Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor UFO UFO De serie laat zien welke heimelijke invloed de Amerikaanse regering, lucratieve particuliere bedrijven en het leger kunnen hebben bij het afschermen van de waarheid achter buitenaardse verschijnselen om hun eigen agenda's te bevorderen.
Poster voor Ugliest House in America Ugliest House in America Retta geeft een rondleiding langs huizen die genomineerd zijn vanwege opzichtige ontwerpen en mislukte renovaties.
Poster voor Ugly Betty Ugly Betty Ugly Betty is een hardwerkend meisje in de mode-industrie. Het probleem alleen is dat ze niet mooi is zoals de meeste van haar collega's. Bradford Maede huurt Betty als assistente voor zijn zoon Daniel, met als enige reden dat Daniel waarschijnlijk niet met haar het bed in zal duiken. Langzaam maar zeker leert Daniel Betty waarderen voor wat ze kan en niet voor hoe ze eruitziet.
Poster voor Ugly Delicious Ugly Delicious Alle smaak. Geen flauwekul. Sterrenkok David Chang leidt zijn vrienden op een verrukkelijke, interculturele jacht naar 's werelds meest bevredigende eten.
Poster voor Ultimate Spider-Man Ultimate Spider-Man Ultimate Spider-Man is het unieke avontuur van je favoriete superheld. In nieuwe verhalen moet hij grote uitdagingen aangaan en ontmoet hij nieuwe vrienden. Met veel actie en spannende avonturen. Samen met een team Marvel superhelden gaat hij de strijd aan.
Poster voor Ultraman (2019) Ultraman (2019) Shinjiro Hayata ontdekt dat zijn vader hem de "Ultraman Factor" doorgegeven heeft, om tegen het kwade te vechten.
Poster voor Ultraviolet Ultraviolet Geïnspireerd door het boek 'The Skeleton Crew' van Deborah Halber en doordrenkt met het persoonlijke verhaal van producer Wendy West. De serie volgt het leven van een dertigjarige vrouw, Ola Serafin, die door omstandigheden gedwongen wordt haar man en Londen te verlaten en terug te keren naar haar geboorteplaats Lódz. Terwijl ze op een nacht in haar auto rijdt, is ze getuige van een dramatisc...
Poster voor Un asunto privado Un asunto privado Marina Quiroga, een gedurfd meisje uit de hogere klasse met de ziel van een detective, gaat op pad om de seriemoordenaar te pakken die haar stad terroriseert met de hulp van haar trouwe butler Hector.
Poster voor Unabomber - In His Own Words Unabomber - In His Own Words De CIA probeert van Ted Kaczynski, ook bekend als de Unabomber, een superagent te maken - een plan dat averechts werkt. Gebaseerd op echte gebeurtenissen.
Poster voor Unauthorized Living Unauthorized Living Het plot van Unauthorized Living is ontwikkeld in Galicië en richt zich op het verhaal van Nemesio 'Nemo' Bandeira, een man die altijd verbonden was met de activiteiten van de Galicische drugshandel. Nu is het Nemo gelukt om zijn strafblad leeg te maken en is het een van de belangrijkste ondernemers in de provincie. Maar zijn welzijn wordt afgebroken wanneer hij wordt gediagnosticeerd met de z...
Poster voor Unbeatable Banzuke Unbeatable Banzuke Deelnemers uit de hele wereld gaan de competitie aan in een vreemde reeks van fysieke opdrachten. De deelnemers worden voor de meest bizarre en wilde uitdagingen gesteld, waarmee ze worden getest op hun fysieke kracht en techniek.
Poster voor Unbelievable Unbelievable Het waargebeurde verhaal van Marie, een tiener die beschuldigd wordt te liegen over het feit dat ze verkracht is, en de twee vrouwelijke detectives die het verwrongen pad volgen om uiteindelijk bij de waarheid te komen.
Poster voor Unbelievable Unbelievable Een tiener wordt beschuldigd van liegen over haar beschuldiging van verkrachting, maar twee vastberaden vrouwelijke detectives ontdekken een veel sinistere waarheid.
Poster voor Unboxed With Nikki Chu Unboxed With Nikki Chu Celebrity-ontwerper Nikki Chu helpt een fan zijn of haar ruimte te transformeren van verouderd en disfunctioneel naar mooi en actueel.
Poster voor Unbreakable Kimmy Schmidt Unbreakable Kimmy Schmidt Na 15 jaar in een sekte geleefd te hebben, wordt de onbreekbare Kimmy gered samen met vier andere vrouwen. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt, besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Gewapend met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers, een paar te laat ingeleverde bibliotheekboeken en een grote prop cash van een reddingsfonds, is ze klaar om New York City te on...
Poster voor Uncle Uncle In deze serie speelt stand-up comedian en singer-songwriter Nick Helm als Andy, een losbandige, werkloze muzikant die een onwaarschijnlijke alliantie smeedt met zijn 12-jarige neef Errol nadat hij moreel gechanteerd was om voor hem te zorgen door zijn chaotische zus Sam. Precies de dag dat Andy van plan was zelfmoord te plegen.
Poster voor Uncle Buck Uncle Buck Uncle Buck is iemand die houdt van plezier en iemand die ietwat onvolwassen is. Nu heeft Buck een nieuwe verblijfplaats en een baan nodig. Wanneer de oppas van zijn broer stopt, neemt Buck die rol op zich. Zijn onconventionele aanpak zou hem weleens de juiste man voor de opdracht kunnen maken en zijn familie zou zomaar het antwoord op zijn problemen kunnen zijn.
Poster voor Uncoupled Uncoupled ‘Uncoupled’ draait om Michael die dacht dat zijn leven perfect was, totdat zijn man hem verrast door na 17 jaar de deur uit te lopen. Van de ene op de andere dag moet Michael twee nachtmerries het hoofd bieden: hij verliest wat hij dacht dat zijn zielsverwant was en plotseling is hij een homoseksuele man van midden veertig in New York City.
Poster voor Undateable Undateable De serie volgt een jong ensemble, een groep vrienden met de bijnaam Undateables, wiens levens wordt veranderd wanneer een zekere persoon hun leven betreedt.
Poster voor Undeclared Undeclared Undeclared gaat over een groep schoolgangers. De serie was een spirituele opvolger van de cult-serie Freaks and Geeks, maar speelde zich af in de hedendaagse tijd.
Poster voor Undeniable Undeniable Undeniable gaat over Jane Fielding, die gelooft dat ze de moordenaar van haar moeder 23 jaar na de moord plaatsvond herkent. Bijna een kwart eeuw later is Jane getrouwd met Rob en hebben ze een dochter, maar de traumatische gebeurtenissen van die dag achtervolgen haar nog steeds. Ze was de enige getuige en is zich er voortdurend bewust dat de moordenaar nog op vrije voeten is.
Poster voor Under the Banner of Heaven Under the Banner of Heaven Het geloof van een vrome rechercheur wordt op de proef gesteld als hij een brute moord onderzoekt die verband lijkt te houden met de spiraal van een gewaardeerde familie uit Utah naar LDS-fundamentalisme en hun wantrouwen in de regering.
Poster voor Under the Dome Under the Dome Under the Dome is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Het verhaal gaat over een klein stadje in New England dat op onverklaarbare wijze is afgesloten van de rest van de wereld door een enorme, transparante koepel. Inwoners van de stad proberen te overleven in de verslechterde post-apocalyptische omstandigheden en zoeken naar antwoorden op de vraag wat en waarvoor deze barr...
Poster voor Under the Vines Under the Vines Wanneer Daisy Munroe uit Sydney naar Nieuw-Zeeland gaat voor een vakantie in de wijnmakerij van haar onlangs overleden stiefvader, die ze van plan is te verkopen, weet ze niet dat de wijngaard een mede-eigenaar heeft: de chagrijnige in het VK geboren advocaat, Louis Oakley, die ook reist naar Nieuw-Zeeland om te ontsnappen aan een reeks ongelukkige gebeurtenissen in zijn leven. Ondanks dat ze ...
Poster voor Underbelly Underbelly Al meer dan tien jaar domineert de "Carlton Crew" de onderwereld en het drugssyndicaat in Melbourne. Wanneer de markt rond amfetamines explodeert komt ook de concurrentie. De bende van Tony Mokbel, de "Tracksuit gang" beheerst een groot deel van de business. Als gangster Alphones Gangitano wordt vermoord vormt dit het begin van de beruchte "Melbourne Gangland-oorlog". Het geweld escaleert en de...
Poster voor Undercover Undercover Net wanneer haar leven een publiek schandaal wordt, ontdekt Maya dat haar man, de vader van haar kinderen, al jaren tegen haar liegt. Verhult hij een affaire, of is het nog erger? Zou ze veilig zijn als ze op onderzoek gaat en erachter probeert te komen wat zijn geheim is?
Poster voor Undercover Undercover Een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.
Poster voor Undercover Billionaire Undercover Billionaire Billionaire Glenn Stearns probeert een bedrijf dat meer dan één miljoen dollar waard is op te bouwen in slechts drie maanden.
Poster voor Undercover Boss Undercover Boss In deze verborgen camera-show gaat iemand undercover in zijn of haar eigen bedrijf om te zien hoe de mensen echt werken.
Poster voor Undercover Girlfriends Undercover Girlfriends Vijf mannen denken gefilmd te worden voor een vakantieprogramma in het Spaanse Marbella. Hun vriendinnen zijn echter in het geheim meegekomen en volgen de heren op de voet.
Poster voor Undercover in Nederland Undercover in Nederland Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook undercover te gaan.
Poster voor Undercover Stings Undercover Stings Realityprogramma over de gevaren waar undercoveragenten zich aan blootstellen. Deze politiemensen zetten hun leven op het spel wanneer ze criminele bendes infiltreren. Hun doel is misdaden te voorkomen, criminelen te ontmaskeren en achter slot en grendel te krijgen.
Poster voor Undercover Underage Undercover Underage Elke dag maken talloze volwassenen gebruik van het internet met verraderlijke bedoelingen om kinderen online te lokken, seksueel uit te buiten en te misbruiken. Kinderrechtenactiviste Roo Powell en het team van haar non-profitorganisatie SOSA (Safe from Online Sex Abuse) willen de rechtshandhavingsinstanties helpen deze daders te stoppen. Ze werken samen met de rechtshandhavingsinstanties om de...
Poster voor Undercovers Undercovers Undercovers volgt het leven van Steven Bloom en zijn vrouw Samantha. Ze zijn al een tijdje gelukkig met elkaar en hebben een goedlopend cateringbedrijf in Los Angeles, maar kunnen wel wat meer spanning in hun leven gebruiken. Dat waren ze immers ook gewend als undercoverspion; een baan waar ze vijf jaar geleden mee gestopt zijn. Op een dag krijgen ze een erg verleidelijk aanbod...
Poster voor Underdog Underdog Je hoeft niet bang te zijn! Underdog is hier! Wanneer criminelen in deze wereld verschijnen En de wetten overtreden die ze zouden moeten vrezen En iedereen schrikken die ziet of hoort De kreet gaat zowel ver als dichtbij op Voor Underdog! Underdog! Underdog! Underdog! Bliksemsnelheid, onweer Vecht tegen iedereen die berooft of plundert Underdog. Underdog! Wanneer in deze wereld de kra...
Poster voor Underemployed Underemployed Underemployed volgt het leven van een groep van vijf vrienden: Sophia, Daphen, Lou, Raviva en Miles. Ze hadden allemaal grote doelen, romantische dromen en de hoop op wereldmacht op hun weg naar volwassen worden. Maar wat gebeurt er als niet alles volgens plan gaat?
Poster voor Underground Underground Underground vertelt het verhaal van een groep katoenpluk-slaven uit Georgia die een gewaagde 960 kilometer lange ontsnapping plannen. Onderweg worden zij geholpen door een geheime genootschap.
Poster voor Undertaker: The Last Ride Undertaker: The Last Ride Dit Limited Series-evenement geeft het WWE-universum een ​​zeldzame kijkje in Mark Calaway, de man achter The Undertaker, terwijl hij zich voorbereidt op wat het einde van zijn legendarische carrière zou kunnen zijn.
Poster voor Undone Undone Na een auto-ongeluk dat haar bijna fataal werd, ervaart een vrouw opeens een compleet andere vorm van tijd.
Poster voor Unearthed (2016) Unearthed (2016) Unearthed decodeert mysteries en combineert wetenschappelijk onderzoek met CGI-animatie om de verborgen geheimen van iconische structuren en monumenten van over de hele wereld te onthullen om te ontdekken hoe ze werden ontworpen, gebouwd, gebruikt en in sommige gevallen verloren en herontdekt.
Poster voor Unexpected Unexpected Unexpected volgt jonge moeders tijdens hun eerste zwangerschap.
Poster voor Unfabulous Unfabulous Unfabulous volgt het leven van de 13-jarige Addie Singer. Ze gebruikt haar muzikale talent om om te gaan met haar onhandigheid.
Poster voor Unforgettable Unforgettable In Unforgettable staat de raadselachtige Carrie Wells centraal. Carrie is een voormalig rechercheur die gesprekken, gevoelens en elke misdaad tot in de kleinste details onthoudt. Dit is een voordeel in haar werk, maar in haar persoonlijke leven soms een vloek.
Poster voor Unforgiven Unforgiven Stel je even voor: je hebt de helft van je jonge leven in de gevangenis doorgebracht. Na 15 jaar word je eindelijk vrijgelaten, maar dan beginnen de echte moeilijkheden pas. Want hoe bouw je na zoveel tijd in godsnaam je leven opnieuw op?
Poster voor Unforgotten Unforgotten In Unforgotten wordt een 'koude' moordzaak van 39 jaar geleden onderzocht wanneer de beenderen van een jonge man zijn gevonden onder de fundering van een gesloopt huis.
Poster voor Unhappily Ever After Unhappily Ever After Unhappily Ever After gaat voornamelijk over de vader Jack Malloy. Jack is een schizofreen en heeft in zijn kelder een knuffelbeest liggen. Het knuffelbeest heet Mr. Floppy, waar Jack in zijn eigen wereld mee praat. Jack is getrouwd met Jennie en samen hebben Jack en Jennie drie kinderen: Tiffany, Ryan en Ross.
Poster voor Unhitched Unhitched Unhitched gaat over een 35-jarige man die is getrouwd met zijn vriendin van tijdens z'n studie. Na zijn scheiding is hij niet echt klaar voor de datingwereld.
Poster voor Unique Rides Unique Rides Autodesigner Will Castro en zijn crew bouwen speciale, one-of-a-kind voertuigen.
Poster voor Unit 13 Unit 13 De serie draait om Unit 13, een speciale recherche-eenheid van de politie. Het team, variërend van undercover agenten tot computeranalisten, gebruikt alle mogelijke en soms onorthodoxe middelen om vat te krijgen op het machtige misdaadsyndicaat Scylla. Hoofdinspecteur Talsma en officier van justitie Rieding geven samen leiding aan Unit 13. De criminele organisatie krijgt echter lucht van de ac...
Poster voor Unité 42 Unité 42 Terwijl hoofdinspecteur Sam Leroy zijn drie kinderen alleen probeert op te voeden, krijgt hij de leiding van de Cyber Crime Unit in Brussel. In deze nieuwe wereld zal hij moeten samenwerken met Billie Vebber, een voormalige hacker die zo haar eigen redenen heeft om voor de politie te werken.
Poster voor Unité 42 Unité 42 Een agent die weduwnaar is en een speciale cybercrime-afdeling leidt, gaat samen met een voormalig hacker op jacht naar criminele techneuten die België terroriseren.
Poster voor United Bates of America United Bates of America Een realityserie over Tennessee's Gil en Kelly Jo Bates en hun 19 kinderen.
Poster voor United States of Al United States of Al Een komedie rond de vriendschap tussen Riley, een veteraan in de strijd tegen de marine die worstelt om zich aan te passen aan het burgerleven in Ohio, en Awalmir (Al), de tolk die bij zijn eenheid in Afghanistan heeft gediend en net is aangekomen om een nieuw leven in Amerika te beginnen.
Poster voor United States of Tara United States of Tara United States of Tara gaat over Tara Gregson, een vrouw van middelbare leeftijd die al sinds haar kindertijd last heeft van een dissociatieve identiteitsstoornis. Ze nam hiervoor medicatie, maar stopt hiermee om te onderzoeken wat de oorzaak is van haar ziekte. Daardoor krijgt haar ziekte weer de bovenhand en komen haar drie persoonlijkheden weer naar boven: zo heb je T, een tienermeisje dat va...
Poster voor United We Fall United We Fall Een sitcom die de beproevingen en beproevingen van Jo en Bill, ouders van twee jonge kinderen, volgt terwijl ze proberen het van dag tot dag als een functionerend gezin te maken. Bill's zeer veroordelende inwonende moeder en Jo's grote Latinx-katholieke familie zullen nooit aarzelen om ons paar te laten weten dat ze het lijken te verknoeien, maar Bill en Jo zullen altijd elkaars rug hebben, ver...
Poster voor Universe Universe Professor Brian Cox reist door de uitgestrektheid van tijd en ruimte en onthult epische momenten van puur drama die het universum voor altijd hebben veranderd.
Poster voor University Challenge University Challenge Academische quiz waar studententeams vragen moeten beantwoorden over een aantal verschillende onderwerpen.
Poster voor Unlocking the Truth Unlocking the Truth Liefde, lust, moord, mysterie, spanning... allemaal de ingrediënten van een geweldig dramatisch verhaal. De catch? Het is geen fictief verhaal, het is het echte leven. Deze documentaireserie volgt de reis van vermeend ten onrechte veroordeelde gevangenen die vechten voor hun vrijheid. We zullen deze gevallen doorlopen in een poging om de waarheid te achterhalen met de hoogst mogelijke inzet; D...
Poster voor Unmasking a Killer Unmasking a Killer Kijkers kruipen in het onderzoek, de dossiers en de geest van The Golden State Killer - een man die wordt beschouwd als de meest productieve niet-gevangen verkrachter en seriemoordenaar in Amerika. Met exclusieve medewerking van wetshandhavers en overlevenden, onderzoekt de docuserie de historische en sociale gevolgen van het schrikbewind van The Golden State Killer, onderzoekt de vooruitgang i...
Poster voor Unorthodox Unorthodox Een jonge vrouw vlucht naar Berlijn uit een gearrangeerd huwelijk in Brooklyn. Dan haalt haar verleden haar in.
Poster voor Unpolished Unpolished De Martones zijn een luide, vrolijke Italiaanse familie uit Long Island. Zusters Lexi, een getalenteerde nagelkunstenaar, en Bria, een haarkleuring / make-upkunstenaar, runnen Salon Martone terwijl ze jongleren met familiedynamiek, over de beste klanten en hun eigen relaties.
Poster voor Unprisoned Unprisoned Volgt een therapeut en alleenstaande moeder wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar vader uit de gevangenis komt en bij haar en haar tienerzoon komt wonen.
Poster voor UnREAL UnREAL In UnREAL volgen we Rachel, een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma. Wat hier uit voort komt is een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.
Poster voor Unscripted Unscripted Unscripted gaat over drie jonge acteurs die het proberen te maken in Hollywood.
Poster voor Unsealed: Alien Files Unsealed: Alien Files Unsealed: Alien Files onderzoekt de grootste geheimen op aarde omtrent UFO-waarnemingen, buitenaardse ontvoeringen, overheidscomplotten en alien-nieuws over de hele wereld.
Poster voor Unsere Mütter, unsere Väter Unsere Mütter, unsere Väter Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap. Maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. Wilhelm en Friedhelm worden naar het oostfront gestuurd. Charlotte, die heimelijk verliefd is op Wilhelm, volgt hen door zich aan te melden als verpleegster in een militair hospitaal. Greta, een zangeres, papt aan met een SS-officier. Vanuit die po...
Poster voor Unsere Wilde Schweiz Unsere Wilde Schweiz Ontdek de glinsterende meren, adembenemende gletsjers, oeroude bossen en unieke planten en dieren van de Zwitserse Alpen in deze natuurserie.
Poster voor Unsolved Unsolved Deze serie is gebasseerd op de onderzoeken naar aanleiding van de moorden op Tupac Shakur and Biggie Smalls, eind jaren 90.
Poster voor Unsolved Mysteries Unsolved Mysteries Kenmerkende elementen uit de originele serie combineren met eigentijdse meeslepende, karaktergestuurde verhalen vertellen geworteld in de ervaringen van gewone mensen die het ondenkbare hebben meegemaakt - van het trauma van de onverklaarbare verdwijning of gruwelijke dood van een geliefde tot de schok van een bizarre paranormale ontmoeting. Naast detectives en journalisten bieden familieleden ...
Poster voor Unspeakable Unspeakable Deze serie beschrijft de opkomst van HIV en Hepatitis C in Canada in de vroege jaren 1980 en de tragedie die daarop volgde nadat duizenden mensen werden besmet met besmet bloed. Een van de grootste medische rampen in de Canadese geschiedenis. Het bloedschandaal leidde tot een federaal onderzoek en een precedent-setting rechtszaak die resulteerde in miljarden dollars aan schadevergoeding aan sla...
Poster voor Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers Een diepe duik in de gruwelijke moord op Jessica Chambers in december 2014, de tiener uit Mississippi die overgoten was met benzine en in brand werd gestoken. De vijfdelige serie onderzoekt de moord op de 19-jarige Chambers en neemt een kijkje in de rechtszaak tegen Quinton Tellis, een lokale zwarte man die wordt beschuldigd van de misdaad. Met kleine spanningen zoekt een klein stadje in Missis...
Poster voor Unstable Unstable In een biologisch onderzoeksbedrijf wordt een zoon met sociale problemen gedwongen te werken voor het bedrijf van zijn vader, een uiterst excentrieke en exotische man om hem te redden van een ramp.
Poster voor Untold Stories of Hip Hop Untold Stories of Hip Hop Hip Hop radio-persoonlijkheid Angie Martinez vertelt nooit eerder vertelde verhalen over de grootste namen in Hip Hop.
Poster voor Unusual Suspects Unusual Suspects Net wanneer je denkt dat je weet wie de dader is, komt er een nieuwe tip binnen die de zaak opschudt.
Poster voor Unusual Suspects: Deadly Intent Unusual Suspects: Deadly Intent Unusual Suspects laat een onderzoeken van de politie zien. Iedere aflevering volgt het verhaal van rechercheurs die aan de zaak gewerkt hebben.
Poster voor Unveiled: Surviving La Luz Del Mundo Unveiled: Surviving La Luz Del Mundo Het onderzoekt het gruwelijke, maar relatief onbekende verhaal van de christelijke kerk La Luz del Mundo (LLDM) en het seksuele misbruik dat tientallen leden, waaronder veel minderjarigen, zeggen te hebben geleden door de opeenvolgende leiders, bekend als de "Apostelen". Verteld vanuit het oogpunt van de overlevenden die op Reddit bijeenkwamen om hun verhalen over misbruik te delen, kroniekt de...
Poster voor Up All Night Up All Night Reagan en haar man Chris zijn plots de trotste ouders geworden van een dochter, Amy. Kinderen krijgen stond nog niet helemaal op de planning, maar ze zijn er dolgelukkig mee. Reagan heeft echter een drukke baan en daarom blijft Chris na de geboorte thuis om hun pasgeboren dochter op te voeden terwijl Reagan weer aan het werk gaat. Het klinkt vrij eenvoudig, maar dat is het niet.
Poster voor Up Here Up Here Up Here is een muzikale romantische komedie die zich afspeelt in New York City in de nadagen van 1999 en volgt het buitengewone verhaal van een gewoon stel dat verliefd wordt en ontdekt dat het grootste obstakel om samen het geluk te vinden misschien wel zichzelf is - en de verraderlijke wereld van herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leeft.
Poster voor Upload Upload Upload speelt zich af in de toekomst, waar mensen zichzelf kunnen uploaden naar het hiernamaals van hun keuze. Wanneer Nathan een vroege dood sterft, wordt hij begroet door Nora in zijn versie van de hemel. De serie volgt de twee terwijl Nathan aan het leven gewend raakt, weg van zijn geliefden, en de levende Nora worstelt om te blijven drijven terwijl ze in het hiernamaals naast Nathan werkt.
Poster voor Upper Middle Bogan Upper Middle Bogan Het verhaal gaat over twee families, die elke aan een kant van de snelweg wonen. Bess Denyar is een dokter met een deftige moeder genaamd Margaret, man Danny Bright, die architect is, en tweeling Oscar en Edwina van 13 jaar oud die naar een privéschool gaan. Wanneer Bess ontdekt dat ze geadopteerd is, is ze verrast, maar ze wil graag haar echte ouders ontmoeten.
Poster voor Upright Upright Lucky Flynn heeft al jaren niet met zijn familie gesproken. Hij is blut, afstandelijk en beschadigd. Hij is ook een begaafd pianist, wiens talent voor muziek alleen wordt geëvenaard door zijn talent voor zelfvernietiging. Wanneer hij ontdekt dat zijn moeder nog maar een paar dagen te leven heeft, vertrekt Lucky in een huurauto om de 4.000 km van Sydney naar Perth te rijden om afscheid te nemen...
Poster voor Upstairs, Downstairs Upstairs, Downstairs Upstairs, Downstairs beslaat een periode van 27 jaar (1903-1930) en volgt het leven van de rijke familie Bellamy die boven op Eaton Place 165 in Londen woont, en dat van de mensen die beneden in dienst zijn. Richard Bellamy, de zoon van een arme dominee, is getrouwd met Lady Marjorie, de dochter van de rijke graaf en gravin van Southwold, wier familiegeld voorziet in de uitbundige levensstij...
Poster voor Upstairs, Downstairs Upstairs, Downstairs In de zomer van 1930 verliet de familie Bellamy haar thuis in de Londense wijk Belgravia voor eeuwig. Met pijn in haar hart moest de trouwe dienstmeid Rose Buck de deuren voor de laatste keer sluiten…. In 1936 brengt een speling van het lot Rose terug naar 165 Eaton Place, als huishoudster voor de nieuwe eigenaren: Sir Hallam Holland en diens vrouw Lady Agnes. Maar in de jaren voorafgaand...
Poster voor Upstart Crow Upstart Crow Comedy over William Shakespeare die aan het begin van zijn carrière in London staat, terwijl hij ook een goede echtgenoot en vader probeert te zijn voor zijn gezin in Stratford-upon-Avon.
Poster voor Urban Legend Urban Legend Deze nachtmerrieachtige anthologieserie, onder de creatieve leiding van meester van de horror Eli Roth, toont klassieke stadslegendes zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Met op de loer liggende psychopaten, moorddadige mysteries, griezelige wezens en verdraaiende verhalen, grijpen deze verontrustende legenden in op onze meest diepgewortelde angsten om te choqueren en angst aan te jagen.
Poster voor Us Us Douglas is verblind als zijn vrouw Connie hem vertelt dat ze niet zeker weet of ze nog wel met hem wil trouwen. Douglas gaat akkoord met hun geplande familietournee door Europa en zweert de liefde van zijn vrouw terug te winnen en zijn moeizame relatie met hun zoon Albie te herstellen.
Poster voor Us & Them Us & Them Us & Them is een comedy over een jong stel van wie het pad tot geluk wordt bemoeilijkt door de mensen die het dichtst bij hen staan.
Poster voor Useless Celebrity History Useless Celebrity History Olympiër en komiek Adam Rippon viert de verjaardag van de meest iconische popcultuurmomenten door je de geschiedenisles van beroemdheden te geven die je nodig hebt (en verdient).
Poster voor Ushi & Dushi Ushi & Dushi In Ushi & Dushi neemt Wendy van Dijks alter-ego Lucretia Martina (ook wel Dushi) bekende Nederlanders in de maling, zoals Frans Bauer en Linda de Mol. Lucretia is een rondborstige Antilliaanse weervrouw van de Antiliaanse televisiezender TéléCuraçao. Samen met haar personal assistant Irmgard Winter komt ze naar Nederland om verslag te doen van typisch Hollandse gebruiken. Ook Van Dijks eerde...
Poster voor Ushi & Loesie Ushi & Loesie In Ushi & Dushi neemt Wendy van Dijks alter-ego Loes Knapperd (ook wel Loesie) bekende Nederlanders in de maling, zoals Marco Borsato en Nick & Simon. Loes is een typische Amsterdamse, die groot fan is van het Nederlandse Lied, en de Nederlandse zangers. Ook Van Dijks eerdere typetje Ushi Hirosaki zal in het programma haar opwachting maken. Zij was al eerder te zien in de televisieprogramma's U...
Poster voor Ushi & The Family Ushi & The Family Het is Wendy van Dijk wederom gelukt om bekend Nederland in de maling te nemen. Zelfs haar naaste collega en goede vriend Martijn Krabbe is er compleet ingetrapt! Oma Betsy, moeder Gerda en dochter Bo zijn in het diepste geheim verzonnen en de nieuwe en hilarische sketches van dit drietal én Ushi zijn te zien in Ushi & The Family!
Poster voor Ushi en Van Dijk Ushi en Van Dijk Ushi en Van Dijk is een programma met de verborgen camera, waarin bekende en onbekende personen in de maling worden genomen. De presentatie van het programma ligt in handen van Wendy van Dijk. In de eerste helft van het programma neemt Wendy van Dijk samen met een bekende Nederlander een fan van deze bekende Nederlander in de maling. Het programma is echter vooral bekend geworden door de tweede...
Poster voor Utopia Utopia Wanneer een niet-verbonden groep mensen zich bevinden in de zoektocht naar een manuscript voor een legendarisch stripboek, verandert hun leven drastisch. Opeens worden ze achterna gezeten door een moorddadige organisatie.
Poster voor Utopia Utopia Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets.
Poster voor Utopia (2020) Utopia (2020) Een groep jongvolwassenen, die elkaar online ontmoeten, krijgt een ondergrondse cultroman te pakken, die hen niet alleen als doelwit van een schimmige staatsorganisatie beschouwt, maar hen ook belast met de gevaarlijke taak om de wereld te redden.
Poster voor Utopia (AU) Utopia (AU) Deze achtdelige serie volgt de werklevens van een team in de Nation Building Authority, een nieuwe overheidsinstantie. Deze instantie is verantwoordelijk voor het overzien van grote infrastructuurprojecten, van aankondiging tot opening. De serie schijnt licht op de botsing tussen bureaucratie en ambitie.
Poster voor Utopia 2 Utopia 2 Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets!
Poster voor Utopia Falls Utopia Falls De serie volgt een groep tieners die zijn uitgekozen om deel te nemen aan de prestigieuze Exemplar-wedstrijd voor podiumkunsten in de schijnbaar idyllische kolonie New Babyl. Wanneer ze een verborgen archief van muzikale en culturele relikwieën tegenkomen, zet de ervaring hen ertoe aan om alles wat ze hebben geleerd in twijfel te trekken, waardoor ze een spannende reis van zelfontdekking en zo...