Overzicht series

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Naam Synopsis
Poster voor X Company X Company Vijf hoogopgeleide jonge rekruten, Canadezen, Amerikanen en Britten, zijn uit hun gewone leven gehaald om te trainen als agenten in een ultra-geheime faciliteit op de oevers van Lake Ontario. Deze agenten handelen achter de vijandelijke linies, waar ze vrij spel krijgen voor marteling en executie. Van elegante hotels tot hellholes in het veld, het is de ene riskante operatie na de andere.
Poster voor X-Cherso X-Cherso De cast van Oh Oh Cherso gaat weer naar Chersonissos. Alleen wel zonder Matsoe Matsoe... Hij heeft naar eigen zeggen andere vakantieplannen, samen met zijn vriendin.
Poster voor X-Men X-Men De X-Men worden door Charles Xavier opgeroepen om in Japan de ontvoering van Hisako Ichiki op te lossen.
Poster voor Xena: Warrior Princess Xena: Warrior Princess Xena: Warrior Princess begint op het moment dat ze terugkeert naar de plek waar ze is geboren. Xena's leger heeft zich intussen tegen haar gekeerd, omdat zij weigerde een zuigeling te doden. Daarop besloot zij haar duistere leven achter zich te laten en haar vele talenten belangeloos aan te wenden voor het goede. Ze bood onschuldige, wanhopige mensen haar hulp aan tegen de zwervende bendes en r...
Poster voor XIII XIII XIII draait om een protagonist die lijdt aan geheugenverlies en zijn verborgen verleden probeert te ontdekken.
Poster voor XIII: The Conspiracy XIII: The Conspiracy De eerste vrouwelijke, Amerikaanse president Sally Sheridan wordt tijdens haar toespraak op Veterenanendag vermoord door een sluipschutter. Terwijl de geheime dienst hem op de hielen zit, weet de moordenaar ternauwernood te ontsnappen. Drie maanden later stuit een ouderlijk stel op een gewonde parachutist in een boom. De jongeman, Dorff, kan zich niets meer herinneren, de enige vorm van identif...