op drie vrouwen uit South Carolina, ze zijn beste vriendinnen sinds de middelbare school, terwijl ze elkaar behoeden voor de complexiteit van romantiek, carrière en familie.
Poster voor Sweet Tooth Sweet Tooth 'Sweet Tooth' is de coming-of-age-fabel van Gus, een jongen / hert-hybride die het huis verlaat om te ontdekken dat de wereld geteisterd wordt door een cataclysmische gebeurtenis. Hij voegt zich bij een ragtag-familie van hybriden en mensen die op zoek zijn naar antwoorden achter de gebeurtenis en uiteindelijk een enorme samenzwering ontdekken die hem dwingt zijn bestaan ​​in twijfel te tre...
Poster voor Sweet Valley High Sweet Valley High Sweet Valley High gaat over de zeventienjarige tweelingzussen Elizabeth en Jessica Wakefield. Hun uiterlijk is zo goed als identiek, maar ze hebben verschillende karakters. Hun middelbare schooltijd brengen ze door op Sweet Valley High in Californië.
Poster voor Sweet/Vicious Sweet/Vicious Jules, de perfecte sociëteitsstudent, balanceert haar studentenleven en het, in het geheim, spelen van rechter, jury en politieagente op de campus. Alles gaat goed. Totdat Ophelia, een verschrikkelijke, rijke hacker en wietdealer, Jules' geheim ontdekt en zich met haar missie voor rechtvaardigheid gaat bemoeien.
Poster voor Sweetbitter Sweetbitter Het verhaal van de 22-jarige Tess die bij een restaurant in New York gaat werken. Hier wordt ze geïntroduceerd aan de wereld van drugs, alcohol, liefde en lust en moet ze haar leven op orde zien te houden.
Poster voor Sweetpea Sweetpea Het is het verhaal van een jonge vrouw die op het eerste gezicht onopvallend lijkt en werkt als redactieassistent in een Britse badplaats. Omdat ze geen voldoening haalt uit haar baan, wendt ze zich tot duistere bezigheden buiten haar werk, want wie zou haar ooit verdenken?
Poster voor Swiebertje Swiebertje Swiebertje is een zwerver die het steeds aan de stok krijgt met veldwachter Bromsnor. Daarnaast maakte hij continu juffrouw Saartje het hof, de huishoudster van de burgemeester. In 1968 kwam de figuur van Malle Pietje, gespeeld door Piet Ekel, als vast personage in de serie.
Poster voor Swimming with Sharks Swimming with Sharks Een jonge vrouwelijke assistente die het middelpunt is van een studio vol manipulators, intriganten en intriges. Ze weten niet dat ze klaar staat om ze allemaal te slim af te zijn.
Poster voor Swingtown Swingtown Deze dramaserie neemt kijkers mee terug naar de jaren zeventig voor een kijkje in huishoudens in de voorsteden die de duistere wateren van seksuele revolutie testen die swingers volgen in open huwelijken, 'key parties' en andere extravagante swingers.
Poster voor Switch Switch Neem vier meisjes, voeg wat flirten toe, een vleugje opstandigheid, een snufje risico's nemen en slechts een scheutje echte vriendschap. Het resultaat is Stella, Jude, Grace en Hannah. Switch is een vrolijk komedie-drama met Lacey Turner, Nina Toussaint-White, Phoebe Fox en Hannah Tointon als vier jonge twintigers in Camden Town in Londen, die toevallig heksen zijn! De vier jonge heksen bund...
Poster voor Switch Switch Eerste quiz ter wereld zonder punten. Elke dag van de week strijden dezelfde vijf kandidaten voor 1000 euro.
Poster voor Switched at Birth Switched at Birth Switched at Birth draait om twee tiener meisjes die vlak na hun geboorte per ongeluk van ouders gewisseld zijn. Bay Kennish is opgegroeid in een rijk gezin met twee ouders en een broer terwijl de dove Daphne Vasquez door haar alleenstaande moeder in een arbeiderswijk wordt opgevoed. Als de twee families elkaar ontmoeten, weten de meiden niet goed meer wie ze zijn, omdat ze beide erg aangetrokke...
Poster voor Sword Art Online Sword Art Online Op 6 november 2022 loggen de spelers voor het eerst in op SAO om er later achter te komen dat ze niet meer uit het spel kunnen uitloggen. Ze worden dan door de maker van het spel Akihiko Kayaba verteld dat om uit het spel te komen, ze de 100ste verdieping van de toren moeten bereiken en daar de eindbaas van het spel moeten verslaan.
Poster voor SWV & XSCAPE: The Queens of R&B SWV & XSCAPE: The Queens of R&B Na hun epische Verzuz-optreden komen de dames van Xscape en SWV opnieuw samen om zich voor te bereiden op een show die belooft hun muziekcarrière nieuw leven in te blazen. Er staat veel op het spel voor deze krachtige vrouwen terwijl ze door verschillende fasen van hun leven navigeren, zowel persoonlijk als professioneel. Van het vieren van de kracht van samenwerking en zusterschap tot het ove...
Poster voor Sydney to the Max Sydney to the Max De serie volgt middelbare scholier Sydney Reynolds en haar liefhebbende, alleenstaande vader Max. Ze wonen, samen met ruimdenkende oma Judy, in het huis waar Max is opgegroeid. Er zijn flashbacks naar de jaren 90 waarin we vader Max en zijn beste vriend Leo volgen.
Poster voor Sylvester & Tweety Mysteries Sylvester & Tweety Mysteries Sylvester Cat, Tweety Bird en Hector the Bulldog zijn de huisdieren van oma, een behoedzame matron met een voorliefde voor het oplossen van mysteries. Granny is een reizende detective die op Jessica Fletcher lijkt en die verdwijnende objecten en bizarre gebeurtenissen in de vier hoeken van de wereld onderzoekt, terwijl Sylvester voortdurend probeert Tweety te grijpen en op te eten en wordt tege...
Poster voor Sync Sync In het jaar 2025 heeft de mensheid de eerste gecomputeriseerde mens geschapen en deze is echt zonder compromis. Bij hyperintelligente computers komt echter de dreiging van zelfbewustzijn van de machine.