Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor Y: The Last Man Y: The Last Man Y doorkruist een post-apocalyptische wereld waar in door een catastrofale gebeurtenis elk mannelijk zoogdier heeft vernietigd, behalve voor een eenzame man. De nieuwe wereldorde van vrouwen zal geslacht, ras, klasse en overleving onderzoeken.
Poster voor Yankee Yankee Op de vlucht voor de politie, steekt een jonge ondernemer uit Arizona Mexico binnen en raakt diep betrokken bij drugshandel - met behulp van moderne technologie.
Poster voor Yashahime: Princess Half-Demon Yashahime: Princess Half-Demon De dochters van Sesshoumaru en Inuyasha vertrokken op een reis die de tijd overstijgt! In het feodale Japan worden de Half-Demonen-tweeling Towa en Setsuna van elkaar gescheiden tijdens een bosbrand. Terwijl ze wanhopig op zoek is naar haar jongere zus, dwaalt Towa een mysterieuze tunnel in die haar naar het huidige Japan stuurt, waar ze wordt gevonden en opgevoed door Kagome Higurashi's broer,...
Poster voor Year of The Rabbit Year of The Rabbit Year of The Rabbit volgt een groep Victoriaanse rechercheurs.
Poster voor Years and Years Years and Years Years and Years volgt de Lyons, een drukke familie in Manchester. Daniel gaat trouwen met Ralph, Stephen en Celeste maken zich zorgen om hun kinderen, Rosie achtervolgd een nieuwe vent en Edith is al jaren niet meer thuis. Heersend over hen allen is Gran, de keizerlijke Muriel. Maar wanneer hun leven samenkomt op één cruciale nacht in 2019, springt het verhaal naar de toekomst en volgt het de...
Poster voor Yellowjackets Yellowjackets Na een vliegtuigcrash diep in Ontario zijn leden van een damesvoetbalteam de enige overlevenden van de crash. De middelbare schoolmeisjes zullen moeten vechten om te overleven tegen kannibalistische clans.
Poster voor Yellowstone Yellowstone John Dutton bestuurt de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten, en onder constante aanvallen door degenen die het grenst - landontwikkelaars, een reservaat en het eerste nationale park van Amerika.
Poster voor Yes Minister Yes Minister Het verhaal van de doodnormale bediende Bernard Woolley, die in de frontlinie zit van de eeuwige gevechten tussen Jim Hacker (een gloednieuwe kabinetsminister) en Sir Humphrey Appleby (hoofd van het civiele departement).
Poster voor Yes, Dear Yes, Dear Kim en Gregory Thomas 'Greg' Warner vormen samen een schoolvoorbeeld van een keurig gezin. Beiden hebben nette manieren, zijn sociaal voelend, doen hun best op hun werk en samen proberen ze hun peuter Sam correct op te voeden. Kims perfectionisme is wel van dien aard dat het haarzelf soms in de weg zit en Greg is geen erg mannelijke man in de ogen van andere mannen.
Poster voor Yes, Prime Minister Yes, Prime Minister ‘Yes, Prime Minister’ is het vervolg op de populaire Britse serie ‘Yes Minister’. Het werd uitgezonden van 1986 tot 1988 en is het verhaal van de voortdurende gevechten tussen Jim Hacker, die nu premier is, en Sir Humphrey, die gepromoveerd is tot kabinetssecretaris.
Poster voor Yogi's Space Race Yogi's Space Race Yogi's Space Race is een tekenfilmprogramma geproduceerd door Hanna-Barbera voor NBC.
Poster voor YOLO Crystal Fantasy YOLO Crystal Fantasy Twee Australische party girls, Sarah en Rachel, op zoek naar leuke tijden, nieuwe ervaringen, positieve vibes en hoopvolle horoscopen in het bizarre stadje Wollongong. Sarah's zoektocht is om liefde te vinden, terwijl Rachel hongert naar chaos, waardoor ze vaak in conflict komen als ze surrealistische Australiana, vreemde boswezens en excentrieke nomaden tegenkomen.
Poster voor Yonderland Yonderland Een verveelde jonge moeder stapt een poort in en ontdekt een wereld van incompetente ridders en monniken die niet in staat zijn om te liegen.
Poster voor Yorkshire Ripper: The Secret Murders Yorkshire Ripper: The Secret Murders Serie over het politieonderzoek naar de misdaden van seriemoordenaar Peter Sutcliffe, bekend als de Yorkshire Ripper, en de gemiste kansen om hem aan te klagen voor zijn eerdere, niet-erkende misdaden.
Poster voor You You De slimme eigenaar van een boekenwinkel gebruikt zijn kennis van computers om de vrouw van zijn dromen voor zich te laten vallen.
Poster voor You Are Wanted You Are Wanted De jonge hotelmanager en huisvader Lukas Franke wordt uit zijn dagelijks leven gerukt als iemand zijn persoonlijke gegevens hackt en zijn levensloop opnieuw begint te schrijven. Vreemde berichten duiken op. Zijn digitale identiteit wordt veranderd. Het BKA, een Duitse federale politiedienst, verdenkt hem ervan lid te zijn van een terroristische beweging. Zelfs zijn vrouw begint aan hem te twijf...
Poster voor You Cannot Hide You Cannot Hide Sofia ontdekt dat haar man banden heeft met drugshandel en besluit samen te werken met de DEA. Bedreigd moet ze met haar dochter naar Spanje gaan om een nieuw leven te beginnen.
Poster voor You Don't Know Me You Don't Know Me Het is het verhaal van een jonge man die wordt beschuldigd van moord. Het bewijs is overweldigend. Maar tijdens zijn proces vertelt deze man een bijzonder verhaal. Het gaat over de vrouw van wie hij houdt, die in vreselijke problemen is gekomen. Het gaat over hoe hij alles riskeerde om haar te redden. Hij zweert dat hij onschuldig is. Maar uiteindelijk is het enige dat telt, dit: Geloof je hem?
Poster voor You Me Her You Me Her Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.
Poster voor You, Me and the Apocalypse You, Me and the Apocalypse Wanneer een groep mensen erachter komt dat een enorme komeet op de aarde af raast, verbergen ze zich in Slough om de apocalyps op televisie te bekijken.
Poster voor You're the Worst You're the Worst You're the Worst is een komisch liefdesverhaal over wat er gebeurt als twee giftige, zelfdestructieve mensen verliefd worden, ondanks zichzelf, en het onmogelijke proberen; een relatie onderhouden.
Poster voor Young & Hungry Young & Hungry Young & Hungry draait om een jonge food blogger, die ingehuurd wordt als een persoonlijke chefkok door een jonge technologische ondernemer.
Poster voor Young Dracula Young Dracula Count Dracula verhuist naar Londen met zijn twee kinderen, Vlad en Ingrid. Vlad wordt vrienden met een andere outsider die Robin heet, en zij kunnen elkaar helpen een kijkje te nemen in de wereld van de ander.
Poster voor Young Drunk Punk Young Drunk Punk Een originele comedy over de beproevingen en de tragedie van het opgroeien in de marge van de samenleving. Het is een ruwe en hilarische terugblik op eenvoudigere tijden en een gecompliceerde leeftijd. Twee jonge rebellen zijn vastbesloten om trouw te blijven aan zichzelf, en om te vechten tegen de samenleving.
Poster voor Young Justice Young Justice De serie volgt het leven en de avonturen van de jonge helden en sidekicks die lid zijn van het team. Young Justice is de jonge tegenhanger van het beroemde team de Justice League.
Poster voor Young Rock Young Rock Deze coming-of-age-reis belicht de onvergetelijke momenten en ongelooflijke relaties die Dwayne 'The Rock' Johnson van gewoon kind tot buitengewone superster hebben gemaakt. En onthullen dat hij meer op ons lijkt dan we denken.
Poster voor Young Royals Young Royals Prins Wilhelm past zich aan aan het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska, maar zijn hart volgen blijkt moeilijker dan verwacht.
Poster voor Young Sheldon Young Sheldon Het is 1989 en we volgen een 9-jarige Sheldon Cooper die we kennen van The Big Bang Theory. Young Sheldon werpt een blik op de vroege jaren van Sheldon Cooper, een jongen die niet begrepen werd door zijn familie, klasgenoten en buren.
Poster voor Young Wallander Young Wallander Een nieuwe kijk op Kurt Wallander als een agent van begin twintig in 2020, Zweden.
Poster voor Younger Younger Liza Miller is een pas gescheiden moeder. Toen haar dochter Caitlin met haar studie begon, verliet haar man David haar voor een jongere vrouw. Zonder de financiële steun van haar man probeert ze aan een baan te komen, maar dat is lastig voor een vrouw van haar leeftijd. Ze ontmoet een jonge man in een bar die haar laat inzien dat ze voor een jongere vrouw kan doorgaan. Na een make-over gaat ze...
Poster voor Your Family or Mine Your Family or Mine Your Family or Mine draait om Oliver en Kelli, die zijn het levende bewijs van het adagium 'als je met iemand trouwt, trouw je met de hele familie'.
Poster voor Your Friend, Andrew W.K. Your Friend, Andrew W.K. Welkom bij JOUW show. Je vriend, Andrew W.K., wil je helpen bij al je problemen. Stuur hem een berichtje en wellicht wordt je probleem opgelost of vraag beantwoord.
Poster voor Your Garden Made Perfect Your Garden Made Perfect Angela Scanlon is terug met deze gloednieuwe serie die dezelfde opmerkelijke technologie gebruikt om tuinruimtes opnieuw uit te vinden als een echt verlengstuk van het huis van de mensen.
Poster voor Your Home Made Perfect Your Home Made Perfect Stelt u zich eens voor dat u uw huis binnenstapt, maar dat het plotseling een gedaanteverwisseling heeft ondergaan die uw stoutste dromen te boven gaat, zonder ooit een blik verf te openen of ook maar één baksteen op te tillen. Angela Scanlon presenteert een vastgoed make-over serie als geen ander. In een primeur voor de Britse televisie stellen geavanceerde virtual reality en visuele effecte...
Poster voor Your Honor (US) Your Honor (US) De zoon van een gerespecteerde rechter is betrokken bij een hit-and-run die leidt tot een spel met hoge inzetten van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. Een legale thriller die door alle lagen van de samenleving in New Orleans scheurt.
Poster voor Your Lie in April Your Lie in April Pianowonderkind Arima Kosei domineerde de competitie en alle kindermuzikanten kenden zijn naam. Maar na het overlijden van zijn moeder, die tevens zijn lerares was, kreeg hij tijdens een recital een zenuwinzinking, waardoor hij het geluid van zijn piano niet meer kon horen, hoewel zijn gehoor perfect in orde was. Zelfs twee jaar later heeft Kosei geen piano meer aangeraakt en bekijkt hij de wer...
Poster voor Your Worst Nightmare Your Worst Nightmare Niets is wat het lijkt. Voor deze slachtoffers ligt er iets of iemand kwaads op de loer in de schaduw. Your Worst Nightmare presenteert spookachtige verhalen en levert thrillers voor echte misdaad in een filmische stijl.
Poster voor Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Yu-Gi-Oh! is een show over een jongen genaamd Yugi Moto en zijn alter-ego, Yami Yugi, die leeft in zijn ketting bekend als de Millennium Puzzel. Zij spelen het kaartspel bekend als Duel Monsters, maar alles is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het spel van Duel Monsters vindt zijn oorsprong in het oude Egypte, en de monsters in de kaarten zijn gebaseerd op echte monsters. Ook de Millennium Puzzl...
Poster voor Yukon Gold Yukon Gold Yukon Gold gaat over vier professionele goudmijnbouwfamilies en de concurrentie in het noorden van Canada.
Poster voor Yukon Men Yukon Men In Yukon Men volgen we de heldhaftige inwoners van dit geïsoleerde deel van Amerika in hun dagelijkse strijd om te overleven. Zonen die vroeg volwassen worden en vaders die van zonsopgang tot zonsondergang met elkaar samenwerken om hun families te voeden en hun tradities te beschermen. Zij zijn de Yukon Men!