Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor Year of The Rabbit Year of The Rabbit Year of The Rabbit volgt een groep Victoriaanse rechercheurs.
Poster voor Yellowstone Yellowstone John Dutton bestuurt de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten, en onder constante aanvallen door degenen die het grenst - landontwikkelaars, een reservaat en het eerste nationale park van Amerika.
Poster voor Yes Minister Yes Minister Het verhaal van de doodnormale bediende Bernard Woolley, die in de frontlinie zit van de eeuwige gevechten tussen Jim Hacker (een gloednieuwe kabinetsminister) en Sir Humphrey Appleby (hoofd van het civiele departement).
Poster voor Yes, Dear Yes, Dear Kim en Gregory Thomas 'Greg' Warner vormen samen een schoolvoorbeeld van een keurig gezin. Beiden hebben nette manieren, zijn sociaal voelend, doen hun best op hun werk en samen proberen ze hun peuter Sam correct op te voeden. Kims perfectionisme is wel van dien aard dat het haarzelf soms in de weg zit en Greg is geen erg mannelijke man in de ogen van andere mannen.
Poster voor Yonderland Yonderland Een verveelde jonge moeder stapt een poort in en ontdekt een wereld van incompetente ridders en monniken die niet in staat zijn om te liegen.
Poster voor You You De slimme eigenaar van een boekenwinkel gebruikt zijn kennis van computers om de vrouw van zijn dromen voor zich te laten vallen.
Poster voor You Are Wanted You Are Wanted De jonge hotelmanager en huisvader Lukas Franke wordt uit zijn dagelijks leven gerukt als iemand zijn persoonlijke gegevens hackt en zijn levensloop opnieuw begint te schrijven. Vreemde berichten duiken op. Zijn digitale identiteit wordt veranderd. Het BKA, een Duitse federale politiedienst, verdenkt hem ervan lid te zijn van een terroristische beweging. Zelfs zijn vrouw begint aan hem te twijf...
Poster voor You Me Her You Me Her Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.
Poster voor You, Me and the Apocalypse You, Me and the Apocalypse Wanneer een groep mensen erachter komt dat een enorme komeet op de aarde af raast, verbergen ze zich in Slough om de apocalyps op televisie te bekijken.
Poster voor You're the Worst You're the Worst You're the Worst is een komisch liefdesverhaal over wat er gebeurt als twee giftige, zelfdestructieve mensen verliefd worden, ondanks zichzelf, en het onmogelijke proberen; een relatie onderhouden.
Poster voor Young & Hungry Young & Hungry Young & Hungry draait om een jonge food blogger, die ingehuurd wordt als een persoonlijke chefkok door een jonge technologische ondernemer.
Poster voor Young Dracula Young Dracula Count Dracula verhuist naar Londen met zijn twee kinderen, Vlad en Ingrid. Vlad wordt vrienden met een andere outsider die Robin heet, en zij kunnen elkaar helpen een kijkje te nemen in de wereld van de ander.
Poster voor Young Drunk Punk Young Drunk Punk Een originele comedy over de beproevingen en de tragedie van het opgroeien in de marge van de samenleving. Het is een ruwe en hilarische terugblik op eenvoudigere tijden en een gecompliceerde leeftijd. Twee jonge rebellen zijn vastbesloten om trouw te blijven aan zichzelf, en om te vechten tegen de samenleving.
Poster voor Young Justice Young Justice De serie volgt het leven en de avonturen van de jonge helden en sidekicks die lid zijn van het team. Young Justice is de jonge tegenhanger van het beroemde team de Justice League.
Poster voor Young Sheldon Young Sheldon Het is 1989 en we volgen een 9-jarige Sheldon Cooper die we kennen van The Big Bang Theory. Young Sheldon werpt een blik op de vroege jaren van Sheldon Cooper, een jongen die niet begrepen werd door zijn familie, klasgenoten en buren.
Poster voor Younger Younger Liza Miller is een pas gescheiden moeder. Toen haar dochter Caitlin met haar studie begon, verliet haar man David haar voor een jongere vrouw. Zonder de financiële steun van haar man probeert ze aan een baan te komen, maar dat is lastig voor een vrouw van haar leeftijd. Ze ontmoet een jonge man in een bar die haar laat inzien dat ze voor een jongere vrouw kan doorgaan. Na een make-over gaat ze...
Poster voor Your Family or Mine Your Family or Mine Your Family or Mine draait om Oliver en Kelli, die zijn het levende bewijs van het adagium 'als je met iemand trouwt, trouw je met de hele familie'.
Poster voor Your Friend, Andrew W.K. Your Friend, Andrew W.K. Welkom bij JOUW show. Je vriend, Andrew W.K., wil je helpen bij al je problemen. Stuur hem een berichtje en wellicht wordt je probleem opgelost of vraag beantwoord.
Poster voor Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Yu-Gi-Oh! Duel Monsters Yu-Gi-Oh! is een show over een jongen genaamd Yugi Moto en zijn alter-ego, Yami Yugi, die leeft in zijn ketting bekend als de Millennium Puzzel. Zij spelen het kaartspel bekend als Duel Monsters, maar alles is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het spel van Duel Monsters vindt zijn oorsprong in het oude Egypte, en de monsters in de kaarten zijn gebaseerd op echte monsters. Ook de Millennium Puzzl...
Poster voor Yukon Gold Yukon Gold Yukon Gold gaat over vier professionele goudmijnbouwfamilies en de concurrentie in het noorden van Canada.
Poster voor Yukon Men Yukon Men In Yukon Men volgen we de heldhaftige inwoners van dit geïsoleerde deel van Amerika in hun dagelijkse strijd om te overleven. Zonen die vroeg volwassen worden en vaders die van zonsopgang tot zonsondergang met elkaar samenwerken om hun families te voeden en hun tradities te beschermen. Zij zijn de Yukon Men!