Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor V V De wereld ontwaakt met ruimteschepen boven alle grote steden. Ondanks dat de aliens claimen in vrede te komen, zijn er een aantal die hen niet geloven. Erica Evans, werkend voor Homeland Security, ontdekt dat deze aliens plannen hebben om de overheid en bedrijven te infiltreren om zo de planeet over te nemen. Erica besluit om deel te nemen aan een verzetsbeweging waar ook Ryan, een alien die de...
Poster voor V V V gaat over een invasie van aliens in de nabije toekomst. Met een vloot van maar liefst 50 schepen arriveren ze op aarde. De schepen worden geparkeerd in de lucht boven een aantal grote steden. De aliens lijken in eerste instantie gewoon op mensen en presenteren zich als een vredelievend ras, naar de aarde gekomen om technolgie te delen. De overheden accepteren hun aanbod, maar al snel wordt du...
Poster voor V House: Inside the Mansion V House: Inside the Mansion Acht TikTok creators krijgen de kans om samen een Nederlands TikTok groepsaccount te starten en deze zo succesvol mogelijk te maken. Hoewel ze op hun solo accounts ruim 4,5 miljoen volgers hebben, moeten ze voor het V House account helemaal opnieuw beginnen. Lukt het ze om hun creativiteit te combineren en de sweet spot te vinden in de constant veranderende wereld van social media?
Poster voor V Wars V Wars Dr. Luther Swann ziet hoe zijn beste vriend Michael door toedoen van een mysterieuze ziekte in een vampier verandert. Wanneer er steeds meer mensen besmet raken, groeit Michael uit tot de leider van een ondergronds genootschap van vampiers.
Poster voor Vaders & Moeders Vaders & Moeders In de vrolijke Videolandserie Vaders & Moeders zien we drie jonge, geslaagde stellen die naast elkaar wonen en het perfecte leven leiden. Althans, zo lijkt het. De realiteit is een stuk chaotischer: uitpuilende agenda’s, werkstress, opstandige kinderen, onvervulde ambities, een kapotte droger, en: loopt de relatie nog wel zo lekker? Van alledaags gedoe tot ingewikkelde levensvragen; de buren ...
Poster voor Vagabond Vagabond Om een aanbesteding van defensie te winnen laat men een vliegtuig neerstorten. De oom van één van de slachtoffertjes komt er achter dat er een overlevende is; deze is verantwoordelijk voor het neerstorten. De oom gaat een samenwerking aan met de Koreaanse geheime dienst om gerechtigheid te krijgen.
Poster voor Vagrant Queen Vagrant Queen Vagrant Queen volgt Elida van kinderkoningin tot wees die buitenstaand is, terwijl ze de verraderlijke uithoeken van de melkweg opzoekt, altijd een stap voor op de Republiek regering om haar bloedlijn te blussen. Wanneer haar oude vriend Isaac opduikt en beweert dat haar moeder Xevelyn nog steeds leeft, gaan ze op weg met hun nieuwe bondgenoot, Amae, om een ​​redding te organiseren die haar...
Poster voor Vai Que Cola Vai Que Cola Nadat hij betrokken is geraakt bij een oplichtingszaak, gaat de bedrieger Valdomiro in een pension in een buitenwijk van Rio wonen en probeert hij te ontsnappen aan de federale politie. De hardwerkende Dona Jô, eigenares van het pension, ontvangt hem als gast en ziet dat er een goed hart in hem schuilt. Terwijl hij probeert zijn verhaal in kromme lijnen te herschrijven, krijgt Valdo te maken m...
Poster voor Vakantiehuis For Life Vakantiehuis For Life Vijf duo's moeten een pittoreske chalet in de Ardennen restaureren.
Poster voor Valeria Valeria Een schrijver in een creatieve en huwelijkscrisis vindt toevlucht en steun bij haar drie beste vrienden.
Poster voor Valerie's Home Cooking Valerie's Home Cooking Valerie Bertinellie laat de kijkers zien hoe gemakkelijk het is om een moderne versie van de favorieten te koken van haar familie. De Golden Globe winnaar nodigt haar beste vrienden uit voor haar heerlijke maaltijden en natuurlijk en de gezelligheid van Valerie's Home Cooking.
Poster voor Valley of Tears Valley of Tears 6 oktober 1973. Arabische staten onder leiding van Egypte en Syrië lanceerden een verrassende invasie en veroverden bijna Israël tijdens de heiligste dag van de Joodse kalender: Yom Kippur. Het verhaal wordt verteld door de ogen van drie personages, wier leven in het hart van de strijd werd gegooid, met zowel bedwelmende, verslavende als absurditeiten.
Poster voor Valor Valor In Valor zien we hoe de grenzen tussen de militaire discipline en het menselijke verlangen worden getest op een Amerikaanse basis waar elite helikopterpiloten worden getraind voor internationale en nationale missies. We zien ook flashbacks naar een mislukte missie met een van de eerste vrouwen in dit team wat er voor zorgt dat persoonlijke en overheidsgeheimen worden ontrafeld.
Poster voor Vamos Met De Familie Pos Vamos Met De Familie Pos Na hun avonturen in Helemaal Het Einde! en het opbouwen van hun wijnimperium is het voor de familie Pos tijd voor vakantie. Ze gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland Chili. Vaststaat dat de trip begint met een reis naar Argentinië én dat Brazilië, Colombia en Peru niet mogen ontbreken.
Poster voor Vampieren in de Nacht Vampieren in de Nacht Europa, 1889: de overgebleven vijf vampieren clans in Europa worden bedreigd met uitsterven. Om te overleven worden de erven van de overgebleven clans samengebracht op een nieuw gecreëerde school op het schip The Elisabetha om, anders dan hun ouders, samen te werken en sterker te worden dan ooit.
Poster voor Vampire Academy Vampire Academy Vampire Academy speelt zich af in een wereld van privileges en glamour en volgt de vriendschap van twee jonge vrouwen die hun opvallend verschillende klassen overstijgen terwijl ze zich voorbereiden op het voltooien van hun opleiding en toetreden tot de koninklijke vampiersamenleving.
Poster voor Van der Valk Van der Valk In zijn tijd bij de Amsterdamse politie heeft commissaris Piet van der Valk het allemaal gezien. Zijn cynisme schokt soms zelfs zijn assistent Johnny Kroon. Hun caseload brengt hen in contact met de vele subculturen van de stad, van drugsgebruikers tot seksuele perverts. Van der Valk staat bekend om zijn vermogen om moeilijke gevallen te doorbreken door zijn beroemde ingevingen na te streven. Z...
Poster voor Van God Los Van God Los Wat zegt een krantenberichtje nou uiteindelijk écht over een moord? Misschien vertelt het je dat er een mes of een pistool is gebruikt, of wat de gevangenisstraf is. Het blijft op veilige afstand, we gruwelen er even over en gaan weer verder. Maar is het wel zo ver weg? Wat gebeurt er nou met iemand die zó ver gaat dat hij door draait? Hoe komt iemand tot zo'n brute beestachtige daad?
Poster voor Van Gogh; een huis voor Vincent Van Gogh; een huis voor Vincent Van Gogh; Een huis voor Vincent vertelt het gedramatiseerde verhaal van misschien wel de meest beroemde kunstschilder van Nederland: Vincent van Gogh. Hoewel Van Gogh nu wereldwijde bekendheid geniet, verliep zijn leven vol strijd en omzwervingen. Uiteindelijk komt zijn indrukwekkende kunstenaarschap bovendrijven. De dramaserie vertelt het verhaal van deze omzwervingen, van de zoektocht van de...
Poster voor Van Helsing Van Helsing Vanessa Helsing, een ver familielid van de bekende vampierenjager Abraham van Helsing, wordt terug tot leven gewekt wanneer vampieren de aarde innemen. Zij is de laatste hoop van de mensheid om terug te nemen wat gestolen werd.
Poster voor Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts.
Poster voor Van Speijk Van Speijk 'Van Speijk' is een Nederlandse politie/dramaserie die zich afspeelt in Amsterdam. In de serie komen allerlei zaken aan bod, zoals een man wiens agressieve hond een spuitje moet krijgen, een jonge moslim die zelfmoord wil plegen omdat hij homoseksueel is of een man die de schuld op zich neemt voor een door zijn broer gepleegde misdaad. De privélevens van de agenten komen ook aan bod, en enkele...
Poster voor Van vlees en bloed Van vlees en bloed In Van vlees en bloed staat de slagersfamilie Vangenechten centraal. De zaken lopen goed in de slagerij tot de enige zoon van het slagerskoppel na een jarenlange afwezigheid plots voor de deur staat. Waar hij de voorbije tijd gezeten heeft, daar wil hij niks over kwijt. Hij wil weer thuis komen wonen en bovendien wil hij in de slagerij werken. Zijn moeder en grootmoeder willen niks liever dan d...
Poster voor Vandaag Inside Vandaag Inside Geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland bezighoudt.
Poster voor Vanished Vanished Vanished gaat over het onderzoek naar de plotselinge verdwijning van de vrouw van een senator. De zaak lijkt niet alleen te staan, maar is een gedeelte van een groter complot. De senator en zijn familie, de FBI agenten en een journaliste met haar cameraman raken allemaal betrokken in het complot.
Poster voor Vanity Fair Vanity Fair Vanity Fair volgt Becky Sharp die uit armoede probeert te klimmen.
Poster voor Varg Veum Varg Veum Varg Veum is een jonge, licht ontvlambare en roekeloze privé-detective. Deze rauwe en niet onaantrekkelijke Scandinaviër dult absoluut geen onrecht, maar met zijn ongewone onderzoeksmethodes flirt hij vaak met de grens van de wet.
Poster voor Vatican Girl: La Scomparsa di Emanuela Orlandi Vatican Girl: La Scomparsa di Emanuela Orlandi Rome, 1983. Na een muziekles te hebben verlaten, verdwijnt de 15-jarige Emanuela Orlandi, waardoor het Vaticaan verwikkeld raakt in een decennialang mysterie.
Poster voor Vechtershart Vechtershart Vechtershart speelt zich af in de fanatieke en hechte wereld van de vechtsport. Nick is een voormalig K1-kampioen die na vier jaar gevangenisstraf vrijkomt. Nick is in de bak beland door een geweldsdelict, waarbij ook zijn jongere broer, advocaat David Roest, betrokken was. Berooid probeert Nick zijn leven weer op te pakken. Hij is vastbesloten zich in de sportschool van zijn vader terug te kno...
Poster voor VeeKay VeeKay In dit seizoen van ‘Veekay’ volgen we de Nederlandse IndyCar coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout, zijn familie en zijn mentor Arie Lyendyk. Rinus wordt gezien als één van de grootste talenten in de Amerikaanse racewereld en dit seizoen zou hij geschiedenis kunnen schrijven door de jongste winnaar van de Indy 500 ooit te worden.
Poster voor Veep Veep Veep gaat over voormalig senator Selina Meyer. Ze komt erachter dat het Vice-Presidentschap van de Verenigde Staten van Amerika niet is wat ze ervan had verwacht en alles waar iedereen haar voor had gewaarschuwd.
Poster voor Vegas Vegas Vegas is geïnspireerd is op het levensverhaal van Ralph Lamb. Hij was een rodeocowboy die uitgroeide tot Sheriff van Las Vegas in de jaren 60. Eigenlijk wilde Ralph Lamb vooral genieten van de rust op zijn ranch, maar Las Vegas werd als gok- en entertainmentsmekka steeds meer overspoeld door outsiders en corrupte mensen, die zich ook steeds meer in zijn persoonlijke leven beginnen binnen te dr...
Poster voor Vegas Vegas In de nieuwe lokale actiethriller veroorzaakt een drugsdeal die op een bloederige nacht misgaat een reeks gebeurtenissen voor gevaarlijke facties en een lokale ondernemer. Gemaakt met de steun van NZ On Air.
Poster voor Velma Velma Het oorsprongsverhaal van Velma Dinkley, het onbezongen en ondergewaardeerde brein van de Scooby-Doo Mystery Inc. bende.
Poster voor Velvet Velvet De belangrijkste verhaallijn van de show is het liefdesverhaal van Alberto, erfgenaam van Galerías Velvet, een van de meest prestigieuze modewinkels in Spanje in de late jaren 1950, en Ana, die daar werkt als naaister.
Poster voor Vera Vera De Britse serie Vera is gebaseerd op detectives van schrijfster Ann Cleeves. Rechercheur Vera Stanhope is een vrouw van middelbare leeftijd, geregeld geplaagd door eenzaamheid en drankzucht. Met een niet aflatende koppigheid bestrijdt zij misdrijven in de onherbergzame omgeving van Noord-Engeland.
Poster voor Verborgen Gebreken Verborgen Gebreken Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Maar er worden ook allerlei trucs toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te laten eten. De vijf jonge makelaars uit Verborgen G...
Poster voor Verborgen Verleden Verborgen Verleden Bekende Nederlanders gaan op zoek naar hun verleden, gebaseerd op de Engelse serie 'Who do you think you are?'.
Poster voor Verbúðin Verbúðin Colombia heeft cocaïne. Afrika heeft goud. En IJsland heeft... vis. In het knusse vissersdorpje Westfjorden volgen we het koppel Harpa en Grimur, terwijl ze samen met hun jeugdvrienden een heus vissersimperium opbouwen. Met de invoering van een nieuw quotasysteem in het land, waarbij de visgronden worden geprivatiseerd, moeten Harpa en Grimur zich aanpassen aan alle veranderingen die dat me...
Poster voor Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza In de serie Verliefd op Ibiza volgen we de levens en romantische escapades van verschillende Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen op de loer liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd weer goed. Want dit is Ibiza…
Poster voor Vermist Vermist Vermist draait om het vijfkoppige team van de cel Vermiste Personen van de Federale Politie, dat zich focust op het terugvinden van vermiste personen. Door onder meer de zaak Dutroux en de moord op Nathalie Mahy en Stacy Lemmens heeft Vermist een hoog actualiteitsgehalte.
Poster voor Vermoord in het Buitenland Vermoord in het Buitenland John van den Heuvel helpt nabestaanden van een Nederlander die is vermoord buiten onze landsgrenzen. Meestal worden de nabestaanden niet echt goed geïnformeerd over wat zich allemaal heeft afgespeeld. John probeert de zaak duidelijk te krijgen voor de nabestaanden.
Poster voor Veronica Inside (VI) Veronica Inside (VI) Veronica Inside (kortweg VI) is een praatprogramma waarin Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp discussieerden over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. Ook schuwen ze onderwerpen buiten het voetbal niet en nemen ze iedereen op de hak met een flinke portie voetbalhumor, satire en kroegpraa...
Poster voor Veronica Mars Veronica Mars Veronica Mars is een Amerikaanse mysterie/dramaserie over een studente aan een High School, Veronica Mars genaamd, die haar vader helpt bij diens werk als privédetective en ook op eigen houtje geregeld mysteries oplost.
Poster voor Veronica Offside Veronica Offside Laagdrempelig programma waar het laatste voetbalnieuws en de wedstrijden op een luchtige manier besproken wordt en waar er ruimte is voor een grap, net als in de voetbalkantine.
Poster voor Veronica's Closet Veronica's Closet Veronica Chase is de eigenaar van Veronica's Closet, een bedrijf dat lingerie en boeken over romantiek verkoopt. Zelf is ze de schrijfster van The Guide to a Fairy Tale Marriage, waarmee ze naar de buitenwereld een beeld als geslaagd carrièrevrouw en deskundige op het gebied van relaties uitstraalt. In realiteit loopt haar huwelijk met rokkenjager Bryce Anderson op datzelfde moment ten einde e...
Poster voor Veronika Veronika Wanneer een aan tabletten verslaafde politieagente, Veronika Gren (Alexandra Rapaport), een moeder van twee kinderen, een overleden jongen (Sam Herrgård) ziet, trekt ze haar eigen geestelijke gezondheid in twijfel. Ze realiseert zich al snel dat deze visioenen cruciaal zullen zijn bij het oplossen van onopgeloste misdaden en wordt gedwongen met tegenzin te accepteren dat de jongen misschien ge...
Poster voor Versailles Versailles In Versailles volgen we Louis XIV in zijn eerste jaar als koning van Frankrijk en zien we hoe hij grootste plannen heeft voor Versailles.
Poster voor Verslaafd! Verslaafd! 'Verslaafd!', een programma dat levens kan redden. Ruim 2 miljoen Nederlanders zijn verslaafd aan bijvoorbeeld alcohol, drugs, gokken, gamen, seks of eten. Daarmee verwoesten ze niet alleen hun eigen leven, maar ook het leven van hun dierbaren. In het nieuwe programma ‘Verslaafd!’ roepen de wanhopige familieleden en vrienden van een verslaafde de hulp in van presentator Ewout Genemans en in...
Poster voor Versus Versus "Versus" gaat over Madison en Lauren, rivaliserende lacrosse speelsters, die gedwongen worden om in hetzelfde team te spelen in een ongekend zomertoernooi met belangrijke college vooruitzichten. De twee moeten leren om te gaan met hun verschillen, persoonlijke conflicten onder ogen zien, en samenkomen als een sterkere eenheid met hun teamgenoten.
Poster voor Very Scary People Very Scary People Gastheer Donnie Wahlberg beschrijft de verwrongen levens van duivelse criminelen, zoals Charles Manson, Aileen Wuornos, John Wayne Gacy, dominee Jim Jones en anderen.
Poster voor Very Small Business Very Small Business Don Angel is een kleine zakenman, de ruggengraat van de grote economie van dit grote land. Maar als dat waar is, is het niet dankzij hem. Na talloze mislukte zakelijke ondernemingen snelt Don's eenmanspublicatie-imperium naar liquidatie. Zijn schulden lopen op, zijn maag maakt hem kapot, zijn vrouw heeft hem verlaten en hij heeft net Ray Leonard ingehuurd als zijn journalist. Met zijn eerste vo...
Poster voor Vexed Vexed Vexed draait om Kate en Jack, twee rechercheurs. Slim, sexy en grappig: hun persoonlijke levens zijn al net zo gecompliceerd als de zaken die ze onderzoeken. Ook al zijn ze politieagenten, ze hebben dezelfde frustraties, afleidingen en onzekerheden als jij en ik. Ze zijn altijd onderweg of ze zijn te vinden in hun onofficiële kantoor: hun lokale café tegenover het politiebureau. Hun zaken ver...
Poster voor VICE VICE VICE is een docu-serie zoals je die nog nooit hebt gezien, en het is op afstand iets wat je nooit zal zien op de kanalen van het kabelnieuws. Haar gebied van belang is de wereld; de hele wereld, niet alleen de voorstad waar je woont. De nadruk ligt op internationaal nieuws.
Poster voor Vice Principals Vice Principals Vice Principals is een zwarte comedy over twee rectoren van een middelbare school die het met elkaar aan de stok krijgen.
Poster voor Vicious Vicious Freddie en Stuart zijn een oud koppel dat al eeuwen bij elkaar is en continue kibbelen. Hun leven wordt op zijn kop gezet door hun nieuwe bovenbuur Ash die zeker problemen zal veroorzaken in hun alledaagse leven.
Poster voor Victim Number 8 Victim Number 8 Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
Poster voor Victor and Valentino Victor and Valentino Twee halfbroers brengen een zomer door met hun oma in Monte Macabre, een klein en mysterieus stadje, waar de mythen en legendes van de Latijns-Amerikaanse folklore tot leven komen.
Poster voor Victoria Victoria Victoria gaat over de jonge jaren van de Britse koningin Victoria. Van haar kroning op 18-jarige leeftijd tot haar huwelijk met Prins Albert in 1840.
Poster voor Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Een jaarlijkse modeshow gesponsord door Victoria's Secret, een merk van lingerie en slaapkledij. Victoria's Secret gebruikt de show om haar goederen te promoten en op de markt te brengen in een high-profile omgeving. Aan de show nemen enkele van 's werelds meest vooraanstaande modellen deel, zoals de huidige Victoria's Secret Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes...
Poster voor Victorious Victorious Victorious volgt het leven van Tori Vega. Tori is studente op de Hollywood Arts High School. Ze heeft hier te maken met allerlei typische personages, waaronder Robbie, een jongen die een nerd-achtig karakter heeft en altijd een handpop bij zich draagt. Typerend aan series van Schneider, is dat er altijd rivaliteit heerst tussen bepaalde personages, zoals de relatie tussen Tori en Jade, die alti...
Poster voor Vida Vida Emma and Lyn zijn twee vervreemde Mexicaans-Amerikaanse zussen uit Los Angeles met een hoop onderlinge verschillen. Wanneer ze allebei door omstandigheden terugkeren naar hun jeugdbuurt, worden ze met elkaar en het mysterie van de identiteit van hun moeder geconfronteerd.
Poster voor Video Game High School Video Game High School Webserie over de gamer BrainD die per toeval de meestergamer, die zichzelf The Law noemt, verslaat. Brian wordt toegelaten op de Video Game High School waar hij te maken krijgt met nieuwe vrienden, eerste liefdes, rivaliteit en natuurlijk héél véél gamen.
Poster voor Vienna Blood Vienna Blood Max Liebermann, een student van Sigmund Freud, helpt rechercheur Rheinhardt bij het onderzoek naar een reeks verontrustende moorden rond de grote cafés en operahuizen van Wenen uit de jaren 1900.
Poster voor Vier handen op één buik Vier handen op één buik Bekende moeders helpen toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de eerste weken die daarop volgen.
Poster voor Viewpoint Viewpoint Noel Clarke leidt een all-star cast in de gloednieuwe Tiger Aspect dramaserie 'Viewpoint' voor ITV, in samenwerking met 'Unstoppable Film and Television'. Gebaseerd op een idee van 'Fleabag' en Emmy Award-winnende regisseur Harry Bradbeer ('Killing Eve', 'No Offence') en mede bedacht en geschreven door Edgar Award-winnaar Ed Whitmore ('Safe House', 'Manhunt'), volgt het aangrijpende vijfdelige ...
Poster voor Vigil Vigil De mysterieuze verdwijning van een Schotse vissersboot en de dood aan boord van een nucleaire Trident onderzeeër brengen de politie in conflict met de marine en de Britse veiligheidsdiensten. DCI Amy Silva leidt een onderzoek op het land en op zee naar een samenzwering die het hart van de nucleaire afschrikking van Groot-Brittannië bedreigt.
Poster voor Vigilante Vigilante Kim Jiyong leidt een dubbelleven, overdag is hij student aan de Politie-academie en 's nachts is hij burgerwacht, waarbij hij persoonlijk criminelen bestraft die de wet ontduiken. Hij wordt omringd door mensen die allemaal zo hun eigen bedoelingen hebben.
Poster voor Vikings Vikings Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnars vikingbroeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de vikingstam wordt.
Poster voor Vikings: The Rise and Fall Vikings: The Rise and Fall Volgt een cruciale verandering van perspectief. De serie bekijkt de geschiedenis van de Noormannen vanuit het perspectief van de Noorse mythologie en biedt tegelijkertijd inzicht in de nieuwste bioarcheologische onderzoeken. De onderwerpen variëren van de aanval op het Noord-Engelse klooster Lindisfarne en de stichting van Kievan Rus tot de belegering van Constantinopel, de reis naar Amerika e...
Poster voor Vikings: Valhalla Vikings: Valhalla De avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd: Leif Erikson, Freydis, Harald Harada en de Normandische koning Willem de Veroveraar (ook een afstammeling van Viking). Deze mannen en vrouwen zullen nieuwe wegen inslaan terwijl ze vechten om te overleven in een steeds veranderend en evoluerend Europa. Dit is het explosieve volgende hoofdstuk van de Vikings-legende.
Poster voor Villa Oranje Villa Oranje Met het EK voor de deur blikken Wesley Sneijder, Dirk Kuyt, Mark van Bommel en John Heitinga terug, maar ook vooruit. Samen met Frank Evenblij kijken ze in Villa Oranje terug op hun imposante carrières en wordt vooruit gekeken naar het komende EK. Persoonlijke en openhartige verhalen, zomerse spellen en live muziek.
Poster voor Vincenzo Vincenzo Een Koreaans-Italiaanse maffia advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.
Poster voor Vindication Vindication Gevangen in het vizier van een strafrechtelijk onderzoek, herinnert Derek Taylor zich de details van zijn falende huwelijk en wervelwind affaire aan een verdacht team van detectives. Naarmate de fijne kneepjes van zijn alibi worden gepresenteerd, wordt het duidelijk dat Derek's verhaal te geschikt is voor zijn omstandigheden. Heeft hij echt een 11e uur durende spirituele ontwaking meegemaakt in...
Poster voor Vinland Saga Vinland Saga Duizend jaar lang hebben de Vikingen naam en faam gemaakt als de sterkste families met een dorst naar geweld. Thorfinn, de zoon van een van de grootste krijgers van de Vikingen, brengt zijn jongensjaren door op het slagveld om zijn vaardigheden te verbeteren in zijn avontuur om zijn meest gewenste wraak te innen nadat zijn vader is vermoord.
Poster voor Vintage Voltage Vintage Voltage Een ingenieus team van monteurs van Electric Classic Cars restaureert, bouwt en verbouwt klassiekers om tot elektrische droomauto's voor toekomstige generaties. Gareth Jones (presentator / klassieke auto-expert) zal het project binnenhalen en Richard Morgan en het team zullen deze klassieker naar een nieuw niveau tillen voordat Gareth het teruggeeft aan de klant.
Poster voor Vinyl Vinyl Deze nieuwe tiendelige dramaserie is gesitueerd in de jaren 70 in New York. Een rit door seks- en druggerelateerde muziek aan het begin van de punk, disco en hiphop. De serie wordt gezien door de ogen van platenbaas Richie Finestra, die probeert zijn bedrijf en zijn ziel te behouden en niet iedereen te vernietigen die op zijn pad komt.
Poster voor Virdee Virdee De serie introduceert rechercheur Harry Virdee, een agent uit Bradford die door zijn Sikh-familie wordt verstoten omdat hij met Saima, die moslim is, trouwde. Harry worstelt met de verlating en probeert voortdurend zich te herenigen met zijn familie. Nu zijn persoonlijke leven in chaos verkeert, moet hij een moordenaar opsporen die het op de Aziatische gemeenschap heeft gemunt.
Poster voor Virgin River Virgin River Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te werken als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië en ontdekt al snel dat wonen in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze moest leren zichzelf te genezen voordat ze echt Virgin kan worden Rivier haar huis. De zaken worden gecompliceerder wanneer Melinda de lokale hartverscheurende Jack Sheridan...
Poster voor Vis a vis: El oasis Vis a vis: El oasis Uit de gevangenis ontmoeten Macarena en Zulema elkaar opnieuw en vormen een bende dieven met Goya, Triana, Monica en Flaca.
Poster voor Visible: Out on Television Visible: Out on Television Verken de geschiedenis van de LGBTQ-beweging door de lens van de tv in deze vijfdelige docuserie. Door archiefbeelden te combineren met nieuwe interviews, wordt gekeken naar homofobie, onzichtbaarheid, de evolutie van LGBTQ-personages en naar buiten komen in de tv-industrie.
Poster voor Visitors Visitors Het is Richards eerste dag bij de politie. Bij het vallen van de avond botsen twee vreemde lichten in de lucht.
Poster voor Vixen Vixen De serie volgt Mari McCabe, een superheld die de gave bezit om de krachten van dieren over te nemen.
Poster voor Vliegende Hollanders Vliegende Hollanders Als grondleggers van de Nederlandse luchtvaart zijn idealist Albert Plesman en opportunist Anthony Fokker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze kunnen niet met of zonder elkaar leven. Tijdens het interbellum en ondanks hun verschillen, trekken ze de oprichting van de burgerluchtvaart in Nederland aan, wanneer de wereld op weg is naar een nieuwe oorlog.
Poster voor Vlucht HS13 Vlucht HS13 In Vlucht HS13 ontmoeten we Liv die krijgt te horen dat een vliegtuig met haar man Simon aan boord is neergestort. Later blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, blijkt namelijk een heel ander persoo...
Poster voor VOC VOC VOC (Verbond van Ongeleide Correspondenten) is een satirisch televisieprogramma van BNN gepresenteerd door Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe, Filemon Wesselink en Loes Haverkort. In dit programma werpen de presentatoren hun eigen blik op de wereld.
Poster voor Voetbal Inside Voetbal Inside Voetbal International gaat verder als Voetbal Inside. Voetbaltalkshow waarin Wilfred Genee discussies leidt over de laatste ontwikkelingen rond Koning Voetbal. Samen met Johan Derksen, René van der Gijp en hun gasten analyseert hij hierin wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers zonder daarbij een blad voor de mond te nemen.
Poster voor Voetbal International Voetbal International Voetbaltalkshow waarin Wilfred Genee discussies leidt over de laatste ontwikkelingen rond Koning Voetbal. Samen met Johan Derksen, René van der Gijp en hun gasten analyseert hij hierin wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers zonder daarbij een blad voor de mond te nemen.
Poster voor Voetbalmaffia Voetbalmaffia In Voetbalmaffia volgen we de Nederlandse voetballer Johnny die in Italië speelt. Na tegenvallende prestaties en een ruzie met de voorzitter zet zijn club hem op op de transferlijst. Dit is het begin van zijn afdaling naar de schimmige wereld van criminele goknetwerken. Hier zijn de spelers niet de sterren van het veld maar slechts handelswaar.
Poster voor Voetbalvrouwen Voetbalvrouwen Ze zijn bloedmooi. Ze hebben de perfecte maten. Ze dragen de hipste kleren. Ze hebben teveel geld, teveel tijd en nauwelijks een eigen leven, want ze staan ten dienste van hun man. Stijlvolle Liz, mediaverslaafde Melanie, naïve Renske en de ietwat simpele Solange staan klaar om te scoren. De dames openen de deuren van hun peperdure villa's om de kijker een voyeuristische blik te gunnen in hun...
Poster voor Volgens Robert Volgens Robert In Volgens Robert staat de huisarts Robert Finkelstein centraal, die in een midlifecrisis verkeert. Al in de eerste scène van aflevering één wordt hij door zijn vrouw het huis uitgezet, nadat zij hem vijfentwintig jaar geassisteerd heeft in de praktijk. Dat doet zij ook niet meer. Dokter Fink, zoals zijn trouwe patiënten hem noemen, staat er vanaf dat moment alleen voor.
Poster voor Voor de Show Voor de Show Sketchprogramma dat zich achter de schermen van een culturele talkshow afspeelt. Met onder anderen Jan Jaap van der Wal, Tina de Bruin, Loes Schnepper, Ronald Kalter, Charlotte Verdick en Stephanie van Eer en wekelijks wisselende gasten uit de wereld van muziek en theater.
Poster voor Voor Hetzelfde Geld (NL) Voor Hetzelfde Geld (NL) Programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Koopwoningen in de (rand)stad zijn voor veel mensen onbetaalbaar geworden. Men betaalt veel geld voor weinig ruimte, terwijl dat buiten de stad heel anders is. Natasja Froger verrast woningzoekenden met drie huizen buiten de randstad die binnen hun budget vallen. Ze mogen een week proefwonen voordat ze beslissen: gaan ze te...
Poster voor Vortex Vortex In 2025 kunnen politieagenten zich dankzij een nieuwe technologie onderdompelen in misdaadscènes, gereconstrueerd in virtuele realiteit, om hen te helpen bij het oplossen van hun onderzoeken. Wanneer Ludovic, een politiechef, VR gebruikt om de plaats delict van een verdronken vrouw op een strand in Brest te analyseren, verschijnt er iemand voor hem. Maar deze persoon heeft niets met de scène ...
Poster voor Vrede op Aarde Vrede op Aarde Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op het voorbije jaar. Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: Hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht!
Poster voor Vrederechters Vrederechters Een blik achter de schermen van de rechtbank die het dichtst bij de mensen staat. Van overhangende bomen tot geluidsoverlast of achterstallig huurgeld, de vrederechter weet er wel raad mee. In het programma volgen de kijkers het dagelijkse leven van acht karaktervolle vrederechters uit heel Vlaanderen. En dat niet alleen tijdens openbare zittingen. Eén blik op de situatie ter plaatse zegt soms...
Poster voor Vrienden voor het leven Vrienden voor het leven Comedy over een jong stel dat samenwoont en probeert een modern gezin te zijn. Eddie en Ellen ondervinden niet allen wrijving in hun relatie tot elkaar, ook Eddies ouders en collega Paul doen een duit in het zakje. Moeder Veenstra weet altijd alles beter, de vader van Eddie laat haar maar begaan en zegt bij voorkeur helemaal niets.
Poster voor Vrijdag op maandag Vrijdag op maandag Sketchprogramma. Acht acteurs, onder aanvoering van Remko Vrijdag, denderen langs het nieuws van de afgelopen week en vertellen wat ons de komende week te wachten staat. Ook de grote thema's van het afgelopen jaar worden niet geschuwd: de financiële crisis, Henk en Ingrid, Groen en Social Media. Met veel scènes, nieuws, commentaar en iedere week een trailer van een film die helaas nooit gemaa...
Poster voor Vrouwenvleugel Vrouwenvleugel Vrouwenvleugel is een Nederlandse dramaserie over een vrouwenafdeling in de gevangenis.
Poster voor Vuurzee Vuurzee Het verhaal speelt zich af in de fictieve Noord-Hollandse badplaats Boedzand. Het is 28 april. De familie Aslan is druk bezig met de voorbereidingen van een groot feest in het Lido, het strandpaviljoen dat zij exploiteren. Vader Osman viert zijn 50ste verjaardag. Tijdens het feest 's avonds glipt dochter Yasmin ertussenuit, het strand op met haar vriend Sander Looman. Na een tijdje komt Sander ...